manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

External Hard Drive Pitanja?

Reply

Thread Tools
Old 15. listopad 2007, 09:28
Novi član grupe

Default External Hard Drive Pitanja?

Pozdrav, kupio sam igru prije neki dan da je potreban za reprodukciju DVD pogon, ali moj DVD pogon je zaustavljen rad, CD's play ok pa sam rekao svojoj DVD lasera i treba novi pogon. Bio sam zadivljen ako vanjskog DVD / CD bi igrati igre, kao što sam mogao koristiti ovaj na oba računala sam. Isto tako svatko tko bi mogao preporučiti dobar jednu za oko £ 50. Thanks in advance
Old 15. listopad 2007, 09:51
Member Group

Da, vanjski DVD pogon će raditi dobro.

Koji sučelju Da li planirate koristiti? USB, FireWire, SATA, PCMCIA (PC kartica)?
Old 15. listopad 2007, 09:58
Novi član grupe

hvala za brz odgovor, ja dont imati FireWire port ili PC karticu, a ne znamo dovoljno za korištenje sata. Tako bih se koristiti USB, da li mislite da bi bila dovoljna za igre poput Flight Simulator? hvala
Old 15. listopad 2007, 10:14
Moderator / ica grupe

Da će biti u redu za igre, igre obično koristiti samo za DVD pogon učitava igre na početku da se zaustavi piratstvo

Ovdje je dobra ovdje

My System: Nekih drugih ljubavnika!

Procesor (i):
E8500 E0@4.1Ghz (zaliha volts)
Matične ploče:
BIOSTAR TPower I45
RAM memorija:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Grafička kartica (e):
X1950 Pro
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
2
Optički pogon (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hlađenje:
Big tajfun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacijski sustav (e):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 15. listopad 2007, 10:35
Novi član grupe

Hvala SocialWarfare, tvrtke u kojoj je povezano 'skeniranja' bilo koji dobar (pouzdan i sl.)
Old 15. listopad 2007, 11:10
Moderator / ica grupe

Yep, dosta renomiranih tvrtki i koriste po broju članova na ovom sajtu:)

Old 15. listopad 2007, 11:24
Novi član grupe

morao dati dobre ua rips za savjet. samo naređivali model ispod one koju predložen. ste malo novca. hvala
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
HELP! Hard disk Ponovno dobivanje pitanja. funkypat Drives & Izmjenjivi mediji 0 25 rujan 2009 07:53
Prijenos podataka s tvrdog diska na UNUTARNJI VANJSKI Hard Drive. XPC465 Drives & Izmjenjivi mediji 1 3. ožujak 2009 06:46
Gdje mogu kupiti vanjski hard disk ken979 Drives & Izmjenjivi mediji 1 13. kolovoz 2007 17:11
Hard disk pitanja parmo Drives & Izmjenjivi mediji 11 12. srpnja 2007 04:48
Best External Hard Drive thwapy Drives & Izmjenjivi mediji 3 19. lipnja 2007 11:39
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.