![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav, kupio sam igru prije neki dan da je potreban za reprodukciju DVD pogon, ali moj DVD pogon je zaustavljen rad, CD's play ok pa sam rekao svojoj DVD lasera i treba novi pogon. Bio sam zadivljen ako vanjskog DVD / CD bi igrati igre, kao što sam mogao koristiti ovaj na oba računala sam. Isto tako svatko tko bi mogao preporučiti dobar jednu za oko £ 50. Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| Da, vanjski DVD pogon će raditi dobro. Koji sučelju Da li planirate koristiti? USB, FireWire, SATA, PCMCIA (PC kartica)? |
|
| |||
| |||
| hvala za brz odgovor, ja dont imati FireWire port ili PC karticu, a ne znamo dovoljno za korištenje sata. Tako bih se koristiti USB, da li mislite da bi bila dovoljna za igre poput Flight Simulator? hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da će biti u redu za igre, igre obično koristiti samo za DVD pogon učitava igre na početku da se zaustavi piratstvo Ovdje je dobra ovdje
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Hvala SocialWarfare, tvrtke u kojoj je povezano 'skeniranja' bilo koji dobar (pouzdan i sl.) |
|
| |||
| |||
| Yep, dosta renomiranih tvrtki i koriste po broju članova na ovom sajtu:)
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| morao dati dobre ua rips za savjet. samo naređivali model ispod one koju predložen. ste malo novca. hvala |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| HELP! Hard disk Ponovno dobivanje pitanja. | funkypat | Drives & Izmjenjivi mediji | 0 | 25 rujan 2009 07:53 |
| Prijenos podataka s tvrdog diska na UNUTARNJI VANJSKI Hard Drive. | XPC465 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 3. ožujak 2009 06:46 |
| Gdje mogu kupiti vanjski hard disk | ken979 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 13. kolovoz 2007 17:11 |
| Hard disk pitanja | parmo | Drives & Izmjenjivi mediji | 11 | 12. srpnja 2007 04:48 |
| Best External Hard Drive | thwapy | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 19. lipnja 2007 11:39 |
| Thread Tools | |
| |