![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello, vettem egy játékot a minap, hogy szüksége van egy DVD-meghajtó van, de én a DVD-meghajtó már nem működik, a cd így's play OK Már mondtam, hogy a DVD lézer és szüksége lenne egy új meghajtót. Arra gondoltam, ha egy külső DVD / CD-meghajtó is játszani, mint én is használja ezt a két számítógép van. Bárki is tudna ajánlani egy jó egy körülbelül 50 £. thanks in advance |
|
| |||
| |||
| Igen, egy külső DVD-meghajtó is jól működik. Melyik mit kíván használni? USB, FireWire, SATA, PCMCIA (PC-kártya)? |
|
| |||
| |||
| köszi a gyors válasz, i dont volna egy FireWire vagy PC Card port, és dont tud elég használható SATA. Szóval volna használni usb, gondolod, hogy elegendő lenne elég a játékok, mint a Flight Simulator? köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hát igen, jó lesz a játékok, a játékok általában csak a DVD-meghajtó a be a játék elején, hogy állítsa le a kalózkodás Itt jó itt
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Köszönet SocialWarfare, a társaság akkor összefüggő "Scan" minden jó (megbízható, stb) |
|
| |||
| |||
| Ja, igen jó hírű vállalat által használt és a tagjainak száma ezen az oldalon:)
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| volt, hogy ua jó rep a tanácsot. most elrendelte, hogy a minta alapján az amit javasolt. menteni egy kis pénzt. köszönöm |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| HELP! Hard Drive Recovery kérdések. | funkypat | Drives & Removable Media | 0 | Szeptember 25, 2009 07:53 |
| Az adatátvitel a belső merevlemezt, amely External Hard Drive. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. március 2009 06:46 |
| Hol tudok egy külső merevlemezt | ken979 | Drives & Removable Media | 1 | 13. augusztus 2007 17:11 |
| Merevlemez kérdések | parmo | Drives & Removable Media | 11 | 12. július 2007 04:48 |
| Best External Hard Drive | thwapy | Drives & Removable Media | 3 | 19. június 2007 11:39 |
| Téma eszközök | |
| |