![]() |
|
| |||
| |||
| שלום, קניתי את המשחק לפני כמה ימים כי צריך ה-DVD על מנת לנגן אותו, אבל ה-DVD שלי הפסיק לפעול, תקליטורים אישור לשחק אז אני כבר אמר את ה-DVD ו לייזר היה צריך כונן חדש. תהיתי אם ה-DVD חיצוני / כונן תקליטורים היה לשחק במשחקים, כפי שאני יכול להשתמש בשני מחשבים יש לי. כמו כן מישהו יכול להמליץ על אחד טוב בסביבות £ 50. תודה מראש |
|
| |||
| |||
| כן, ה-DVD חיצוני, יעבוד בסדר. באיזה ממשק אתה מתכוון להשתמש? USB, FireWire, SATA, PCMCIA (כרטיסי PC)? |
|
| |||
| |||
| תודה על תגובה מהירה, אני dont יש FireWire PC או כרטיס יציאה, ו dont יודע מספיק כדי להשתמש SATA. אז הייתי צריך להשתמש USB, אתה חושב שזה יהיה די מספיק משחקים כמו Flight Simulator? תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, זה יהיה בסדר עבור משחקים, בדרך כלל רק במשחקי להשתמש בכונן ה-DVD טוען את המשחק בתחילת להפסיק פירטיות הנה אחד טוב כאן
|
| |||
| |||
| תודה SocialWarfare, היא חברה שאתה מקושר 'סרוק' כל טוב (אמינות וכו ') |
|
| |||
| |||
| כן, די מכובד של החברה בהן שימוש על ידי מספר חברי באתר זה:)
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| היו צריכים לתת UA טוב נציג עבור ייעוץ. רק הורה מודל אחד מתחת הציע לך. לחסוך קצת כסף. תודה |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| HELP! כונן קשיח השחזור שאלות. | funkypat | כוננים & נשלפת | 0 | 25 ספטמבר 2009 07:53 |
| העברת נתונים מ פנימית קשה לנסוע כונן קשיח חיצוני. | XPC465 | כוננים & נשלפת | 1 | 3rd מרץ 2009 06:46 |
| איפה אני יכול לקנות כונן קשיח חיצוני | ken979 | כוננים & נשלפת | 1 | 13 אוגוסט 2007 17:11 |
| כונן קשיח שאלות | parmo | כוננים & נשלפת | 11 | 12th יולי 2007 04:48 |
| Best כונן קשיח חיצוני | thwapy | כוננים & נשלפת | 3 | 19th יוני 2007 11:39 |
| שרשרת כלים | |
| |