![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Aš nusipirkau žaidimą antrą dieną, kad reikia DVD diską jį žaisti, bet mano DVD įrenginys nustojo veikti, CD's play Gerai, kad aš papasakojo savo DVD lazerio ir reikės naują diską. I was wondering jei išorinis DVD / CD-ROM bus žaisti žaidimus, kaip galėčiau naudoti šią abiejuose kompiuteriuose turiu. Taip pat gali anyone recommend a good one maždaug £ 50. Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| Taip, išorinis DVD įrenginys dirbs gerai. Kuris sąsajos jūs planuojate naudoti? USB, Firewire, SATA, PCMCIA (PC Card)? |
|
| |||
| |||
| Ačiū už greitą atsakymą, man nereikės FireWire arba PCMCIA uoste, ir dont know pakankamai naudoti SATA. Ir aš priverstas naudoti USB, ar manote, kad bus pakankama žaidimų, pavyzdžiui, skrydžio treniruoklį? ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip bus baudos žaidimai, žaidimų paprastai naudoja tik DVD disko pakrovimo žaidimo pradžioje sustabdyti piratavimo Čia geras čia
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Ačiū SocialWarfare yra kompanija Jums susiję "Scan" bet geras (patikimas ir tt) |
|
| |||
| |||
| Taip, gana žinomų bendrovių ir naudoti narių skaičių šioje svetainėje:)
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| turėjo duoti ua gera rep už patarimus. tik nurodė modelis žemiau viena jums siūloma. sutaupyti šiek tiek pinigų. ačiū |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| HELP! Hard Drive Recovery Klausimai. | funkypat | Drives & Removable Media | 0 | 25 rugsėjis 2009 07:53 |
| Duomenų perdavimą iš vidaus kietojo disko į išorinį kietąjį diską. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3 kovas 2009 06:46 |
| Kur galėčiau nusipirkti išorinį kietąjį diską | ken979 | Drives & Removable Media | 1 | Rugpjūtis 13, 2007 17:11 |
| Kietasis diskas klausimai | parmo | Drives & Removable Media | 11 | 12 liepa 2007 04:48 |
| Geriausi External Hard Drive | thwapy | Drives & Removable Media | 3 | Birželis 19, 2007 11:39 |
| Temos įrankiai | |
| |