![]() |
|
| |||
| |||
| Hello, i nopirka spēli otro dienu, kas nepieciešams DVD diskdzinis spēlēt, taču mans dvd drive ir pārtraucis strādāt, cd lugas ok, tāpēc es esmu teicis savu DVD lāzera un būtu nepieciešams jauns disks. Man bija jautājums, ja ārējo DVD / CD drive spēlētu spēles, kā es varētu lietot šo abos datoros esmu. Arī varētu kāds ieteikt labu vienam aptuveni 50 GBP. Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| Jā, ārējais DVD disks strādās labi. Kurš interfeiss jūs plānojat izmantot? USB, Firewire, SATA, PCMCIA (PC card)? |
|
| |||
| |||
| Paldies par ātru atbildi, i dont ir firewire vai PC Card ostā, un dont zinām pietiekami daudz, lai izmantotu SATA. Tātad man ir izmantot usb, vai Jūs domājat, kas būtu pietiekams, spēles, piemēram, lidojuma simulators? pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah tas būs sods par spēlēm, parasti spēles izmanto tikai DVD disku iekraušanas spēle sākumā, lai apturētu pirātismu Te ir labs šeit
|
| |||
| |||
| Paldies SocialWarfare, ir firmas, jūs saistīti "Scan" visas labas (uzticamiem uc) |
|
| |||
| |||
| Jā, diezgan cienījama sabiedrība un ko izmanto dalībnieku skaitu šajā lapā:)
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| bija dot ua labu rep par padomu. tikko piesprieda modelis zem viena jums ierosināts. ietaupīt mazliet naudas. pateicība |