![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witam, Kupiłem grę na drugi dzień, że potrzebuje do odtwarzania DVD, ale mój DVD przestała działać, cd's play ok so I've been powiedział jej DVD laser i wymagają nowego napędu. I zastanawiałem się, czy zewnętrzny napęd DVD / CD będzie gier, jak i może używać tego na obu komputerach mam. Ponadto może ktoś polecić dobry około 50 GBP. thanks in advance |
|
| |||
| |||
| Tak, zewnętrzny DVD będzie działać dobrze. Który interfejs Pan zamiar używać? USB, FireWire, SATA, PCMCIA (karta PC)? |
|
| |||
| |||
| dzięki za szybką odpowiedź, ja dont mieć firewire lub PC Card port i dont know wystarczy użyć SATA. Więc będę musiał użyć usb, czy sądzi Pan, że będzie wystarczająco dobre dla gier takich jak symulator lotu? dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak będzie dobrze dla gier, zwykle gry używać tylko DVD do ładowania gry na początku, aby zatrzymać piractwa Oto dobry tu
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Dzięki SocialWarfare, jest spółka jest powiązana "Scan" wszelkie dobre (wiarygodnych itd.) |
|
| |||
| |||
| Tak, dość renomowane firmy i używane przez wielu użytkowników na tej stronie:)
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| musiał dać ua dobrej rep za porady. wystarczy zamówić model poniżej jednej ci zaproponował. zaoszczędzić trochę pieniędzy. dzięki |
![]() |
|
| Zakładki |