menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Externý pevný disk Otázky?

Reply

Thread Tools
Old 15. októbra 2007, 09:28
Nový člen skupiny

Default Externý pevný disk Otázky?

Dobrý deň, kúpil som hru na iný deň, že potrebuje na prehrávanie DVD, ale môj DVD prestanete pracovať, cd hrať v poriadku, tak som si povedal svoje DVD laserom a bude potrebovať novú mechaniku. Myslel som, že externá DVD / CD-ROM bude hrať hry, ako som mohol používať na oboch počítačoch mám. Tiež by mohol niekto odporučiť nejaký dobrý jedna za približne 50 libier. Thanks in advance
Old 15. októbra 2007, 09:51
Člen Skupina

Áno, externá DVD mechanika bude fungovať v pohode.

Rozhrania, ktorá sa chystá na použitie? USB, FireWire, SATA, PCMCIA (PC karta)?
Old 15. októbra 2007, 09:58
Nový člen skupiny

vďaka za rýchlu odpoveď, i dont mať FireWire portu alebo PC kartu, a dont vedieť dosť používať SATA. Takže bych si použiť usb, myslíte, že by stačilo dost hier, ako je letecký simulátor? vďaka
Old 15. októbra 2007, 10:14
Moderátor skupiny

Jo to bude pokuta pre hry, hry sa zvyčajne používajú len DVD pre načítanie hry na začiatku na zastavenie pirátstva

Tu je dobrá tady

Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základná doska:
Biostar TPower I45
Pamäť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chladenie:
Big Typhoon VX
Sieť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokouhlý 1680 x 105
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 15. októbra 2007, 10:35
Nový člen skupiny

Vďaka SocialWarfare, je spoločnosť vám spojený 'Skenovať' nejaké dobré (spoľahlivé atď)
Old 15. októbra 2007, 11:10
Moderátor skupiny

Jo, docela renomovanej spoločnosti a používať aj počet členov na tejto stránke:)

Old 15. októbra 2007, 11:24
Nový člen skupiny

musel dať ua dobrý rep za radu. prostě objednal model nižšej ako ste navrhol. ušetriť trochu peňazí. vďaka
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
HELP! Pevný disk pre zotavenie otázky. funkypat Drives & Removable Media 0 25.září 2009 07:53
Prenos dát z interný pevný disk do externého pevného disku. XPC465 Drives & Removable Media 1 3. marca 2009 06:46
Kde môžem kúpiť externý pevný disk ken979 Drives & Removable Media 1 13. august 2007 17:11
Pevný disk otázky parmi Drives & Removable Media 11 12. júla 2007 04:48
Najlepšie Externý pevný disk thwapy Drives & Removable Media 3 19. júna 2007 11:39
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.