![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň, kúpil som hru na iný deň, že potrebuje na prehrávanie DVD, ale môj DVD prestanete pracovať, cd hrať v poriadku, tak som si povedal svoje DVD laserom a bude potrebovať novú mechaniku. Myslel som, že externá DVD / CD-ROM bude hrať hry, ako som mohol používať na oboch počítačoch mám. Tiež by mohol niekto odporučiť nejaký dobrý jedna za približne 50 libier. Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| Áno, externá DVD mechanika bude fungovať v pohode. Rozhrania, ktorá sa chystá na použitie? USB, FireWire, SATA, PCMCIA (PC karta)? |
|
| |||
| |||
| vďaka za rýchlu odpoveď, i dont mať FireWire portu alebo PC kartu, a dont vedieť dosť používať SATA. Takže bych si použiť usb, myslíte, že by stačilo dost hier, ako je letecký simulátor? vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo to bude pokuta pre hry, hry sa zvyčajne používajú len DVD pre načítanie hry na začiatku na zastavenie pirátstva Tu je dobrá tady
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Vďaka SocialWarfare, je spoločnosť vám spojený 'Skenovať' nejaké dobré (spoľahlivé atď) |
|
| |||
| |||
| Jo, docela renomovanej spoločnosti a používať aj počet členov na tejto stránke:)
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| musel dať ua dobrý rep za radu. prostě objednal model nižšej ako ste navrhol. ušetriť trochu peňazí. vďaka |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| HELP! Pevný disk pre zotavenie otázky. | funkypat | Drives & Removable Media | 0 | 25.září 2009 07:53 |
| Prenos dát z interný pevný disk do externého pevného disku. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. marca 2009 06:46 |
| Kde môžem kúpiť externý pevný disk | ken979 | Drives & Removable Media | 1 | 13. august 2007 17:11 |
| Pevný disk otázky | parmi | Drives & Removable Media | 11 | 12. júla 2007 04:48 |
| Najlepšie Externý pevný disk | thwapy | Drives & Removable Media | 3 | 19. júna 2007 11:39 |
| Thread Tools | |
| |