![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав, купио сам игру пре неки дан да је потребан за репродукцију ДВД погон, али мој ДВД погон је заустављен рад, ЦД'с плаы ок па сам рекао својој ДВД ласера и треба нови погон. Био сам задивљен ако спољног ДВД / ЦД би играти игре, као што сам могао користити овај на оба рачунара сам. Исто тако свако ко би могао препоручити добар једну за око £ 50. Тханкс ин адванце |
|
| |||
| |||
| Да, спољни ДВД погон ће радити добро. Који интерфејсу Да ли планирате да користите? УСБ, ФиреУире, САТА, ПЦМЦИА (ПЦ картица)? |
|
| |||
| |||
| хвала за брз одговор, ја донт имати ФиреУире порт или ПЦ картицу, а не знамо довољно за коришћење сата. Тако бих се користити УСБ, да ли мислите да би била довољна за игре попут Флигхт Симулатор? хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ће бити у реду за игре, игре обично користите само за ДВД погон учитава игре на почетку да се заустави пиратерије Овде је добра овде
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Хвала СоциалУарфаре, компаније у којој је повезано 'скенирања' било који добар (поуздан и сл) |
|
| |||
| |||
| Ыеп, доста реномираних фирми и користе по броју чланова на овом сајту:)
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| морао да да добре уа рипс за савет. само наређивали модел испод оне коју предложен. сте мало новца. хвала |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ПОМОЋ! Спашавање Хард Диска питања. | функыпат | Дривес & Измјењиви медији | 0 | 25. Јул 2009 07:53 |
| Пренос података са врстог диска на УНУТРАШЊЕ ВАУСКИ Хард Дриве. | КСПЦ465 | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 3 март 2009 06:46 |
| Где могу купити вањски хард диск | кен979 | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 13 аугуст 2007 17:11 |
| Хард диск питања | парми | Дривес & Измјењиви медији | 11 | 12. јула 2007 04:48 |
| Бест Екстернал Хард Дриве | тхуапы | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 19. јуна 2007 11:39 |
| Тхреад Тоолс | |
| |