мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Екстернал Хард Дриве Питања?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 15. октобар 2007, 09:28
Нови члан групе

Default Екстернал Хард Дриве Питања?

Поздрав, купио сам игру пре неки дан да је потребан за репродукцију ДВД погон, али мој ДВД погон је заустављен рад, ЦД'с плаы ок па сам рекао својој ДВД ласера и треба нови погон. Био сам задивљен ако спољног ДВД / ЦД би играти игре, као што сам могао користити овај на оба рачунара сам. Исто тако свако ко би могао препоручити добар једну за око £ 50. Тханкс ин адванце
Old 15. октобар 2007, 09:51
Мембер Гроуп

Да, спољни ДВД погон ће радити добро.

Који интерфејсу Да ли планирате да користите? УСБ, ФиреУире, САТА, ПЦМЦИА (ПЦ картица)?
Old 15. октобар 2007, 09:58
Нови члан групе

хвала за брз одговор, ја донт имати ФиреУире порт или ПЦ картицу, а не знамо довољно за коришћење сата. Тако бих се користити УСБ, да ли мислите да би била довољна за игре попут Флигхт Симулатор? хвала
Old 15. октобар 2007, 10:14
Модератор / ица групе

Да ће бити у реду за игре, игре обично користите само за ДВД погон учитава игре на почетку да се заустави пиратерије

Овде је добра овде

Мы Сыстем: Неких других љубавника!

Процесор (и):
Е8500 Е0@4.1Гхз (залиха волтс)
Матичне плоче:
БИОСТАР ТПоуер И45
РАМ меморија:
4ГБ ОЦЗ ПЦ2-8500 Платинум
Графичка картица (е):
Кс1950 Про
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
2
Оптички погон (е):
ЛГ ГСА-ДВД ± РУ / ДВД ± Р / ПхиллипсДВДРУ
Цасе / псу:
ИКуте 0508ула/СИЛВЕРСТОНЕ ОП850
Хлађење:
Биг Тајфун ВКС
Нетуорк / Интернет:
Цхорус / НТЛ 20МБ
Монитор (е):
Ацер Кс223У 22 "уидесцреен 1680 × 105
Оперативни систем (е):
Коначан 64бит уиндоус 7
Old 15. октобар 2007, 10:35
Нови члан групе

Хвала СоциалУарфаре, компаније у којој је повезано 'скенирања' било који добар (поуздан и сл)
Old 15. октобар 2007, 11:10
Модератор / ица групе

Ыеп, доста реномираних фирми и користе по броју чланова на овом сајту:)

Old 15. октобар 2007, 11:24
Нови члан групе

морао да да добре уа рипс за савет. само наређивали модел испод оне коју предложен. сте мало новца. хвала
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
ПОМОЋ! Спашавање Хард Диска питања. функыпат Дривес & Измјењиви медији 0 25. Јул 2009 07:53
Пренос података са врстог диска на УНУТРАШЊЕ ВАУСКИ Хард Дриве. КСПЦ465 Дривес & Измјењиви медији 1 3 март 2009 06:46
Где могу купити вањски хард диск кен979 Дривес & Измјењиви медији 1 13 аугуст 2007 17:11
Хард диск питања парми Дривес & Измјењиви медији 11 12. јула 2007 04:48
Бест Екстернал Хард Дриве тхуапы Дривес & Измјењиви медији 3 19. јуна 2007 11:39
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц