![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, ben bu oyun için bir DVD sürücüsüne ihtiyacı geçen gün, ama bir oyun aldım DVD sürücü çalışma, oyunu, tamam CD Ben oldum çok durdu ve DVD lazer söyledim yeni bir sürücü gerekir. Eğer harici bir DVD / CD sürücü oynamak da ben de bilgisayar i bu kullanabilirsiniz olduğundan, merak ediyorum. Ayrıca herkes £ 50 civarında için iyi bir tavsiye olabilir. şimdiden teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Evet, bir harici DVD sürücü iyi çalışır. Hangi arabirimi kullanmak planlıyor musunuz? USB, Firewire, SATA, PCMCIA (PC kartı)? |
|
| |||
| |||
| hızlı cevap, i dont için teşekkürler, bir firewire veya PC kartı portu ve dont bilmek SATA kullanmak için yeterli. Ben USB kullanmak zorunda ediyorum, o kadar uçuş simülatörü gibi oyunlar için yeterli olacağını düşünüyorsunuz? teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet bu oyun için genellikle oyunları sadece başında korsanlığı durdurmak için oyun yükleme için DVD sürücü kullanmak iyi olacak Burada iyi bir burada
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Teşekkürler SocialWarfare, sen Tarama 'iyi (güvenilir vb bağlı şirket) olduğunu |
|
| |||
| |||
| Evet, oldukça saygın şirket ve bu sitede üye sayısı tarafından kullanılır:)
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| danışma için UA iyi temsilcisi vermek zorunda kaldı. aşağıdaki modeli bundan önerilen emretti. para biraz kaydedin. teşekkürler |
![]() |
|
| Bookmarks |