![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, я купив гру на днях, що потреби DVD дисків грати в неї, але мій DVD-привід перестає працювати, КР грати ОК Ось я і сказав своїм лазерних DVD і будуть мати потребу в новому диску. Мені було цікаво, якщо зовнішній DVD / CD диск буде грати в ігри, як я міг би використовувати це на обох комп'ютерах я. Крім того, будь-хто може порекомендувати хороший один близько £ 50. Спасибо заранее |
|
| |||
| |||
| Так, зовнішній привід DVD буде чудово працювати. Який інтерфейс ви плануєте використовувати? USB, FireWire, SATA, PCMCIA (PC Card)? |
|
| |||
| |||
| Спасибі за швидку відповідь, я Dont є FireWire або PC Card порт, і не знаю достатньо для використання з інтерфейсом SATA. Так що я б використовувати USB, як ви думаєте, що буде достатнім для ігор, як Flight Simulator? спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так буде добре для ігор, правила ігор використовувати лише DVD-привід для завантаження гри в початку, щоб зупинити піратство Ось хороший тут
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Завдяки SocialWarfare, це компанія, ви перейшли "будь-який Scan" гарна (надійна т.д.) |
|
| |||
| |||
| Так, цілком поважній компанії і використовується ряд членів на цьому сайті:)
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| повинен був дати хороший UA Rep за пораду. просто наказав нижче зразком той, який ви запропонували. заощадити трохи грошей. спасибо |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| HELP! Hard Drive Recovery питань. | funkypat | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 0 | 25 вересня 2009 07:53 |
| Передача даних з жорстких дисків на зовнішньому жорсткому диску. | XPC465 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 3 березня 2009 06:46 |
| Де я можу купити зовнішній жорсткий диск | ken979 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 13 серпня 2007 17:11 |
| Питання жорсткого диска | parmo | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 11 | 12 липня 2007 04:48 |
| Кращі Зовнішній жорсткий диск | thwapy | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 19 червня 2007 11:39 |
| Різьба Інструменти | |
| |