![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Моят нов външен твърд диск, е признат за моя лаптоп, но идвам горе с I / O грешка, когато го свържете към компютъра си. Имам натоварване на музика там, на около 30 GB, и трябва да го постави на моя компютър. Моят лаптоп не разполагате с достатъчно място за това. Аз го опитах в различни слотове USB, но същия проблем. Имате също се опита с Linux, но има или няма радост. Някакви идеи? |
|
| |||
| |||
| Можете ли да бъде по-конкретен за I / O грешка? Моля, кажете на точното съобщение за грешка. Илия |
|
| |||
| |||
| Ами това ще продължават да се опитва да се свърже с него, а ако отворя My Computer тя просто виси, то след известно време тя смята, че искането не може да се извърши, тъй като на I / O устройство грешка |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ли сте тичане XP и от двете? Ако си Windows 2000 и т.н. след това може да бъде въпрос водача. Какво марката и модела на хард диск?
| |||
| |||
| Да Windows XP Pro и от двете. Това е Toshiba MK4025GAS |
|
| |||
| |||
| Трудно е да се каже какви са проблемите, може да бъде. Имам малък карам LaCie имали проблеми с получаването и работи в някои компютри. Оказа се, да бъде с мощност емисията - USB порт, не изглежда да се дава на шофиране достатъчно мощност. Това кара отделен захранващ кабел, че включен в друг USB порт, така че може да отнеме допълнително мощност (т.е. карам понякога се нуждаеше от два USB връзки - по един за сигнала и една за захранване). Има ли твоя ли нещо подобно? Опитвал ли си често задаваните въпроси на сайта на Toshiba (тя е една външна Toshiba HD или това е Toshiba в друга марки външните случай? Например ми е външен HD маркови Lacie въпреки че там е Samsung вътре диск) или Често задаваните въпроси за компания, която направи външните случай, ако си различен. Понякога има също форуми по интернет, където други хора са написали подобни probs. Си заслужава да погледнете мисля. |
|
| |||
| |||
| Това е Toshiba твърд диск в различен случай, и Да има USB кабел разделят така той използва 2 слота. Аз го опитах във всичките ми USB слотове, но това е един и същ проблем във всяка от тях. |
|
| |||
| |||
| Ако 2 usbs заедно Dont работа след това да звучи като най-добрия си залог се опитвам производителите сайта Често задавани въпроси / форуми и да видим дали някой друг има същия проб. Съжалявам, че нямаше как да бъде повече помощ. |