![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Můj nový externí pevný disk, je uznána na mém notebooku, ale přichází s I / O error, když jsem jej připojit k PC. Mám zatížení hudby na tu, o 30 gb, a je třeba, aby to na mém PC. Můj laptop nemá dostatek místa na to. Zkoušel jsem to v různých usb sloty, ale stejný problém. Také to zkusil s operačním systémem Linux, ale žádnou radost ani tam. Any ideas? |
|
| |||
| |||
| Jste schopni být konkrétnější na I / O error? Prosím, sdělte přesnou chybovou zprávu. Eliáš |
|
| |||
| |||
| No to bude jen dál snažit se připojit k němu, a když otevřu složku Tento počítač to prostě visí a pak po chvíli říká: Žádost nebylo možno provést z důvodu I / O zařízení chybu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Are you running XP na obou? Je-li jeho windows 2000 apod. pak by mohl být problém řidiče. whats značky a modelu pevný disk?
| |||
| |||
| Ano, Windows XP Pro na obou. Je Toshiba MK4025GAS |
|
| |||
| |||
| Těžko říci, co může být prob. Mám malý disk LaCie a měl problémy, jak to funguje v některých počítačích. Ukázalo se, že bude moci vydat - USB port nezdálo se dává disku dostatek energie. Tato jednotka samostatný napájecí kabel, který zapojen do jiného portu USB, takže by to mohlo trvat extra výkon (tj. drive někdy potřebuje dva USB konektory - jeden pro signál a jeden pro napájení). Má tvoje něco takového? Have you tried FAQ na stránkách Toshiba (je Toshiba externí HD nebo je to v jiné značky Toshiba zahraniční věci? Např. Můj externí HD je značkový Lacie, přestože je Samsung drive inside), nebo dotazy pro společnost, která se externí případě, kdy jeho odlišné. Někdy tam jsou i fóra na webových stránkách, kde jiní lidé zaslali podobné probs. Stojí za pohled myslím. |
|
| |||
| |||
| Je Toshiba pevný disk v jiném případě, a ano je rozdělena usb kabel, takže využívá 2 sloty. Zkoušel jsem to ve všech svých usb sloty, ale je to stejný problém, ve všech z nich. |
|
| |||
| |||
| Je-li 2 USBS společně dont práce pak to zní jako je nejlepší vyzkoušet výrobci stránkách FAQ / fóra a zjistit, jestli někdo má stejný prob. Promiň, že jsem couldnt být více pomoci. |