μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Εξωτερική μονάδα σκληρού δίσκου λειτουργεί σε φορητό υπολογιστή, αλλά δεν

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 24 Οκτωβρίου του 2007, 10:02
Νέο Μέλος Ομάδα

Νέο εξωτερικό σκληρό δίσκο μου αναγνωρίζεται στο lap-top μου, αλλά έρχεται με μια I / O error όταν το συνδέσετε με τον υπολογιστή μου. Έχω ένα φορτίο της μουσικής εκεί, περίπου 30 gb, και πρέπει να το θέσουμε στο PC μου. Φορητός υπολογιστής μου δεν έχει αρκετό χώρο για αυτό.

Έχω δοκιμάσει σε διάφορες υποδοχές USB, αλλά το ίδιο πρόβλημα. Προσπάθησα επίσης με το Linux, αλλά δεν υπάρχει ούτε χαρά.
Οποιαδήποτε ιδέα;
Old 12 Νοεμβρίου 2007, 18:53
Μέλος Ομάδα

Είστε σε θέση να γίνω πιο συγκεκριμένος σχετικά με το I / O error?
Παρακαλείσθε να ενημερώσετε το ακριβές μήνυμα λάθους.

Ελάιζα
Old 13 Νοεμβρίου, 2007, 02:02
Νέο Μέλος Ομάδα

Καλά είναι απλώς θα συνεχίσει προσπαθεί να συνδεθεί με αυτό, και αν μπορώ να ανοίξετε τον υπολογιστή μου που κρέμεται ακριβώς, στη συνέχεια, μετά από λίγο να λέει ότι το αίτημα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί εξαιτίας ενός I / O error συσκευή
Old 13 Νοεμβρίου, 2007, 06:14
Ομάδα Δωρητών

Are you running XP και στα δύο; Εάν τα παράθυρα του 2000 κλπ τότε θα μπορούσε να είναι ένα ζήτημα προγράμματος οδήγησης. whats τη μάρκα και το μοντέλο του σκληρού δίσκου;

Το σύστημά μου: Ο Ελέφαντας

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600
Motherboard:
Asus P5K-E/Wi-fi
Μνήμες:
2GB Corsair XMS
Κάρτα γραφικών (ες):
Asus EN8600GT Silent
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Samsung HD501
Optical Drive (s):
Asus DRW-1814BLT
Υπόθεση / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Ψύξη:
Thermalright Ultra-120 ακραίες
Network / Internet:
Monitor (ες):
Dell 2005FPW 20 ιντσών
Operating System (s):
Windows Vista Home Premium
Old 13 Νοεμβρίου, 2007, 09:50
Νέο Μέλος Ομάδα

Ναι Windows XP Pro και στις δύο. Είναι ένα Toshiba MK4025GAS
Old 13 Νοεμβρίου, 2007, 17:50
Ομάδα Δωρητών

Δύσκολο να πω τι prob μπορεί να είναι. Έχω ένα μικρό δίσκο LaCie και είχε προβλήματα να πάρει αυτό το έργο σε ορισμένους υπολογιστές. Αποδείχθηκε ότι ήταν ένα ζήτημα εξουσίας - η θύρα USB δεν φαίνεται να δίνει την κίνηση αρκετή δύναμη. Αυτή η κίνηση ένα ξεχωριστό καλώδιο τροφοδοσίας να συνδεθεί σε άλλη θύρα USB, έτσι ώστε να μπορεί να λάβει επιπλέον ισχύς (δηλαδή η κίνηση την οποία συχνά χρειάζονται δύο USB συνδέσεις - ένα για σήμα και ένα για την εξουσία). Μήπως σου έχουν κάτι παρόμοιο;

Έχετε δοκιμάσει τις συχνές ερωτήσεις σχετικά με την ιστοσελίδα της Toshiba (μήπως είναι μια εξωτερική Toshiba HD ή είναι ένα Toshiba σε άλλο μάρκες εξωτερική υπόθεση; π.χ. εξωτερικό HD μου είναι επώνυμα Lacie, αν και υπάρχει ένα Samsung εσωτερικό οδήγησης) ή το FAQ για την εταιρεία που έκανε την εξωτερική υπόθεση αν είναι διαφορετική της. Μερικές φορές υπάρχουν και φόρουμ σχετικά με τους δικτυακούς τόπους, όπου άλλα άτομα έχουν στείλει παρόμοια probs. Αξίζει να ρίξουμε μια ματιά νομίζω.
Old 14 Νοεμβρίου, 2007, 00:16
Νέο Μέλος Ομάδα

Είναι ένα Toshiba σκληρό δίσκο σε μια διαφορετική υπόθεση, και ναι έχει ένα καλώδιο USB κατά τμήματα, ώστε να χρησιμοποιεί 2 slots. Έχω δοκιμάσει σε όλες τις υποδοχές USB μου, αλλά είναι το ίδιο πρόβλημα σε όλα αυτά.
Old 14 Νοεμβρίου, 2007, 07:22
Ομάδα Δωρητών

Αν τα 2 USBs μαζί dont work τότε αυτό ακούγεται σαν το καλύτερο στοίχημα είναι να προσπαθήσουν οι κατασκευαστές ιστοσελίδα FAQs / φόρα και να δείτε αν κάποιος άλλος έχει το ίδιο prob. Sorry I couldnt να είναι περισσότερη βοήθεια.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.