![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Νέο εξωτερικό σκληρό δίσκο μου αναγνωρίζεται στο lap-top μου, αλλά έρχεται με μια I / O error όταν το συνδέσετε με τον υπολογιστή μου. Έχω ένα φορτίο της μουσικής εκεί, περίπου 30 gb, και πρέπει να το θέσουμε στο PC μου. Φορητός υπολογιστής μου δεν έχει αρκετό χώρο για αυτό. Έχω δοκιμάσει σε διάφορες υποδοχές USB, αλλά το ίδιο πρόβλημα. Προσπάθησα επίσης με το Linux, αλλά δεν υπάρχει ούτε χαρά. Οποιαδήποτε ιδέα; |
|
| |||
| |||
| Είστε σε θέση να γίνω πιο συγκεκριμένος σχετικά με το I / O error? Παρακαλείσθε να ενημερώσετε το ακριβές μήνυμα λάθους. Ελάιζα |
|
| |||
| |||
| Καλά είναι απλώς θα συνεχίσει προσπαθεί να συνδεθεί με αυτό, και αν μπορώ να ανοίξετε τον υπολογιστή μου που κρέμεται ακριβώς, στη συνέχεια, μετά από λίγο να λέει ότι το αίτημα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί εξαιτίας ενός I / O error συσκευή |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Are you running XP και στα δύο; Εάν τα παράθυρα του 2000 κλπ τότε θα μπορούσε να είναι ένα ζήτημα προγράμματος οδήγησης. whats τη μάρκα και το μοντέλο του σκληρού δίσκου;
| |||
| |||
| Ναι Windows XP Pro και στις δύο. Είναι ένα Toshiba MK4025GAS |
|
| |||
| |||
| Δύσκολο να πω τι prob μπορεί να είναι. Έχω ένα μικρό δίσκο LaCie και είχε προβλήματα να πάρει αυτό το έργο σε ορισμένους υπολογιστές. Αποδείχθηκε ότι ήταν ένα ζήτημα εξουσίας - η θύρα USB δεν φαίνεται να δίνει την κίνηση αρκετή δύναμη. Αυτή η κίνηση ένα ξεχωριστό καλώδιο τροφοδοσίας να συνδεθεί σε άλλη θύρα USB, έτσι ώστε να μπορεί να λάβει επιπλέον ισχύς (δηλαδή η κίνηση την οποία συχνά χρειάζονται δύο USB συνδέσεις - ένα για σήμα και ένα για την εξουσία). Μήπως σου έχουν κάτι παρόμοιο; Έχετε δοκιμάσει τις συχνές ερωτήσεις σχετικά με την ιστοσελίδα της Toshiba (μήπως είναι μια εξωτερική Toshiba HD ή είναι ένα Toshiba σε άλλο μάρκες εξωτερική υπόθεση; π.χ. εξωτερικό HD μου είναι επώνυμα Lacie, αν και υπάρχει ένα Samsung εσωτερικό οδήγησης) ή το FAQ για την εταιρεία που έκανε την εξωτερική υπόθεση αν είναι διαφορετική της. Μερικές φορές υπάρχουν και φόρουμ σχετικά με τους δικτυακούς τόπους, όπου άλλα άτομα έχουν στείλει παρόμοια probs. Αξίζει να ρίξουμε μια ματιά νομίζω. |
|
| |||
| |||
| Είναι ένα Toshiba σκληρό δίσκο σε μια διαφορετική υπόθεση, και ναι έχει ένα καλώδιο USB κατά τμήματα, ώστε να χρησιμοποιεί 2 slots. Έχω δοκιμάσει σε όλες τις υποδοχές USB μου, αλλά είναι το ίδιο πρόβλημα σε όλα αυτά. |
|
| |||
| |||
| Αν τα 2 USBs μαζί dont work τότε αυτό ακούγεται σαν το καλύτερο στοίχημα είναι να προσπαθήσουν οι κατασκευαστές ιστοσελίδα FAQs / φόρα και να δείτε αν κάποιος άλλος έχει το ίδιο prob. Sorry I couldnt να είναι περισσότερη βοήθεια. |