manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Vanjski hard disk radi na laptop, ali ne pc

Reply

Thread Tools
Old 24. listopad 2007, 10:02
Novi član grupe

Default Vanjski hard disk radi na laptop, ali ne pc

Moj novi vanjski hard disk je priznat na moj laptop, ali dogoditi se sa I / O error kad sam ga spojiti na moj pc. Imam load glazbe na tu, oko 30 GB, i potrebu da ga na moj računalo. Moj laptop nema dovoljno prostora na njega.

Pokušao sam ga u različitim usb utora, ali isti problem. Također su pokušali s linux, ali ne postoji ni radosti.
Bilo koji ideja?
Old 12. studenog 2007, 18:53
Member Group

Jeste li mogli biti konkretnija na I / O error?
Molim Vas, recite točan greška poruke.

Ilija
Old 13. studenog 2007, 02:02
Novi član grupe

Pa to će samo voditi pokušavate spojiti na njega, i ako JA OpenBSD Moj Računalo se samo smrzne, onda nakon nekog vremena ona govori zahtjev nije mogla biti izvršena jer je I / O device error
Old 13. studenog 2007, 06:14
Donatorska Grupa

Jeste li trčanje XP na oba? Ako svojim Windows 2000 itd tada bi mogla biti vozač problem. koliko je napraviti i model za hard disk?

My System: The slon

Procesor (i):
Intel Core 2 Quad Q6600
Matične ploče:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM memorija:
2GB gusar XMS
Grafička kartica (e):
Asus EN8600GT Silent
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
Samsung HD501
Optički pogon (e):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Hlađenje:
Thermalright Ultra-120 krajnost
Network / Internet:
Monitor (e):
Dell 2005FPW 20 inch
Operacijski sustav (e):
Windows Vista Home Premium
Old 13. studenog 2007, 09:50
Novi član grupe

Da Windows XP Pro na oba. To je Toshiba MK4025GAS
Old 13. studenog 2007, 17:50
Donatorska Grupa

Teško je reći što prob svibanj biti. Imam malu LaCie pogon i imao problema to raditi na nekim računalima. Pokazalo se da je vlast tema - USB port ne čini se da ukazuje na disku dovoljno snage. Ovaj pogon zasebnom power kabel priključen na neki drugi USB port, tako da bi to moglo potrajati dodatnih snaga (tj. pogon ponekad potrebno dva USB konekcije - jedna za signal i jedan za struju). Da li tvoj imati nešto poput ovoga?

Jeste li pokušao FAQs na web stranici Toshiba (Toshiba je to vanjski HD ili je to u nekoj drugoj marki Toshiba vanjski slučaj? Npr. moj vanjski HD je branded Lacie iako ima Samsung drive unutra) ili često postavljana pitanja za kompanije koje su vanjski slučaju njegove različite. Ponekad tu su i forumi na druge web stranice, gdje ljudi imaju slične posted probs. Vrijedi pogledati uzimajući mislim.
Old 14. studenog 2007, 00:16
Novi član grupe

To je Toshiba hard disk u drugom slučaju, i da on ima split usb kabel pa se koristi 2 utora. Pokušao sam ga u svim mojim usb utora, ali je isti problem u svima njima.
Old 14. studenog 2007, 07:22
Donatorska Grupa

Ukoliko dont 2 usbs zajedno raditi onda zvuči kao vaš najbolji kladiti se probati Proizvođači website FAQs / forume i vidite ako netko drugi ima isti prob. Sorry I couldnt biti više pomoći.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Prijenos podataka s tvrdog diska na UNUTARNJI VANJSKI Hard Drive. XPC465 Drives & Izmjenjivi mediji 1 3. ožujak 2009 06:46
Instaliranje sustava Windows na laptop sa External Hard Drive JOHN1944 Windows Operating Systems 4 13. veljača 2009 18:11
External Hard Drive thwapy Drives & Izmjenjivi mediji 1 27. prosinac 2007 11:42
Gdje mogu kupiti vanjski hard disk ken979 Drives & Izmjenjivi mediji 1 13. kolovoz 2007 17:11
Best External Hard Drive thwapy Drives & Izmjenjivi mediji 3 19. lipnja 2007 11:39
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.