kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

A külső merevlemezt működik laptop, de nem pc

Reply

Téma eszközök
Old Október 24 2007, 10:02
Új tag Csoport

Default A külső merevlemezt működik laptop, de nem pc

Az új külső merevlemez elismert én laptop, de jött rá egy I / O hiba, amikor csatlakoztassa a saját számítógépre. Nekem van egy rakomány zenét ott, körülbelül 30 GB, és szükséges, hogy az én számítógépen. Saját laptop nincs elég hely rajta.

Én már próbáltam a különböző USB résidők, de ugyanaz a probléma. Is próbáltam, linux, de nem öröm ott sem.
Any ideas?
Old November 12, 2007, 18:53
Csoport tagja

Ön tudja, hogy kell meghatározni az I / O hiba?
Kérem, mondja meg a pontos hibaüzenetet.

Elijah
Old November 13, 2007, 02:02
Új tag Csoport

Hát akkor ne hagyd próbál csatlakozni, és ha nyitott Sajátgép csak lefagy, akkor egy idő után azt mondja, a kérelmet nem lehetett elvégezni, mert az I / O device error
Old November 13, 2007, 06:14
Donor Group

Ön még futó XP egyaránt? Ha a Windows 2000, stb akkor lehet a járművezető kérdés. Mi az, hogy a modell és a merevlemez?

My System: Elefántos

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad Q6600
Alaplap:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM memória:
2 GB Corsair XMS
Grafikus kártya (k):
Asus EN8600GT Silent
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
Samsung HD501
Optikai meghajtó (k):
Asus DRW-1814BLT
Case / tápegység:
Antec P180/Corsair HX620
Hűtés:
Thermalright Ultra-120 szélsőséges
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Dell 2005FPW 20 hüvelykes
Operációs rendszer (ek):
Windows Vista Home Premium
Old November 13, 2007, 09:50
Új tag Csoport

Igen a Windows XP Pro egyaránt. Ez egy Toshiba MK4025GAS
Old November 13, 2007, 17:50
Donor Group

Nehéz megmondani, mi a baj lehet. Van egy kis LaCie gépjárművezetéshez és volt problémája kezd el dolgozni egyes számítógépeken. Kiderült, hogy a hatalom kérdése - az USB port nem úgy tűnik, hogy a meghajtó elég erőt. Ez a meghajtó külön tápkábel csatlakoztatva, hogy egy másik USB-portot, hogy így fel tudja venni extra teljesítmény (azaz a meghajtó néha két USB csatlakozás - az egyik a jel, és az egyik a teljesítmény). Tárgytalan tiéd volt semmi ilyesmi?

Már próbáltam a GYIK a Toshiba honlapján (ez a Toshiba külső HD vagy ez a Toshiba egy másik márkát külső esetben? Pl. én külső HD van márkás LaCie bár a Samsung meghajtó belül), vagy a GyIK-ot a cég, amely A külső esetben, ha más. Néha szükség van olyan fórum is, a weboldalak, ahol más emberek posted hasonló probs. Érdemes megnézni azt hiszem.
Old November 14, 2007, 00:16
Új tag Csoport

Ez egy Toshiba merevlemezt, egy másik esetben is, és persze van egy split USB kábel, így használ 2 résidőket. Nekem van próbált meg minden usb résidők de ez ugyanazt a problémát mindegyik.
Old November 14, 2007, 07:22
Donor Group

Ha a 2 usbs dont dolgozik majd együtt, hogy nem hangzik el a legjobb fogadás próbálja a gyártó honlapján FAQs / fórumokat, és ha valaki mást ugyanazokkal a problémákkal. Sajnálom, hogy couldnt nagyobb segítséget.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.