![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Az új külső merevlemez elismert én laptop, de jött rá egy I / O hiba, amikor csatlakoztassa a saját számítógépre. Nekem van egy rakomány zenét ott, körülbelül 30 GB, és szükséges, hogy az én számítógépen. Saját laptop nincs elég hely rajta. Én már próbáltam a különböző USB résidők, de ugyanaz a probléma. Is próbáltam, linux, de nem öröm ott sem. Any ideas? |
|
| |||
| |||
| Ön tudja, hogy kell meghatározni az I / O hiba? Kérem, mondja meg a pontos hibaüzenetet. Elijah |
|
| |||
| |||
| Hát akkor ne hagyd próbál csatlakozni, és ha nyitott Sajátgép csak lefagy, akkor egy idő után azt mondja, a kérelmet nem lehetett elvégezni, mert az I / O device error |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön még futó XP egyaránt? Ha a Windows 2000, stb akkor lehet a járművezető kérdés. Mi az, hogy a modell és a merevlemez?
| |||
| |||
| Igen a Windows XP Pro egyaránt. Ez egy Toshiba MK4025GAS |
|
| |||
| |||
| Nehéz megmondani, mi a baj lehet. Van egy kis LaCie gépjárművezetéshez és volt problémája kezd el dolgozni egyes számítógépeken. Kiderült, hogy a hatalom kérdése - az USB port nem úgy tűnik, hogy a meghajtó elég erőt. Ez a meghajtó külön tápkábel csatlakoztatva, hogy egy másik USB-portot, hogy így fel tudja venni extra teljesítmény (azaz a meghajtó néha két USB csatlakozás - az egyik a jel, és az egyik a teljesítmény). Tárgytalan tiéd volt semmi ilyesmi? Már próbáltam a GYIK a Toshiba honlapján (ez a Toshiba külső HD vagy ez a Toshiba egy másik márkát külső esetben? Pl. én külső HD van márkás LaCie bár a Samsung meghajtó belül), vagy a GyIK-ot a cég, amely A külső esetben, ha más. Néha szükség van olyan fórum is, a weboldalak, ahol más emberek posted hasonló probs. Érdemes megnézni azt hiszem. |
|
| |||
| |||
| Ez egy Toshiba merevlemezt, egy másik esetben is, és persze van egy split USB kábel, így használ 2 résidőket. Nekem van próbált meg minden usb résidők de ez ugyanazt a problémát mindegyik. |
|
| |||
| |||
| Ha a 2 usbs dont dolgozik majd együtt, hogy nem hangzik el a legjobb fogadás próbálja a gyártó honlapján FAQs / fórumokat, és ha valaki mást ugyanazokkal a problémákkal. Sajnálom, hogy couldnt nagyobb segítséget. |