פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

כונן קשיח חיצוני עובד על המחשב הנייד, אך לא

Reply

שרשרת כלים
Old 24 אוקטובר 2007, 10:02
קבוצת חברות חדשות

כונן קשיח חיצוני חדש שלי מוכר על הנייד שלי, אבל אני בא עם קלט / פלט שגיאה כשאני לחבר אותו למחשב שלי. יש לי מטען של המוסיקה על שם, בערך 30 GB, והוא צריך לשים אותו על המחשב שלי. המחשב הנייד שלי אין מספיק מקום על זה.

ניסיתי את זה חריצי USB שונים, אך אותה בעיה. גם ניסיתי את זה עם לינוקס אבל גם שם שום שמחה.
יש לך רעיונות?
Old 12 נובמבר 2007, 18:53
חבר קבוצת

האם אתה יכול להיות יותר ספציפי לגבי קלט / פלט שגיאה?
אנא ספר הודעת השגיאה המדויק.

Elijah
Old 13 נובמבר 2007, 02:02
קבוצת חברות חדשות

ובכן, זה פשוט ממשיך לנסות להתחבר אליו, ואם אני פותח את המחשב שלי זה פשוט נתקע, ואז אחרי כמה זמן זה אומר הבקשה לא היתה אפשרות לבצע בגלל שאני / O שגיאת התקן
Old 13 נובמבר 2007, 06:14
קבוצת תורמים

האם אתה מפעיל XP על שניהם? אם חלונות 2000 שלו וכו 'אז יכול להיות בעיה לנהג. Whats התוצרת והדגם של הכונן הקשיח?

המערכת שלי: של פיל

מעבד (ים):
Intel Core 2 Quad Q6600
לוח האם:
ASUS P5K-E/Wi-fi
זיכרון RAM:
2GB Corsair XMS
כרטיס מסך (S):
ASUS EN8600GT שותק
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
Samsung HD501
כונן אופטי (S):
ASUS DRW-1814BLT
Case / PSU:
ANTEC P180/Corsair HX620
Cooling:
Thermalright Ultra-120 קיצוני
רשת / אינטרנט:
צג (S):
2005FPW 20 אינץ 'של Dell
מערכת הפעלה (S):
Windows Vista Home Premium
Old 13 נובמבר 2007, 09:50
קבוצת חברות חדשות

כן Windows XP Pro על שניהם. זה MK4025GAS טושיבה
Old 13 נובמבר 2007, 17:50
קבוצת תורמים

קשה לומר מה יכול להיות prob. יש לי כונן LaCie קטן היו לי בעיות בעבודה מקבלים את זה בכמה מחשבים. התברר להיות בעיה כוח - יציאת USB לא נראה הכונן נותן מספיק כוח. כונן זה כבל חשמל נפרד מחובר ליציאת USB אחרת, כך שהוא יוכל לקבל תוספת כוח (כלומר, לפעמים צריך להסיע שני חיבורי USB - אחד לכל אות אחת לכוח). שלך האם יש דבר כזה?

האם ניסית באתר שאלות נפוצות Toshiba (זה טושיבה HD חיצוני זה או אחר המותגים טושיבה חיצוני במקרה? למשל שלי הוא HD חיצוני Lacie ממותגים אם כי יש בתוך הכונן סמסונג) או החברה שאלות נפוצות שגרם במקרה חיצוני אם השונים. לפעמים יש גם פורומים על אתרי אינטרנט שבהם אנשים אחרים פרסמו probs דומה. כדאי להסתכל אני חושב.
Old 14 נובמבר 2007, 00:16
קבוצת חברות חדשות

זהו כונן קשיח Toshiba במקרה אחר, זה כן יש כבל USB מפוצל כך היא משתמשת 2 חריצים. ניסיתי את זה בכל חריצי USB שלי אבל זה אותה בעיה בכולם.
Old 14 נובמבר 2007, 07:22
קבוצת תורמים

אם usbs 2 Dont לעבוד ביחד ואז זה נשמע כמו הפתרון הטוב ביותר הוא לנסות לאתר שאלות נפוצות יצרנים / פורומים לראות אם מישהו prob זהה. סליחה couldnt להיות לעזור יותר.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.