![]() |
|
| |||
| |||
| כונן קשיח חיצוני חדש שלי מוכר על הנייד שלי, אבל אני בא עם קלט / פלט שגיאה כשאני לחבר אותו למחשב שלי. יש לי מטען של המוסיקה על שם, בערך 30 GB, והוא צריך לשים אותו על המחשב שלי. המחשב הנייד שלי אין מספיק מקום על זה. ניסיתי את זה חריצי USB שונים, אך אותה בעיה. גם ניסיתי את זה עם לינוקס אבל גם שם שום שמחה. יש לך רעיונות? |
|
| |||
| |||
| האם אתה יכול להיות יותר ספציפי לגבי קלט / פלט שגיאה? אנא ספר הודעת השגיאה המדויק. Elijah |
|
| |||
| |||
| ובכן, זה פשוט ממשיך לנסות להתחבר אליו, ואם אני פותח את המחשב שלי זה פשוט נתקע, ואז אחרי כמה זמן זה אומר הבקשה לא היתה אפשרות לבצע בגלל שאני / O שגיאת התקן |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם אתה מפעיל XP על שניהם? אם חלונות 2000 שלו וכו 'אז יכול להיות בעיה לנהג. Whats התוצרת והדגם של הכונן הקשיח?
| |||
| |||
| כן Windows XP Pro על שניהם. זה MK4025GAS טושיבה |
|
| |||
| |||
| קשה לומר מה יכול להיות prob. יש לי כונן LaCie קטן היו לי בעיות בעבודה מקבלים את זה בכמה מחשבים. התברר להיות בעיה כוח - יציאת USB לא נראה הכונן נותן מספיק כוח. כונן זה כבל חשמל נפרד מחובר ליציאת USB אחרת, כך שהוא יוכל לקבל תוספת כוח (כלומר, לפעמים צריך להסיע שני חיבורי USB - אחד לכל אות אחת לכוח). שלך האם יש דבר כזה? האם ניסית באתר שאלות נפוצות Toshiba (זה טושיבה HD חיצוני זה או אחר המותגים טושיבה חיצוני במקרה? למשל שלי הוא HD חיצוני Lacie ממותגים אם כי יש בתוך הכונן סמסונג) או החברה שאלות נפוצות שגרם במקרה חיצוני אם השונים. לפעמים יש גם פורומים על אתרי אינטרנט שבהם אנשים אחרים פרסמו probs דומה. כדאי להסתכל אני חושב. |
|
| |||
| |||
| זהו כונן קשיח Toshiba במקרה אחר, זה כן יש כבל USB מפוצל כך היא משתמשת 2 חריצים. ניסיתי את זה בכל חריצי USB שלי אבל זה אותה בעיה בכולם. |
|
| |||
| |||
| אם usbs 2 Dont לעבוד ביחד ואז זה נשמע כמו הפתרון הטוב ביותר הוא לנסות לאתר שאלות נפוצות יצרנים / פורומים לראות אם מישהו prob זהה. סליחה couldnt להיות לעזור יותר. |