![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano naujas išorinis standusis diskas yra pripažintas mano nešiojamas, bet pasirodo su I / O klaida, kai aš prijungti jį prie savo kompiuterio. Turiu muzikos apkrova yra apie 30 GB, ir reikia įdėti jį į mano kompiuterį. Mano nešiojamas kompiuteris nėra pakankamai vietos jį. Aš išbandžiau įvairiose USB lizdai, tačiau tą pačią problemą. Taip pat bandė jį su Linux, bet nėra ten nei džiaugsmo. Any ideas? |
|
| |||
| |||
| Ar galite išsamiau apibūdinti I / O klaida? Prašome pasakyti tikslų klaidos pranešimą. Elijas |
|
| |||
| |||
| Na tai tiesiog nuolat bando prisijungti prie jo, ir jei aš Atidarykite Mano kompiuteris jis tiesiog pakimba, tada po kurio laiko ji sako, prašymas negali būti įvykdytas dėl I / O įrenginys klaidą |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar jūs naudojate XP tiek? Jei savo "Windows 2000" ir tt tada galima išduoti vairuotojo. Kas markę ir modelį kietąjį diską?
| |||
| |||
| Taip Windows XP Pro abu. Jis Toshiba MK4025GAS |
|
| |||
| |||
| Sunku pasakyti, kas bū gali būti. Aš mažas LACIE vairuoti ir turėjo problemų gauti jį dirbti kai kuriuose kompiuteriuose. Jis pasirodė galios problema - USB neatrodė, kad būti suteikti vairuoti pakankamai galios. Šis įrenginys naudojamas atskiras maitinimo kabelis, įjungtas į kitą USB prievadą, kad ji galėtų imtis papildomos galios (pvz., vairuoti, kartais reikia du USB jungtys - vieną signalą ir vienas galia). Ar jūsų ką nors panašaus? Have you tried apie Toshiba svetainės Dažniausiai užduodami klausimai (tai "Toshiba" išorinis HD, ar tai kitos markės Toshiba išorės atveju? Pvz. Mano išorinio HD firminių Lacie nors Samsung disko viduje), arba klausimai dėl bendrovės, kuri padarė išorės atveju, jeigu jos skiriasi. Kartais taip pat yra forumai, svetaines, kur kiti žmonės Posted panašių probs. Verta ieškoti manau. |
|
| |||
| |||
| Jis Toshiba kietąjį diską kitokiu atveju, ir yeah ji padalinti USB kabelį, kad ji naudoja 2 lizdus. Aš išbandžiau ir visi mano USB Lizdas, bet ta pati problema juos visus. |
|
| |||
| |||
| Jei 2 Biuro standartai JAV kartu dont darbą tada jis skamba Geriausia pabandyti gamintojų svetainę DUK / forumai ir pamatyti, jei kas nors turi tą patį Prob. Sorry I couldnt reikia daugiau pagalbos. |