![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mój nowy zewnętrzny dysk twardy jest uznawana na moim laptopie, ale wyjdzie z I / O error, kiedy podłączyć go do komputera. Mam obciążenia muzyki na nie około 30 GB i konieczność jego na moim komputerze. Mój laptop nie ma wystarczająco dużo miejsca na nim. Próbowałem ją na różne gniazda USB, ale sam problem. Również próbował z Linuksa, ale radość nie było. Any ideas? |
|
| |||
| |||
| Czy jesteś w stanie dokładniej na I / O error? Proszę powiedzieć dokładnie komunikat o błędzie. Eliasz |
|
| |||
| |||
| Dobrze będzie tylko próbować dalej się z nim połączyć, a jeśli mogę otworzyć Mój komputer się zawiesza, po chwili mówi wniosek nie może być wykonywana z powodu I / O error urządzenia |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy kolejny XP na obu? W przypadku okien 2000 itp to może być kwestia sterowników. whats Marka i model dysku twardego?
| |||
| |||
| Tak, Windows XP Pro na obu. Jest to Toshiba MK4025GAS |
|
| |||
| |||
| Trudno powiedzieć, co może być prob. Mam mały dysk LaCie i miał problemy ze znalezieniem pracy to w niektórych komputerach. Okazało się to być kwestią władzy - port USB, nie wydaje się podając dysk dość siły. Ten napęd odrębne kabel zasilający, że podłączona do innego portu USB, aby mogła ona podjąć dodatkowe uprawnienia (np. napęd czasami potrzebne dwa porty USB połączenia - jedno dla sygnału i jedną do władzy). Twój ma coś podobnego? Czy próbowali FAQ na stronie Toshiba (jest to Toshiba HD zewnętrznych, czy też innej marki Toshiba w przypadku zewnętrznych? Np. Mój zewnętrzny HD marki Lacie mimo że Samsung wewnątrz napędu) lub w FAQ na temat przedsiębiorstwa, które przedstawiło zewnętrznych, gdyby jego różne. Czasami są również na forach internetowych, kiedy inni ludzie napisali podobny probs. Warto zajrzeć myślę. |
|
| |||
| |||
| To bzdury twardym dysku w innej sprawie, i tak ma kabel USB podzielone tak wykorzystuje 2 sloty. Próbowałem to we wszystkich moich gniazda USB, ale to ten sam problem, w każdym z nich. |
|
| |||
| |||
| Jeżeli 2 USBS wraz dont praca to brzmi to jak najlepiej jest spróbować producentów stronie FAQ / forum i sprawdzić, czy ktoś ma takie same prob. Sorry I couldnt bardziej pomóc. |
![]() |
|
| Zakładki |