mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Hard-disk extern de lucrări de pe laptop, dar nu şi PC

Reply

Thread Tools
Old 24 octombrie 2007, 10:02
Noile state Group

Default Hard-disk extern de lucrări de pe laptop, dar nu şi PC

Meu disc nou external tare este recunoscut pe laptop-ul meu, dar vine cu o I / O eroare când conectaţi-l la PC-ul meu. Am o sarcină de muzică de pe acolo, aproximativ 30 GB, precum şi nevoia de a pune pe PC-ul meu. Laptop-ul meu nu are destul spaţiu pe ea.

Eu am încercat-o în sloturi USB diferite, dar aceeaşi problemă. Have a încercat, de asemenea, şi cu Linux, dar nu există nici bucurie.
Ai vreo idee?
Old 12 noiembrie 2007, 18:53
Grupul de stat

Sunteţi în măsură să fie mai specifice cu privire la I / O eroare?
Vă rugăm să spuneţi exact mesajul de eroare.

Ilie
Old 13 noiembrie 2007, 02:02
Noile state Group

Ei bine se va păstra doar încearcă să se conecteze la acesta, şi dacă am deschide My Computer it chiar pieliþã, apoi dupa un timp spune cererea nu a putut fi efectuată din cauza unei I / O eroare de aparat
Old 13 noiembrie 2007, 06:14
Grupul de donator

Esti running XP pe ambele? Dacă Windows său din 2000, etc, atunci ar putea fi o problemă de conducător auto. Ce face şi model de hard disk?

Sistemul meu: The Elephant

Procesor (e):
Intel Core 2 Quad Q6600
Plăci de bază:
Asus P5K-E/Wi-fi
Memorie RAM:
2GB pirat XMS
Placă grafică (e):
Asus EN8600GT Silent
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
Samsung HD501
Optical Drive (e):
ASUS DRW-1814BLT
Cauza / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Răcire:
Thermalright Ultra-120 extremă
Network / Internet:
Monitor (e):
Dell 2005FPW 20 inch
Sistem de operare (e):
Windows Vista Home Premium
Old 13 noiembrie 2007, 09:50
Noile state Group

Da Windows XP Pro pe ambele. Acesta este un MK4025GAS Toshiba
Old 13 noiembrie 2007, 17:50
Grupul de donator

Dificil de spus ce probleme ar putea fi. Am un disc mic LaCie şi a avut probleme de achiziþie it locul de muncă în unele computere. Aceasta sa dovedit a fi o problemă de putere - portul USB nu părea să fie dând pe unitatea de putere suficient. Aceasta conduce un cablu separat de putere care conectat la un alt port USB, astfel încât ar putea dura de putere suplimentare (de exemplu, unitatea de care au nevoie uneori două conexiuni USB - unul pentru semnal şi unul pentru putere). A ta are nimic de genul asta?

Ati incercat Întrebări frecvente pe site-ul Toshiba (HD este un Toshiba extern sau este un Toshiba într-un alt caz, brandurile externe? De exemplu, HD mele externe este Lacie de marcă deşi există o unitate în interiorul Samsung) sau FAQ pentru compania care a făcut în cazul externe, în cazul în care diferite sale. Uneori există, de asemenea, forumuri pe site-uri web în cazul în care alte persoane au postat probs similare. Worth a lua o privire cred.
Old 14 noiembrie 2007, 00:16
Noile state Group

Acesta este un hard disk Toshiba într-un caz diferit, si da le-a împărţit un cablu USB, astfel ca foloseste 2 sloturi. Eu am încercat-o în toate sloturile meu usb, dar este aceeaşi problemă în toate dintre ele.
Old 14 noiembrie 2007, 07:22
Grupul de donator

În cazul în care 2 USBs lucreze împreună dont atunci se pare că cel mai bine este să încercaţi producătorii frecvente site-ul web / forumuri şi să vedeţi dacă oricine altcineva are prob acelaşi lucru. Ne pare rau I a putut fi mai mult ajutor.
Reply

Register

Marcaje