![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Meu disc nou external tare este recunoscut pe laptop-ul meu, dar vine cu o I / O eroare când conectaţi-l la PC-ul meu. Am o sarcină de muzică de pe acolo, aproximativ 30 GB, precum şi nevoia de a pune pe PC-ul meu. Laptop-ul meu nu are destul spaţiu pe ea. Eu am încercat-o în sloturi USB diferite, dar aceeaşi problemă. Have a încercat, de asemenea, şi cu Linux, dar nu există nici bucurie. Ai vreo idee? |
|
| |||
| |||
| Sunteţi în măsură să fie mai specifice cu privire la I / O eroare? Vă rugăm să spuneţi exact mesajul de eroare. Ilie |
|
| |||
| |||
| Ei bine se va păstra doar încearcă să se conecteze la acesta, şi dacă am deschide My Computer it chiar pieliþã, apoi dupa un timp spune cererea nu a putut fi efectuată din cauza unei I / O eroare de aparat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Esti running XP pe ambele? Dacă Windows său din 2000, etc, atunci ar putea fi o problemă de conducător auto. Ce face şi model de hard disk?
| |||
| |||
| Da Windows XP Pro pe ambele. Acesta este un MK4025GAS Toshiba |
|
| |||
| |||
| Dificil de spus ce probleme ar putea fi. Am un disc mic LaCie şi a avut probleme de achiziþie it locul de muncă în unele computere. Aceasta sa dovedit a fi o problemă de putere - portul USB nu părea să fie dând pe unitatea de putere suficient. Aceasta conduce un cablu separat de putere care conectat la un alt port USB, astfel încât ar putea dura de putere suplimentare (de exemplu, unitatea de care au nevoie uneori două conexiuni USB - unul pentru semnal şi unul pentru putere). A ta are nimic de genul asta? Ati incercat Întrebări frecvente pe site-ul Toshiba (HD este un Toshiba extern sau este un Toshiba într-un alt caz, brandurile externe? De exemplu, HD mele externe este Lacie de marcă deşi există o unitate în interiorul Samsung) sau FAQ pentru compania care a făcut în cazul externe, în cazul în care diferite sale. Uneori există, de asemenea, forumuri pe site-uri web în cazul în care alte persoane au postat probs similare. Worth a lua o privire cred. |
|
| |||
| |||
| Acesta este un hard disk Toshiba într-un caz diferit, si da le-a împărţit un cablu USB, astfel ca foloseste 2 sloturi. Eu am încercat-o în toate sloturile meu usb, dar este aceeaşi problemă în toate dintre ele. |
|
| |||
| |||
| În cazul în care 2 USBs lucreze împreună dont atunci se pare că cel mai bine este să încercaţi producătorii frecvente site-ul web / forumuri şi să vedeţi dacă oricine altcineva are prob acelaşi lucru. Ne pare rau I a putut fi mai mult ajutor. |
![]() |
|
| Marcaje |