menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Externý pevný disk funguje na notebooku, ale nie ks

Reply

Thread Tools
Old 24 októbra 2007, 10:02
Nový člen skupiny

Default Externý pevný disk funguje na notebooku, ale nie ks

Môj nový externý pevný disk, je uznaná na mojom notebooku, ale prichádza s I / O error, keď som ho pripojiť k PC. Mám zaťaženie hudby na tu, o 30 gb, a je potrebné, aby to na mojom PC. Môj laptop nemá dostatok miesta na to.

Zkoušel jsem to v rôznych usb sloty, ale rovnaký problém. Tiež to skúsil s operačným systémom Linux, ale žiadnu radosť ani tam.
Any ideas?
Old 12.Novembra 2007, 18:53
Člen Skupina

Ste schopní byť konkrétnejší na I / O error?
Prosím, povedzte presnú chybovú správu.

Eliáš
Old 13.listopadu 2007, 02:02
Nový člen skupiny

No to bude len ďalej snažiť sa pripojiť k nemu, a keď otvorím priečinok Tento počítač to jednoducho visí a potom po chvíli hovorí: Žiadosť nebolo možné vykonať kvôli I / O zariadenia chybu
Old 13.listopadu 2007, 06:14
Darcu Skupina

Are you running XP na oboch? Je-li jeho windows 2000 apod potom by mohol byť problém vodiča. whats značky a modelu pevný disk?

Môj systém: Slona

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600
Základná doska:
Asus P5K-E/Wi-fi
Pamäť RAM:
2GB Corsair XMS
Grafické karty (s):
Asus EN8600GT Tichý
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Samsung HD501
Optická mechanika (s):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Chladenie:
Thermalright Ultra-120 extrémnym
Sieť / Internet:
Monitor (s):
Dell 2005FPW 20 palce
Operačný systém (y):
Windows Vista Home Premium
Old 13.listopadu 2007, 09:50
Nový člen skupiny

Áno, Windows XP Pro na oboch. Je Toshiba MK4025GAS
Old 13.listopadu 2007, 17:50
Darcu Skupina

Ťažko povedať, čo môže byť prob. Mám malý disk LaCie a mal problémy, ako to funguje v niektorých počítačoch. Ukázalo sa, že bude môcť vydať - USB port nezdalo sa dáva disku dostatok energie. Táto jednotka samostatný napájací kábel, ktorý zapojený do iného portu USB, takže by to mohlo trvať extra výkon (tj drive niekedy potrebuje dva USB konektory - jeden pre signál a jeden pre napájanie). Má tvoje niečo takého?

Have you tried FAQ na stránkach Toshiba (je Toshiba externý HD alebo je to v inej značky Toshiba zahraničné veci? Napr. Môj externý HD je značkový Lacie, hoci je Samsung drive inside), alebo otázky pre spoločnosť, ktorá sa externé prípade, keď jeho rozdielne. Niekedy tam sú aj fóra na webových stránkach, kde iní ľudia poslali podobné probs. Stojí za pohľad myslím.
Old 14.listopadu 2007, 00:16
Nový člen skupiny

Je Toshiba pevný disk v inom prípade, a áno je rozdelená usb kábel, takže využíva 2 sloty. Zkoušel jsem to vo všetkých svojich usb sloty, ale je to rovnaký problém, vo všetkých z nich.
Old 14.listopadu 2007, 07:22
Darcu Skupina

Je-li 2 USBS spoločne dont práce potom to znie ako je najlepšie vyskúšať výrobcovia stránkach FAQ / fóra a zistiť, či niekto má rovnaký prob. Prepáč, že som couldnt byť viac pomoci.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Prenos dát z interný pevný disk do externého pevného disku. XPC465 Drives & Removable Media 1 3. marca 2009 06:46
Inštalácia Windows na notebook s externý pevný disk JOHN1944 Operačné systémy Windows 4 13. februára 2009 18:11
Externý pevný disk thwapy Drives & Removable Media 1 27. december 2007 11:42
Kde môžem kúpiť externý pevný disk ken979 Drives & Removable Media 1 13. august 2007 17:11
Najlepšie Externý pevný disk thwapy Drives & Removable Media 3 19. júna 2007 11:39
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.