мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Спољашњи хард диск ради на лаптоп, али не пц

Reply

Тхреад Тоолс
Old 24. октобар 2007, 10:02
Нови члан групе

Default Спољашњи хард диск ради на лаптоп, али не пц

Мој нови вањски хард диск је признат на мој лаптоп, али се десити са И / О еррор кад сам га повезати на мој пц. Имам лоад музике на ту, око 30 ГБ, и потребу да га на мој рачунар. Мој лаптоп нема довољно простора на њега.

Покушао сам га у различитим усб слот, али исти проблем. Такође су покушали са Линукс, али не постоји ни радости.
Било који идеја?
Old 12. Мар 2007, 18:53
Мембер Гроуп

Јесте ли могли бити конкретнија на И / О еррор?
Молим Вас, реците тачан грешка поруке.

Илија
Old 13. Мар 2007, 02:02
Нови члан групе

Па то ће само да води покушавате повезати на њега, и ако ЈА отворен Мој Рачунар се само смрзну, онда након неког времена она говори захтев није могла бити извршена јер је И / О девице еррор
Old 13. Мар 2007, 06:14
Донаторска Група

Јесте ли трчање КСП на оба? Ако својим Уиндоус 2000 итд тада би могла бити возач проблем. колико је направити и модел за хард диск?

Мы Сыстем: Тхе слон

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Куад К6600
Матичне плоче:
Асус П5К-Е/Уи-фи
РАМ меморија:
2ГБ гусар КСМС
Графичка картица (е):
Асус ЕН8600ГТ Силент
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
Самсунг ХД501
Оптички погон (е):
Асус ДРУ-1814БЛТ
Цасе / псу:
Антец П180/Цорсаир ХКС620
Хлађење:
Тхермалригхт Ултра-120 крајњи
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Делл 2005ФПУ 20 инцх
Оперативни систем (е):
Уиндоус Виста Хоме Премиум
Old 13. Мар 2007, 09:50
Нови члан групе

Да Уиндоус КСП Про на оба. То је Тосхиба МК4025ГАС
Old 13. Мар 2007, 17:50
Донаторска Група

Тешко је рећи што проб мај бити. Имам малу ЛаЦие погон и имао проблема то радити на неким рачунарима. Показало се да је власт тема - УСБ порт не чини се да указује на диску довољно снаге. Овај погон засебном поуер кабл прикључен на неки други УСБ порт, тако да би то могло потрајати додатних снага (тј погон понекад потребно два УСБ конекције - једна за сигнал и један за струју). Да ли твој имати нешто попут овог?

Јесте ли покушао ФАКс на веб страници Тосхиба (Тосхиба је то спољни ХД или је то у некој другој марки Тосхиба спољни случај? Нпр мој вањски ХД је брандед Лацие иако има Самсунг дриве унутра) или често постављана питања за компаније које су спољни случају његове различите. Понекад ту су и форуми на друге веб странице, где људи имају сличне постед пробс. Вреди погледати узимајући мислим.
Old 14. Мар 2007, 00:16
Нови члан групе

То је Тосхиба хард диск у другом случају, и да он има сплит усб кабл па се користи 2 слот. Покушао сам га у свим мојим усб слот, али је исти проблем у свима њима.
Old 14. Мар 2007, 07:22
Донаторска Група

Да те донт 2 усбс заједно радити онда звучи као ваш најбољи кладити се пробати Произвођачи уебсите ФАКс / форуме и видите ако неко други има исти проб. Сорры И цоулднт бити више помоћи.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Пренос података са врстог диска на УНУТРАШЊЕ ВАУСКИ Хард Дриве. КСПЦ465 Дривес & Измјењиви медији 1 3 март 2009 06:46
Инсталирање система Уиндоус на лаптоп са Екстернал Хард Дриве ЈОХН1944 Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 13 фебруар 2009 18:11
Екстернал Хард Дриве тхуапы Дривес & Измјењиви медији 1 27 децембар 2007 11:42
Где могу купити вањски хард диск кен979 Дривес & Измјењиви медији 1 13 аугуст 2007 17:11
Бест Екстернал Хард Дриве тхуапы Дривес & Измјењиви медији 3 19. јуна 2007 11:39
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц