менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Зовнішній жорсткий диск, на роботи ноутбука, а не комп'ютер

Reply

Різьба Інструменти
Old 24 жовтня 2007, 10:02
Нові члени групи

Default Зовнішній жорсткий диск, на роботи ноутбука, а не комп'ютер

Мій новий зовнішній жорсткий диск є визнаним на моєму ноутбуці, але приходить з Помилка вводу / виводу при підключенні його до комп'ютера. У мене є навантаження музику там, близько 30 ГБ, і необхідно покласти її на своєму комп'ютері. Мій ноутбук не вистачає місця на ньому.

Я пробував в різні слоти USB, але тією ж проблемою. Також намагалися його з Linux, але немає радості і там.
Будь-які ідеї?
Old 12 листопада 2007, 18:53
Член групи

Чи можете ви бути більш конкретним у I / O Error?
Прохання повідомити точне повідомлення про помилку.

Ілля
Old 13 листопада 2007, 02:02
Нові члени групи

Ну, це буде просто продовжувати намагатися підключитися до нього, і якщо я відкриваю "Мій комп'ютер" він просто зависає, то через деякий час вона каже, прохання не може бути виконаний з-за помилки введення / виводу на пристрої
Old 13 листопада 2007, 06:14
Донор групи

Ви Running XP на обох? Коли її Windows 2000 і т.д., то може бути причиною проблеми. Whats марку і модель жорсткого диска?

Моя система: Слон

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad Q6600
Материнська плата:
Asus P5K-E/Wi-fi
ОЗУ:
2GB Corsair XMS
Графічна карта (и):
ASUS EN8600GT Silent
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
Samsung HD501
Оптичний привід (и):
Asus DRW-1814BLT
Діло / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Охолодження:
Thermalright Ultra-120 Extreme
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
Dell 2005FPW 20 дюйми
Операційна система (и):
Windows Vista Home Premium
Old 13 листопада 2007, 09:50
Нові члени групи

Так Windows XP Pro на обох. Це Toshiba MK4025GAS
Old 13 листопада 2007, 17:50
Донор групи

Важко сказати, що проба може бути. У мене є невеликий дисків LaCie і були проблеми отримати цю роботу в деяких комп'ютерах. Виявилося, що може бути при владі питання - порт USB, НЕ схоже, даючи диску достатньо енергії. Цей привід окремого кабелю живлення, що підключено до іншого порту USB, з тим щоб вона могла прийняти додаткові потужності (тобто диск іноді потрібно два USB-з'єднання - по одному для сигналу і один для споживання). Чи мають ваші нічого подібного?

Ви пробували наші поширені питання на сайт Toshiba (це зовнішня Toshiba HD або це Toshiba в іншої марки зовнішні справи? Наприклад, мій зовнішній HD є маркою Lacie хоча Samsung всередині диска) або відповіді на компанії, які зробили зовнішній випадку, якщо його іншим. Іноді є також форуми на сайтах, де інші користувачі залишили повідомлень аналогічних Probs. Варто поглянути я думаю.
Old 14 листопада 2007, 00:16
Нові члени групи

Це Toshiba жорсткий диск в іншому випадку, та й вона має USB-кабелю розкол тому вона використовує 2 слота. Я пробував її в усіх моїх слоти USB, але це та ж проблема у всіх з них.
Old 14 листопада 2007, 07:22
Донор групи

Якщо 2 USBs разом Dont роботу тоді це звучить як вам краще всього спробувати виробників сайту Часті питання / форумів і подивитися, якщо хто-небудь інший має ті ж проби. На жаль я Couldnt бути більшою допомоги.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Передача даних з жорстких дисків на зовнішньому жорсткому диску. XPC465 Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 3 березня 2009 06:46
Установка Windows на ноутбуці з зовнішніх жорстких дисків JOHN1944 Операційні системи Windows 4 13 лютого 2009 18:11
Зовнішній жорсткий диск thwapy Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 27 грудня 2007 11:42
Де я можу купити зовнішній жорсткий диск ken979 Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 13 серпня 2007 17:11
Кращі Зовнішній жорсткий диск thwapy Знімні накопичувачі І ЗМІ 3 19 червня 2007 11:39
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.