![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мій новий зовнішній жорсткий диск є визнаним на моєму ноутбуці, але приходить з Помилка вводу / виводу при підключенні його до комп'ютера. У мене є навантаження музику там, близько 30 ГБ, і необхідно покласти її на своєму комп'ютері. Мій ноутбук не вистачає місця на ньому. Я пробував в різні слоти USB, але тією ж проблемою. Також намагалися його з Linux, але немає радості і там. Будь-які ідеї? |
|
| |||
| |||
| Чи можете ви бути більш конкретним у I / O Error? Прохання повідомити точне повідомлення про помилку. Ілля |
|
| |||
| |||
| Ну, це буде просто продовжувати намагатися підключитися до нього, і якщо я відкриваю "Мій комп'ютер" він просто зависає, то через деякий час вона каже, прохання не може бути виконаний з-за помилки введення / виводу на пристрої |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви Running XP на обох? Коли її Windows 2000 і т.д., то може бути причиною проблеми. Whats марку і модель жорсткого диска?
| |||
| |||
| Так Windows XP Pro на обох. Це Toshiba MK4025GAS |
|
| |||
| |||
| Важко сказати, що проба може бути. У мене є невеликий дисків LaCie і були проблеми отримати цю роботу в деяких комп'ютерах. Виявилося, що може бути при владі питання - порт USB, НЕ схоже, даючи диску достатньо енергії. Цей привід окремого кабелю живлення, що підключено до іншого порту USB, з тим щоб вона могла прийняти додаткові потужності (тобто диск іноді потрібно два USB-з'єднання - по одному для сигналу і один для споживання). Чи мають ваші нічого подібного? Ви пробували наші поширені питання на сайт Toshiba (це зовнішня Toshiba HD або це Toshiba в іншої марки зовнішні справи? Наприклад, мій зовнішній HD є маркою Lacie хоча Samsung всередині диска) або відповіді на компанії, які зробили зовнішній випадку, якщо його іншим. Іноді є також форуми на сайтах, де інші користувачі залишили повідомлень аналогічних Probs. Варто поглянути я думаю. |
|
| |||
| |||
| Це Toshiba жорсткий диск в іншому випадку, та й вона має USB-кабелю розкол тому вона використовує 2 слота. Я пробував її в усіх моїх слоти USB, але це та ж проблема у всіх з них. |
|
| |||
| |||
| Якщо 2 USBs разом Dont роботу тоді це звучить як вам краще всього спробувати виробників сайту Часті питання / форумів і подивитися, якщо хто-небудь інший має ті ж проби. На жаль я Couldnt бути більшою допомоги. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Передача даних з жорстких дисків на зовнішньому жорсткому диску. | XPC465 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 3 березня 2009 06:46 |
| Установка Windows на ноутбуці з зовнішніх жорстких дисків | JOHN1944 | Операційні системи Windows | 4 | 13 лютого 2009 18:11 |
| Зовнішній жорсткий диск | thwapy | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 27 грудня 2007 11:42 |
| Де я можу купити зовнішній жорсткий диск | ken979 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 13 серпня 2007 17:11 |
| Кращі Зовнішній жорсткий диск | thwapy | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 19 червня 2007 11:39 |
| Різьба Інструменти | |
| |