по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Дискове & сменяемите носители

Register

Външни Hardrive за лаптоп

Reply

Нишка Инструменти
Old 24-ти май 2007 г., 06:18
Член Група

Default Външни Hardrive за лаптоп

Здравейте всички,

Моля, не си давам зор на мен, както аз не знам много по тази тема.

Имам лаптоп Acer се стремят Мисля му 80GB, имам донесе Western Digital Външен твърд диск от 500Gb whch Имам pugged и инсталиран.

Моят въпрос е ли просто използвайте устройството за съхранение на музика, файлове и т.н., или можете ли да го оправиш затова вид съчетава с обичайната си твърд диск, за да направят цялото компютърно-бързо?

Също така, ако съм музика на нея ще бъдат намерени файлове, ако са кликнали върху тях в програма като Itunes?

Както можете да си го кажа аз, но сега не сте сигурни какво да правим с нея и ще бъде от помощ apprieciated.: O
Old 24-ти май 2007 г., 06:38
Забранени група

Здравей Felicia

Добре дошъл.

Само поглед към 500gb като голяма маса съхранение пространство за вашата музика, ако това е, където искате да поставите файловете.
След като сте казал ITunes когато файловете са ви ще се оправи.

Аз няма да отида дори в RAID масиви, (няколко устройства с една операционна система), както се чувствам може да станат объркани Felicia.
Това не е предназначен за обида. :)

Моята система: #

Процесор (и):
Intel p4
Дънната платка:
ECS 915pla2
RAM памет:
1GB
Графична карта (и):
ATI Radeon x1050
Звукова карта:
диамант Xtreme 7,1
Hard Drive (и):
160gb
Оптично устройство (а):
DVD-ROM комбо устройство DVD + /-RW
Дело / PSU:
antech/x-power585
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
безжични
Монитор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операционна система (и):
Windows XP
Old 24-ти май 2007 г., 06:42
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от felicia View Post
Здравейте всички,

Моля, не си давам зор на мен, както аз не знам много по тази тема.

Имам лаптоп Acer се стремят Мисля му 80GB, имам донесе Western Digital Външен твърд диск от 500Gb whch Имам pugged и инсталиран.

Моят въпрос е ли просто използвайте устройството за съхранение на музика, файлове и т.н., или можете ли да го оправиш затова вид съчетава с обичайната си твърд диск, за да направят цялото компютърно-бързо?

Също така, ако съм музика на нея ще бъдат намерени файлове, ако са кликнали върху тях в програма като Itunes?

Както можете да си го кажа аз, но сега не сте сигурни какво да правим с нея и ще бъде от помощ apprieciated.: O
Ей Felicia.

Вие използвате външен твърд диск за, както вие казвате, съхранение на филми / музика / документи и т.н. Също така ще се окаже полезна за подкрепа на диск на вашия лаптоп.

Заяви, просто не можеш да не се използват външни да направите вашия лаптоп-бързо, това е "видял" с вашия компютър като периферно устройство (добавка-он), а не част от компютъра. И дори, ако може, за ограничаване фактор ще бъде лента на трансфер на данни, предоставени от USB връзка.

Вашата музика ще бъде установено чрез iTunes, ако ти кажа къде да го търсите музика при първоначалното инсталиране на софтуера.

Може ли да си спомните как точно да го направя сам, както аз havn't използва iTunes за известно време, но съм сигурен, че другата страна ще може да помогне.:)

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 24-ти май 2007 г., 06:44
Член Група

Благодаря, но нещо е 500 е масивна наистина само за музика, Възможно ли е да споделят своето други ресурси с компютъра? Дали това разделяне? Може ли да слагам програми там да направя, че не се използва много, но искате да запазите и достъп tham от там? Или пък не работи така? Аз съм добър в следните указания: Г.
Old 24-ти май 2007 г., 06:46
Номер на групата

Цитат:
Благодаря, но нещо е 500 е масивна наистина само за музика, Възможно ли е да споделят своето други ресурси с компютъра? Дали това разделяне? Може ли да слагам програми там да направя, че не се използва много, но искате да запазите и достъп tham от там? Или пък не работи така? Аз съм добър в следните указания: Г.

Първо, каква операционна система използвате?

-Kanoakavirus
Old 24-ти май 2007 г., 06:47
Член Група

Windows XP Pack 2
Old 24-ти май 2007 г., 07:20
Забранени група

Цитат:
Бих дял на твърдия диск в разделите Felicia;
Да погледнем на това и да видим какво мислите;
220gb = Музика
100gb = Изтегляна изпълнимия файл т.е. програми. Всички програми, инсталирани да, и аз съм като чисто азбучен тук, F би авто инсталирате до В, въпреки че е на F.
100 GB = Pictures, Word документи и т.н.
80GB = Backup
Old 24-ти май 2007 г., 07:37
Член Група

Благодаря, че изглежда добре, не сте сигурни дали да остави или не, че сега, аз видях на друга нишка на инструкции за това как най-добре да го направя аз мисля, има ли някоя основна Да и Don'ts
PS. Помислете само компютърни 40gb, какво бихте направили?
Old 24-ти май 2007 г., 07:44
Забранени група

Ти каза, че в първия си пост на твърдия диск е 80GB.
За да сте сигурни, кликнете два пъти върху My Computer после Кликнете с десния бутон върху C и изберете свойства, което ще видите точния размер на твърдия диск.
Old 24-ти май 2007 г., 07:51
Член Група

Hummm .. Acutally му кажа на 26.2gb: (
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Как да прехвърляте файлове от hardrive към външни устройство за съхранение oldun1 Общи Софтуер Чат 2 29-ти Октомври 2009 01:32
Възможно ли е да зададете парола за моя USB Stick или Моят външен Hardrive? tolet Дискове & сменяемите носители 1 18 Jan 2009 14:42
XP увисва когато поставите USB Външни Hardrive Alantrini Дискове & сменяемите носители 1 26 Jan 2008 00:31
Как да прехвърляте файлове на външни hardrive с Linux LiveCD? aechain Дискове & сменяемите носители 1 25 Jan 2008 16:05
Лаптоп Hardrive Broken: (HELP !!!!!!!!!!! waxtodonte15 Лаптопи, Mobiles & текст 6 20 януари 2008 15:53
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc