menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Vnější Hardrive na notebook

Reply

Thread Nástroje
Old 24. května 2007, 06:18
Člen Skupina

Default Vnější Hardrive na notebook

Zdravím všechny,

Jděte prosím na mě, jak snadno Neznám mnoho na toto téma.

Mám notebook Acer Aspire myslím své 80GB, jsem přinesl Western Digital Externí pevný disk 500Gb whch jsem pugged a nainstalován.

Moje otázka je si právě použít disk pro ukládání hudby, obrázků atd., nebo si můžete spravit tak jakési slučuje s vaší normální pevný disk, aby celý počítač rychleji?

I když jsem na hudbu by to být nalezeny soubory, když jsem kliknul na ně v programu, jako je iTunes?

Jak můžete říct jsem to, ale teď si nejsem jistá, co s ní a pomoci by se apprieciated.: O
Old 24. května 2007, 06:38
Banned Skupina

Ahoj Felicia

Vítej zpátky.

Stačí se podívat na 500GB jako velká hmotnost skladovacích prostor pro vaši hudbu v případě, že to, kam chcete umístit soubory.
Poté, co jste řekl, iTunes, kde jsou soubory, budete v pořádku.

Nebudu dokonce jít do RAID pole (více disků s jedním operačním systému), jak se cítím možná stane zmatená Felicia.
To není jako urážku. :)

Můj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základní deska:
ECS 915pla2
Paměť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon x1050
Zvuková karta:
kosočtverečných Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
bezdrátové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operační systém (y):
Windows XP
Old 24. května 2007, 06:42
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Felicia View Post
Zdravím všechny,

Jděte prosím na mě, jak snadno Neznám mnoho na toto téma.

Mám notebook Acer Aspire myslím své 80GB, jsem přinesl Western Digital Externí pevný disk 500Gb whch jsem pugged a nainstalován.

Moje otázka je si právě použít disk pro ukládání hudby, obrázků atd., nebo si můžete spravit tak jakési slučuje s vaší normální pevný disk, aby celý počítač rychleji?

I když jsem na hudbu by to být nalezeny soubory, když jsem kliknul na ně v programu, jako je iTunes?

Jak můžete říct jsem to, ale teď si nejsem jistá, co s ní a pomoci by se apprieciated.: O
Ahoj Felicia.

Použití externího pevného disku pro, jak říkáte, uskladnění filmy / hudba / dokumenty atd. Bude také přijít užitečné pro zálohování disk ve vašem notebooku.

Uvedl, prostě žádná není možné použít externí, aby váš notebook rychlejší, je to 'vidět' Váš počítač jako periferní zařízení (add-on), které nejsou součástí počítače. A to iv případě, že by mohlo, je limitujícím faktorem by měly být na šířku pásma přenosu dat zajišťuje USB připojení.

Vaše hudba bude nalezen iTunes když 'říct', kde je pro hledání hudby na počáteční instalaci softwaru.

Nevzpomínám si přesně, jak to udělat sám, jak jsem havn't iTunes používá nějakou dobu, ale jsem si jistý ostatní budou moci pomáhat.:)

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 24. května 2007, 06:44
Člen Skupina

Díky, ale to je 500 je masivní opravdu jen pro hudbu, je to možné sdílet své zdroje s jinými počítači? Je to disku? Mohl bych dát programy tam nemám používat, že mnoho, ale chceme zachovat a přístup tham odtamtud? Nebo to není práce, jako je tohle? Jsem dobrá v následujících pokynů: D.
Old 24. května 2007, 06:46
Dárce Skupina

Citace:
Díky, ale to je 500 je masivní opravdu jen pro hudbu, je to možné sdílet své zdroje s jinými počítači? Je to disku? Mohl bych dát programy tam nemám používat, že mnoho, ale chceme zachovat a přístup tham odtamtud? Nebo to není práce, jako je tohle? Jsem dobrá v následujících pokynů: D.

Za prvé, jaký operační systém používáte?

-Kanoakavirus
Old 24. května 2007, 06:47
Člen Skupina

Windows XP Pack 2
Old 24. května 2007, 07:20
Banned Skupina

Citace:
Já bych oddíl pevného disku na oddíly Felicia;
Se podívat na to a uvidíte, co si myslíte;
220gigabajt = Hudba
100gigabajt = Staľeno spustitelných souborů, tj. programy. Všechny programy nainstalované, a já jsem byl čistě alfabetickým zde, F by auto nainstalovat do C, i když je na F.
100 GB = Obrázky, Word dokumenty atd.
80 GB = Zálohování
Old 24. května 2007, 07:37
Člen Skupina

Díky, že vypadá dobře, není jisté, zda ji ponechat, nebo to udělat teď, jsem viděl na jiném vlákno instrukce o tom, jak nejlépe to myslím, že jsou nějaké hlavní Udělej to a Don'ts
PS. Mysli počítač jen 40gb, co byste udělal?
Old 24. května 2007, 07:44
Banned Skupina

Říkal jste, že ve své první místo na pevném disku je 80 GB
Chcete-li se ujistit, dvakrát klikněte na Tento počítač klepněte pravým klikněte na C a zvolte Vlastnosti uvidíte přesnou velikost pevného disku.
Old 24. května 2007, 07:51
Člen Skupina

Hummm .. Acutally jeho +26,2gigabajt to říct: (
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.