![]() |
|
| |||
| |||
| Όλα Hi, Παρακαλώ πηγαίνετε εύκολο για μένα που δεν γνωρίζω πολλά για το θέμα αυτό. Έχω ένα laptop Acer Aspire πιστεύω ότι η 80GB, έχω άσκησε Western Digital Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος της 500Gb whch έχω pugged και εγκατασταθεί. Η ερώτησή μου είναι μόλις κάνει χρήση της μονάδας δίσκου για την αποθήκευση μουσικής, αρχεία κτλ ή μπορείτε να το φτιάξω ώστε να συνδυάζει με το είδος της κανονικής σας σκληρό δίσκο για να κάνει ολόκληρο υπολογιστή πιο γρήγορα; Επίσης αν μου για τη μουσική που θα ήταν το να βρεθεί σε αρχεία αν μου κάνει κλικ σε αυτές σε ένα πρόγραμμα όπως το iTunes; Όπως μπορείτε να πείτε μου το έφερε, αλλά τώρα δεν είστε σίγουροι για το τι να κάνει με αυτό και κάθε βοήθεια θα ήταν apprieciated.: O |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια Felicia
Καλώς ήρθατε και πάλι. Κοιτάξτε τα 500GB ως μεγάλη μάζα χώρο αποθήκευσης για τη μουσική σας, αν αυτό είναι το σημείο στο οποίο θέλετε να θέσει τα αρχεία. Αφού είπε iTunes όπου τα αρχεία σας θα είναι εντάξει. Δεν θα πάμε ακόμα και σε συστοιχίες RAID, (πολλαπλών δίσκων με ένα λειτουργικό σύστημα), όπως πιστεύω ότι ίσως γίνει σύγχυση Felicia. Αυτό δεν προορίζεται ως προσβολή. :) Το σύστημά μου: #
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Χρησιμοποιείτε το εξωτερικό σκληρό δίσκο για την, όπως είπατε, την αποθήκευση των ταινιών / μουσικής / έγγραφα κλπ. Επίσης, θα τεθεί σε χρήσιμες για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας της μονάδας δίσκου για το laptop. Με απλά λόγια, δεν μπορείτε να μη χρησιμοποιείτε το εξωτερικό για να κάνουν πιο γρήγορα το laptop, είναι "δει" από τον υπολογιστή σας ως μια περιφερειακή συσκευή (ένα add-on), δεν αποτελεί μέρος του υπολογιστή. Και ακόμα και αν μπορούσε, ο περιοριστικός παράγοντας θα είναι το εύρος ζώνης μεταφοράς δεδομένων που παρέχεται από τη σύνδεση USB. Η μουσική θα πρέπει να διαπιστωθεί με iTunes αν "λένε", όπου στην αναζήτηση για μουσική από την αρχική εγκατάσταση του λογισμικού. Δεν θυμάμαι ακριβώς πώς να το κάνουμε αυτό γιατί εγώ havn't iTunes χρησιμοποιηθεί για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά είμαι σίγουρος ότι το άλλο θα είναι σε θέση να βοηθήσει.:)
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ, αλλά είναι 500 είναι πραγματικά τεράστιες μόνο για τη μουσική, είναι δυνατό να μοιραστεί με τους άλλους πόρους του υπολογιστή; Είναι Κατάτμηση; Θα ήθελα να υπάρχει για τα προγράμματα που δεν χρησιμοποιούν τόσο πολύ, αλλά θέλουν να διατηρήσουν και την πρόσβαση tham από εκεί; Ή μήπως δεν λειτουργεί έτσι; Είμαι καλή στο εξής οδηγίες: Δ. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Πρώτον, τι λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιείτε;
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Pack 2 των Windows XP |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Ρίξτε μια ματιά σε αυτό και να δούμε τι νομίζετε? = 220gb Μουσική 100GB = Κατεβασμένοι εκτελέσιμα αρχεία δηλαδή Προγράμματα. Όλα τα προγράμματα για να εγκατασταθεί, και είμαι εδώ είναι καθαρά αλφαβητική, F θα αυτόματη εγκατάσταση σε C παρόλο που ήταν σχετικά με F. 100 GB = εικόνες, έγγραφα του Word κ.λπ. 80GB = Backup |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ, που φαίνεται ότι καλό, δεν βέβαιος εάν θα εγκαταλείψουν ή να το κάνουν αυτό τώρα, που είδα σε άλλο νήμα τις οδηγίες για το πώς μπορούμε καλύτερα να το κάνουμε πιστεύω, υπάρχουν κύρια Do και Don'ts PS. Σκεφτείτε μόνο υπολογιστή 40GB, τι θα κάνατε; |
|
| |||
| |||
| Είπατε στην πρώτη σας θέση ήταν το σκληρό δίσκο 80GB. Για να βεβαιωθείτε, κάντε διπλό κλικ στον υπολογιστή μου τότε Κάντε δεξί κλικ στη Γ και επιλέξτε ιδιότητες θα δείτε το ακριβές μέγεθος του σκληρού δίσκου. |
|
| |||
| |||
| Hummm .. Acutally την πω την 26.2gb: ( |