kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

Külső Hardrive on Laptop

Reply

Téma eszközök
Old Május 24 2007, 06:18
Csoport tagja

Default Külső Hardrive on Laptop

Hi All,

Kérjük, könnyen megy nekem, mint én nem tudom, mennyi ebben a témában.

Van egy Acer Aspire laptop Azt gondolom, hogy 80GB, Hoztam a Western Digital External Hard Drive 500GB az whch már pugged és telepíteni.

A kérdésem az ugye csak használja a meghajtó tárolja zene, kép, stb, vagy meg tudja javítani, így egyfajta ötvözi a merevlemezt a normális, hogy egész számítógép gyorsabb?

Akkor is, ha én tettem volna a zenei fájlok találhatók, ha rákattintottak azokat a program, mint az iTunes?

Amint azt Önök is tudják megmondani, én vagyok az, de most már nem biztos benne, mit kell csinálni, és minden segítséget lenne apprieciated.: O
Old Május 24 2007, 06:38
Tiltott Group

Szia Felicia

Welcome back.

Csak nézd meg a 500GB, mint egy nagy háttértároló területet a zenét, ha ez, ha azt akarjuk, hogy a fájlokat.
Miután azt mondta, ha az iTunes fájlok akkor ok.

Én nem is megy a RAID-tömbök, (több meghajtót egy operációs rendszer), mivel úgy érzem, lehet, hogy zavart lesz Felicia.
Ez nem az a célja, mint sértés. :)

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Május 24 2007, 06:42
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Felicia View Post
Hi All,

Kérjük, könnyen megy nekem, mint én nem tudom, mennyi ebben a témában.

Van egy Acer Aspire laptop Azt gondolom, hogy 80GB, Hoztam a Western Digital External Hard Drive 500GB az whch már pugged és telepíteni.

A kérdésem az ugye csak használja a meghajtó tárolja zene, kép, stb, vagy meg tudja javítani, így egyfajta ötvözi a merevlemezt a normális, hogy egész számítógép gyorsabb?

Akkor is, ha én tettem volna a zenei fájlok találhatók, ha rákattintottak azokat a program, mint az iTunes?

Amint azt Önök is tudják megmondani, én vagyok az, de most már nem biztos benne, mit kell csinálni, és minden segítséget lenne apprieciated.: O
Hé Felicia.

Használjon külső merevlemezén, ahogy mondod, tárolása filmek / zenék / stb is bejön hasznos támogatásának a meghajtó, a laptop.

Egyszerűen kijelentette, nem nem lehet használni a külső, hogy a laptop gyorsabb, ez a "látott" az a számítógép, mint eszköz (egy add-on), nem része a számítógép. És még akkor is, ha lehet, a korlátozó tényező lenne az adatátviteli sávszélesség által az USB-kapcsolatot.

A zenét kell találni az iTunes ha mondani, hogy hol kell keresni a zenét a kezdeti telepítse a szoftvert.

Nem emlékszem pontosan, hogyan kell ezt csinálni, mint én magam havn't használt iTunes egy ideje, de biztos vagyok benne, hogy más lesz, hogy segítse.:)

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old Május 24 2007, 06:44
Csoport tagja

Köszi, de 500 dolog tényleg csak a masszív a zene, lehetséges, hogy ossza meg az egyéb források a számítógép? Vajon Particionálás? Could I be programokat ott nem használnak, hogy sok, de szeretné megőrizni és hozzáférés tham onnan? Vagy nem úgy működik, mint az? Én vagyok a jó a következő utasításokat: D.
Old Május 24 2007, 06:46
Donor Group

Idézet:
Köszi, de 500 dolog tényleg csak a masszív a zene, lehetséges, hogy ossza meg az egyéb források a számítógép? Vajon Particionálás? Could I be programokat ott nem használnak, hogy sok, de szeretné megőrizni és hozzáférés tham onnan? Vagy nem úgy működik, mint az? Én vagyok a jó a következő utasításokat: D.

Először is, hogy milyen operációs rendszert használ?

-Kanoakavirus
Old Május 24 2007, 06:47
Csoport tagja

Windows XP Pack 2
Old Május 24 2007, 07:20
Tiltott Group

Idézet:
Azt partíciót a merevlemez szakaszokba Felicia;
Ismerkedj meg ezt, és mit gondol;
220gb = Zene
100GB = Letöltve futtatható fájlokat azaz programok. Minden telepített programok, és én is tisztán betűrendnek itt, F lenne automatikus telepítése C noha mintegy F.
100 GB = képek, Word dokumentumok stb
80GB = Backup
Old Május 24 2007, 07:37
Csoport tagja

Köszönöm, hogy jól néz ki, nem biztos, hogy hagyja, vagy hogy most láttam egy másik téma az utasításokat, hogyan lehet csinálni azt hiszem, van-e olyan fő-és Don'ts
PS. Gondoljunk csak a számítógép 40GB, te mit tennél?
Old Május 24 2007, 07:44
Tiltott Group

Azt mondta, az első post a merevlemez 80GB volt.
Annak biztosítása érdekében, kattintson duplán a Sajátgép elemre, majd kattintsunk a jobb a C, és válassza tulajdonságok látható a pontos mérete a merevlemezre.
Old Május 24 2007, 07:51
Csoport tagja

Hummm .. Acutally, hogy mondjuk a 26.2gb: (
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Hogyan kell a fájlátvitel hardrive külső tárolóeszköz oldun1 General Chat szoftver 2 Október 29, 2009 01:32
Lehet, hogy a jelszó az én USB Stick vagy Saját külső Hardrive? tolet Drives & Removable Media 1 18. január 2009 14:42
XP lefagy mikor beszúrásához USB külső Hardrive Alantrini Drives & Removable Media 1 26. január 2008 00:31
Hogyan fájlok külső hardrive Linux LiveCD? aechain Drives & Removable Media 1 25. január 2008 16:05
Laptop Hardrive Broken: (HELP !!!!!!!!!!! waxtodonte15 Laptopok, PDA-k & Mobiles 6 20. január 2008 15:53
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.