![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi All, Kérjük, könnyen megy nekem, mint én nem tudom, mennyi ebben a témában. Van egy Acer Aspire laptop Azt gondolom, hogy 80GB, Hoztam a Western Digital External Hard Drive 500GB az whch már pugged és telepíteni. A kérdésem az ugye csak használja a meghajtó tárolja zene, kép, stb, vagy meg tudja javítani, így egyfajta ötvözi a merevlemezt a normális, hogy egész számítógép gyorsabb? Akkor is, ha én tettem volna a zenei fájlok találhatók, ha rákattintottak azokat a program, mint az iTunes? Amint azt Önök is tudják megmondani, én vagyok az, de most már nem biztos benne, mit kell csinálni, és minden segítséget lenne apprieciated.: O |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia Felicia
Welcome back. Csak nézd meg a 500GB, mint egy nagy háttértároló területet a zenét, ha ez, ha azt akarjuk, hogy a fájlokat. Miután azt mondta, ha az iTunes fájlok akkor ok. Én nem is megy a RAID-tömbök, (több meghajtót egy operációs rendszer), mivel úgy érzem, lehet, hogy zavart lesz Felicia. Ez nem az a célja, mint sértés. :) My System: #
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Használjon külső merevlemezén, ahogy mondod, tárolása filmek / zenék / stb is bejön hasznos támogatásának a meghajtó, a laptop. Egyszerűen kijelentette, nem nem lehet használni a külső, hogy a laptop gyorsabb, ez a "látott" az a számítógép, mint eszköz (egy add-on), nem része a számítógép. És még akkor is, ha lehet, a korlátozó tényező lenne az adatátviteli sávszélesség által az USB-kapcsolatot. A zenét kell találni az iTunes ha mondani, hogy hol kell keresni a zenét a kezdeti telepítse a szoftvert. Nem emlékszem pontosan, hogyan kell ezt csinálni, mint én magam havn't használt iTunes egy ideje, de biztos vagyok benne, hogy más lesz, hogy segítse.:)
|
| |||
| |||
| Köszi, de 500 dolog tényleg csak a masszív a zene, lehetséges, hogy ossza meg az egyéb források a számítógép? Vajon Particionálás? Could I be programokat ott nem használnak, hogy sok, de szeretné megőrizni és hozzáférés tham onnan? Vagy nem úgy működik, mint az? Én vagyok a jó a következő utasításokat: D. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Először is, hogy milyen operációs rendszert használ?
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Windows XP Pack 2 |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ismerkedj meg ezt, és mit gondol; 220gb = Zene 100GB = Letöltve futtatható fájlokat azaz programok. Minden telepített programok, és én is tisztán betűrendnek itt, F lenne automatikus telepítése C noha mintegy F. 100 GB = képek, Word dokumentumok stb 80GB = Backup |
|
| |||
| |||
| Köszönöm, hogy jól néz ki, nem biztos, hogy hagyja, vagy hogy most láttam egy másik téma az utasításokat, hogyan lehet csinálni azt hiszem, van-e olyan fő-és Don'ts PS. Gondoljunk csak a számítógép 40GB, te mit tennél? |
|
| |||
| |||
| Azt mondta, az első post a merevlemez 80GB volt. Annak biztosítása érdekében, kattintson duplán a Sajátgép elemre, majd kattintsunk a jobb a C, és válassza tulajdonságok látható a pontos mérete a merevlemezre. |
|
| |||
| |||
| Hummm .. Acutally, hogy mondjuk a 26.2gb: ( |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hogyan kell a fájlátvitel hardrive külső tárolóeszköz | oldun1 | General Chat szoftver | 2 | Október 29, 2009 01:32 |
| Lehet, hogy a jelszó az én USB Stick vagy Saját külső Hardrive? | tolet | Drives & Removable Media | 1 | 18. január 2009 14:42 |
| XP lefagy mikor beszúrásához USB külső Hardrive | Alantrini | Drives & Removable Media | 1 | 26. január 2008 00:31 |
| Hogyan fájlok külső hardrive Linux LiveCD? | aechain | Drives & Removable Media | 1 | 25. január 2008 16:05 |
| Laptop Hardrive Broken: (HELP !!!!!!!!!!! | waxtodonte15 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 6 | 20. január 2008 15:53 |
| Téma eszközök | |
| |