פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

חוץ Hardrive על Laptop

Reply

שרשרת כלים
Old 24 במאי 2007, 06:18
חבר קבוצת

Hi All,

אנא עבור על קל לי שאני לא יודע הרבה על הנושא.

יש לי מחשב נייד של Acer שואפים אני חושב 80Gb שלה, יש לי הביאו Western Digital כונן קשיח חיצוני של 500Gb whch יש לי ב pugged והתקנה.

השאלה שלי היא האם להשתמש רק כונן לאחסון מוסיקה, קבצים וכו ', או האם אתה יכול לתקן את זה כך שהוא מעין שילוב עם כונן קשיח רגיל כדי להפוך כל מחשב מהיר יותר?

גם אם אני שמה מוסיקה על זה את הקבצים אני נמצא אם לחצת על אותם בתוכנית כמו Itunes?

כפי שאתה יכול לספר הבאתי את זה עכשיו אבל לא בטוח מה לעשות עם זה וכל עזרה תהיה apprieciated.: O
Old 24 במאי 2007, 06:38
קבוצת מגורש

היי Felicia

ברוך שובך.

רק להסתכל על 500gb כמו גדולה שטח אחסון בנפח גדול המוסיקה שלך, אם זה איפה אתה רוצה לשים את הקבצים.
ברגע שיש לך אמר ITunes הקבצים שבו אתה תהיה בסדר.

אני אפילו לא נכנס RAID arrays, (מספר כוננים עם מערכת הפעלה אחת) כפי שאני מרגיש שאתה עלול להתבלבל Felicia.
זה לא נועד להעליב כקובץ. :)

המערכת שלי: #

מעבד (ים):
אינטל P4
לוח האם:
ecs 915pla2
זיכרון RAM:
1GB
כרטיס מסך (S):
ATI RADEON x1050
כרטיס קול:
Diamond xtreme 7.1
Hard Drive (s):
160GB
כונן אופטי (S):
DVD-ROM Combo כונן DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Cooling:
האוויר
רשת / אינטרנט:
אלחוטי
צג (S):
Philips 109b6 19 "crt
מערכת הפעלה (S):
Windows XP
Old 24 במאי 2007, 06:42
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי felicia View Post
Hi All,

אנא עבור על קל לי שאני לא יודע הרבה על הנושא.

יש לי מחשב נייד של Acer שואפים אני חושב 80Gb שלה, יש לי הביאו Western Digital כונן קשיח חיצוני של 500Gb whch יש לי ב pugged והתקנה.

השאלה שלי היא האם להשתמש רק כונן לאחסון מוסיקה, קבצים וכו ', או האם אתה יכול לתקן את זה כך שהוא מעין שילוב עם כונן קשיח רגיל כדי להפוך כל מחשב מהיר יותר?

גם אם אני שמה מוסיקה על זה את הקבצים אני נמצא אם לחצת על אותם בתוכנית כמו Itunes?

כפי שאתה יכול לספר הבאתי את זה עכשיו אבל לא בטוח מה לעשות עם זה וכל עזרה תהיה apprieciated.: O
היי Felicia.

אתה להשתמש בכונן קשיח חיצוני, כמו שאמרת, אחסון של סרטים / מוסיקה / מסמכים וכו 'זה יהיה גם לבוא שימושי מגבה את הכונן הנייד שלך.

מסר פשוט, לא, לא תוכל להשתמש חיצוניים כדי להפוך את הנייד מהר יותר, זה של 'ראה' על ידי המחשב בתור היקפי התקן (תוספת ב), אינה חלק של המחשב. וגם אם אתה יכול, את הגורם המגביל יהיה רוחב פס של העברת נתונים שסופקו על ידי חיבור USB.

את המוסיקה שלך יהיה למצוא iTunes אם אתה אומר את זה היכן לחפש מוסיקה עם הראשוני של להתקין את התוכנה.

האם לא זוכר בדיוק איך לעשות את זה לעצמי שאני havn't השתמשו iTunes למשך זמן, אבל אני בטוח של אחרים יוכלו לסייע.:)

-Kanoakavirus

המערכת שלי: Zoomy

מעבד (ים):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
לוח האם:
ASUS P5K Premium
זיכרון RAM:
2GB Dominator 8500
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GT
כרטיס קול:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
שלוחה 3.35TB אחסון. 2TB int אחסון
כונן אופטי (S):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Cooling:
AC7
רשת / אינטרנט:
צג (S):
245B, 931B (Samsung)
מערכת הפעלה (S):
Vista 32P
Old 24 במאי 2007, 06:44
חבר קבוצת

תודה, אבל העניין הוא 500 הוא באמת מסיבי רק עבור המוסיקה, האם ניתן לשתף את המחשב עם משאבים אחרים? האם זה מחיצות? אני יכול לשים תוכניות על שם אני לא משתמש כל כך הרבה, אבל רוצה להמשיך ולגשת tham משם? או האם זה לא עובד ככה? אני טוב ההוראות הבאות: ד '
Old 24 במאי 2007, 06:46
קבוצת תורמים

ציטוט:
תודה, אבל העניין הוא 500 הוא באמת מסיבי רק עבור המוסיקה, האם ניתן לשתף את המחשב עם משאבים אחרים? האם זה מחיצות? אני יכול לשים תוכניות על שם אני לא משתמש כל כך הרבה, אבל רוצה להמשיך ולגשת tham משם? או האם זה לא עובד ככה? אני טוב ההוראות הבאות: ד '

ראשית, באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש?

-Kanoakavirus
Old 24 במאי 2007, 06:47
חבר קבוצת

Windows XP Pack 2
Old 24 במאי 2007, 07:20
קבוצת מגורש

ציטוט:
הייתי מחיצה את הכונן הקשיח לתוך קטעי Felicia;
שיהיה לך להסתכל על זה ולראות מה אתה חושב;
220gb = מוזיקה
100gb = כלומר הורידו קובצי הפעלה של תוכניות. על כל התוכניות המותקנות, ואני שמח להיות כאן אלפביתי גרידא, F היה אוטומטי כדי להתקין C למרות היותו על F.
100 GB = תמונות, מסמכי Word ועוד
80gb = גיבוי
Old 24 במאי 2007, 07:37
חבר קבוצת

תודה, זה נראה טוב, לא בטוח אם להשאיר אותו או לעשות את זה עכשיו, ראיתי את פתיל אחר הוראות איך לעשות את זה בצורה הטובה ביותר, אני חושב, האם יש העיקרי של האם ו Don'ts
נ.ב.. תחשוב רק 40gb המחשב, מה היית עושה?
Old 24 במאי 2007, 07:44
קבוצת מגורש

אמרת את ההודעה הראשונה על הכונן הקשיח היה 80gb.
כדי לוודא, לחץ לחיצה כפולה על המחשב שלי ולאחר מכן לחץ לחיצה ימנית על C ובחר נכסים תראה בדיוק את הגודל של הכונן הקשיח.
Old 24 במאי 2007, 07:51
חבר קבוצת

Hummm .. לומר את Acutally של 26.2gb: (
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.