![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi All, Prašome nepersistenk apie mane, kaip aš nežinau kas šiuo klausimu. Turiu Acer nešiojamas Manau jo 80Gb, man davė "Western Digital išorinį kietąjį diską 500Gb whch turiu pugged ir įdiegtas. Mano klausimas jums tiesiog naudokite vairuoti laikyti muzika, failai ir tt ar galite tai pataisyti, kad ji tarsi sujungia su savo įprastą kietąjį diską, kad visą kompiuterį greičiau? Pat, jei aš įdėti muzikos failus būtų galima rasti, jei aš paspaudžia ant jų, kaip iTunes programoje? Kaip galite pasakyti man davė jį, tačiau dabar nėra tikras, ką daryti su juo, ir bet kokią pagalbą būtų apprieciated.: O |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Felicia
Welcome back. Tik pažiūrėkite 500GB, kaip didelis saugojimo srityje savo muzikos jei tai kur norite įdėti failus. Sukūrę sakė ITunes kur failai yra jums bus OK. Aš net eiti į RAID masyvų (daug diskų su viena operacinė sistema), kaip manau tu gali tapti painioti Felicia. Tai nėra skirta kaip įžeidimas. :) Mano sistema: #
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Jūs naudojate išorinį kietąjį diską, kaip jūs sakote, saugojimo Filmai / Muzika / dokumentus ir tt Taip pat bus ateiti naudinga kopijavimas į jūsų nešiojamas įrenginys. Pareiškė, tiesiog ne negalima naudoti išorinį, kad Jūsų nešiojamas kompiuteris greičiau, tai "matomas" jūsų kompiuteryje, kaip išorinio prietaiso (add-on), o ne dalis kompiuterio. Ir net jei galėtų, ribojantis veiksnys galėtų būti duomenų perdavimo spartos pateikė USB jungtimi. Jūsų muzika bus rastas iTunes, jeigu jūs "pasakoti" kad kur ieškoti muzikos, kai pradinis įdiegti programinę įrangą. Negaliu prisiminti tiksliai, kaip tai padaryti pats, kaip aš havn't naudoti iTunes tam tikrą laiką, bet aš tikiu, kad kitos galės padėti.:)
|
| |||
| |||
| Ačiū, bet dalykas yra 500 masyvi tikrai tik už muziką, Ar galima dalintis ištekliais su kitomis kompiuterio? Ar pertvara? Ar galiu pateikti programas ten nenaudoja, kad daug, bet nori turėti ir naudotis Tham iš ten? Ar ji neveikia, kaip tai? I'm good at šiuos nurodymus: D |
|
| |||
| |||
| Citata:
Visų pirma, kokią operacinę sistemą naudojate?
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| "Windows XP" 2 pakeitimų paketas |
|
| |||
| |||
| Citata:
Ar šiuo pažvelgti ir pamatyti, ką manote; 220gb = Muzika 100GB = paimti executable failus, ty programas. Visų programų įdiegta, ir aš vis vien abėcėlinis čia F būtų auto įdiegti į C, nors yra dėl F. 100 GB = Paveikslėliai, "Word" dokumentus ir tt 80gb = Backup |
|
| |||
| |||
| Ačiū, kad gerai atrodo, nėra tikras, ar palikti ar tai padaryti dabar, aš pamačiau kitoje temoje apie tai, kaip geriausiai tai padaryti, manau, instrukcijas, ar yra pagrindinėje Darbas ir klaidas PS. Pagalvokite kompiuterio tik 40gb, ką norėtumėte daryti? |
|
| |||
| |||
| Tu sakei savo pirmąjį pranešimą kietasis diskas buvo 80GB. Norėdami įsitikinti, dukart spustelėkite Mano kompiuteris, tada dešiniuoju pelės klavišu C ir pasirinkti savybės pamatysite tikslią dydžio kietąjį diską. |
|
| |||
| |||
| Hummm .. Acutally jos pasakyti's 26.2gb: ( |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaip perkelti failus iš hardrive išorės saugojimo įrenginiai | oldun1 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 29 spalis 2009 01:32 |
| Ar galima nustatyti slaptažodį savo USB Stick arba Mano išorės Hardrive? | tolet | Drives & Removable Media | 1 | 18 sausis 2009 14:42 |
| XP pakimba kai aš įdėkite USB External Hardrive | Alantrini | Drives & Removable Media | 1 | 26 sausis 2008 00:31 |
| Kaip perkelti failus į išorines hardrive su Linux LiveCD? | aechain | Drives & Removable Media | 1 | 25 sausis 2008 16:05 |
| Laptop Hardrive neveikia: (HELP !!!!!!!!!!! | waxtodonte15 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 6 | 20 sausis 2008 15:53 |
| Temos įrankiai | |
| |