mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

External Hardrive uz klēpjdatoru

Reply

Thread Tools
Old Maijs 24, 2007, 06:18
Loceklis

Default External Hardrive uz klēpjdatoru

Hi All,

Lūdzu iet vienkārši uz mani, jo es nezinu daudz par šo tēmu.

Man ir Acer Aspire klēpjdatoru es domāju, ka tā 80Gb, man ir celta Western Digital ārējais cietais disks 500GB whch esmu pugged un uzstādīta.

Mans jautājums ir, vai tu tikai izmantot disku, lai uzglabātu mūziku, failus utt, vai jūs varat noteikt tā, lai tā veida apvieno ar parasto cieto disku, lai viss dators ātrāk?

Arī ja man mūziku tas failus var atrast, ja es noklikšķinājis uz tām programmu, piemēram, iTunes?

Kā jūs varat pastāstīt man to atnesa, bet tagad nav pārliecināts, ko darīt ar to un jebkuru palīdzību būtu apprieciated.: O
Old Maijs 24, 2007, 06:38
Banned Group

Hi Felicia

Welcome back.

Paskatieties uz 500gb, kā liels masu noliktavas telpas mūziku, ja tas ir vietā, kur vēlaties ievietot failus.
Kad esat teicis iTunes, kur faili tiek jums būs ok.

Es pat iedziļināties RAID masīvus (vairāku diskus ar vienu operētājsistēmu), kā man šķiet, jums varētu rasties apjukums Felicia.
Tas nav domāts kā apvainojums. :)

Mana sistēma: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
RAM Operatīvā atmiņa:
1gb
Graphics Card (s):
ATI Radeon X1050
Sound Card:
Diamond Xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo drive dvd + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Dzesēšana:
gaisa
Tīkla / Internets:
wireless
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
windows xp
Old Maijs 24, 2007, 06:42
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Felicia View Post
Hi All,

Lūdzu iet vienkārši uz mani, jo es nezinu daudz par šo tēmu.

Man ir Acer Aspire klēpjdatoru es domāju, ka tā 80Gb, man ir celta Western Digital ārējais cietais disks 500GB whch esmu pugged un uzstādīta.

Mans jautājums ir, vai tu tikai izmantot disku, lai uzglabātu mūziku, failus utt, vai jūs varat noteikt tā, lai tā veida apvieno ar parasto cieto disku, lai viss dators ātrāk?

Arī ja man mūziku tas failus var atrast, ja es noklikšķinājis uz tām programmu, piemēram, iTunes?

Kā jūs varat pastāstīt man to atnesa, bet tagad nav pārliecināts, ko darīt ar to un jebkuru palīdzību būtu apprieciated.: O
Hey Felicia.

Jūs varat izmantot ārējo cieto disku, kā jūs sakāt, uzglabāšana filmas / mūziku / dokumentus utt Tā arī noderēt par atbalstu līdz vadīt jūsu klēpjdators.

Deklarēto vienkārši neviens nevar izmantot ārējos, lai padarītu savu klēpjdatoru ātrāk, tas ir "redzēt" ar datoru, kā perifērijas ierīces (Add-on), kas nav daļa no datora. Un pat, ja jūs varētu, ierobežojošais faktors būs platjoslas datu pārraides, ko sniedz USB savienojumu.

Mūziku tiks atrasts ar iTunes, ja jums "pateikt" tā, kur meklēt mūziku pēc sākotnējās instalēšanas programmatūras.

Neatceros, kā tieši to izdarīt pats, kā es havn't izmanto iTunes kādu laiku, bet es esmu pārliecināts, ka otra varēs palīdzēt.:)

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Maijs 24, 2007, 06:44
Loceklis

Paldies, bet lieta ir 500 ir milzīgas tiešām tikai par mūziku, ir iespējams dalīties citu resursu ar datoru? Tas ir nodalīts? Vai es varētu īstenot programmas, par tur es nedomāju izmantot tādu daudz, bet vēlas saglabāt un piekļūt Tham no turienes? Vai tas nedarbojas, piemēram, ka? Es esmu labi šādus norādījumus: D.
Old Maijs 24, 2007, 06:46
Donors Group

Quote:
Paldies, bet lieta ir 500 ir milzīgas tiešām tikai par mūziku, ir iespējams dalīties citu resursu ar datoru? Tas ir nodalīts? Vai es varētu īstenot programmas, par tur es nedomāju izmantot tādu daudz, bet vēlas saglabāt un piekļūt Tham no turienes? Vai tas nedarbojas, piemēram, ka? Es esmu labi šādus norādījumus: D.

Pirmkārt, Kādu operētājsistēmu jūs lietojat?

-Kanoakavirus
Old Maijs 24, 2007, 06:47
Loceklis

Windows XP SP 2
Old Maijs 24, 2007, 07:20
Banned Group

Quote:
Es partition hard drive sadaļām Felicia;
Vai aplūkot šo un redzēt, ko jūs domājat;
220gb = Music
100gb = Downloaded Izpildīt failu, ti programmas. Visu programmu instal, un es esmu par tīri alfabēta šeit, F būtu auto install uz C pat tiek par F.
100 gb = Pictures, Word dokumentiem utt
80GB = Backup
Old Maijs 24, 2007, 07:37
Loceklis

Paldies, ka izskatās labi, nav pārliecināts, vai atstāt to vai to, ka tagad es redzēju citu pavedienu par to, kā vislabāk to darīt es domāju, norādījumus kādi galvenie Do's and Don'ts
PS. Domāju, ka dators tikai 40GB, ko tu darītu?
Old Maijs 24, 2007, 07:44
Banned Group

Jūs teicāt, jūsu pirmais pastu cietā diska bija 80GB.
Lai pārliecinātos, veiciet dubultklikšķi uz My Computer, tad labo klikšķi uz C un izvēlēties īpašības tu redzēsi precīzu lielumu cieto disku.
Old Maijs 24, 2007, 07:51
Loceklis

Hummm .. Acutally viedoklis's 26.2gb: (
Reply

Register

Bookmarks