![]() |
|
| |||
| |||
| Hi All, Lūdzu iet vienkārši uz mani, jo es nezinu daudz par šo tēmu. Man ir Acer Aspire klēpjdatoru es domāju, ka tā 80Gb, man ir celta Western Digital ārējais cietais disks 500GB whch esmu pugged un uzstādīta. Mans jautājums ir, vai tu tikai izmantot disku, lai uzglabātu mūziku, failus utt, vai jūs varat noteikt tā, lai tā veida apvieno ar parasto cieto disku, lai viss dators ātrāk? Arī ja man mūziku tas failus var atrast, ja es noklikšķinājis uz tām programmu, piemēram, iTunes? Kā jūs varat pastāstīt man to atnesa, bet tagad nav pārliecināts, ko darīt ar to un jebkuru palīdzību būtu apprieciated.: O |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Felicia
Welcome back. Paskatieties uz 500gb, kā liels masu noliktavas telpas mūziku, ja tas ir vietā, kur vēlaties ievietot failus. Kad esat teicis iTunes, kur faili tiek jums būs ok. Es pat iedziļināties RAID masīvus (vairāku diskus ar vienu operētājsistēmu), kā man šķiet, jums varētu rasties apjukums Felicia. Tas nav domāts kā apvainojums. :) Mana sistēma: #
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Jūs varat izmantot ārējo cieto disku, kā jūs sakāt, uzglabāšana filmas / mūziku / dokumentus utt Tā arī noderēt par atbalstu līdz vadīt jūsu klēpjdators. Deklarēto vienkārši neviens nevar izmantot ārējos, lai padarītu savu klēpjdatoru ātrāk, tas ir "redzēt" ar datoru, kā perifērijas ierīces (Add-on), kas nav daļa no datora. Un pat, ja jūs varētu, ierobežojošais faktors būs platjoslas datu pārraides, ko sniedz USB savienojumu. Mūziku tiks atrasts ar iTunes, ja jums "pateikt" tā, kur meklēt mūziku pēc sākotnējās instalēšanas programmatūras. Neatceros, kā tieši to izdarīt pats, kā es havn't izmanto iTunes kādu laiku, bet es esmu pārliecināts, ka otra varēs palīdzēt.:)
|
| |||
| |||
| Paldies, bet lieta ir 500 ir milzīgas tiešām tikai par mūziku, ir iespējams dalīties citu resursu ar datoru? Tas ir nodalīts? Vai es varētu īstenot programmas, par tur es nedomāju izmantot tādu daudz, bet vēlas saglabāt un piekļūt Tham no turienes? Vai tas nedarbojas, piemēram, ka? Es esmu labi šādus norādījumus: D. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Pirmkārt, Kādu operētājsistēmu jūs lietojat?
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Windows XP SP 2 |
|
| |||
| |||
| Quote:
Vai aplūkot šo un redzēt, ko jūs domājat; 220gb = Music 100gb = Downloaded Izpildīt failu, ti programmas. Visu programmu instal, un es esmu par tīri alfabēta šeit, F būtu auto install uz C pat tiek par F. 100 gb = Pictures, Word dokumentiem utt 80GB = Backup |
|
| |||
| |||
| Paldies, ka izskatās labi, nav pārliecināts, vai atstāt to vai to, ka tagad es redzēju citu pavedienu par to, kā vislabāk to darīt es domāju, norādījumus kādi galvenie Do's and Don'ts PS. Domāju, ka dators tikai 40GB, ko tu darītu? |
|
| |||
| |||
| Jūs teicāt, jūsu pirmais pastu cietā diska bija 80GB. Lai pārliecinātos, veiciet dubultklikšķi uz My Computer, tad labo klikšķi uz C un izvēlēties īpašības tu redzēsi precīzu lielumu cieto disku. |
|
| |||
| |||
| Hummm .. Acutally viedoklis's 26.2gb: ( |
![]() |
|
| Bookmarks |