![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Toate Max, Vă rugăm să mergeţi uşor pe mine ca nu stiu de mult pe acest subiect. Am un laptop Acer aspire cred sale 80GB, am adus un Western Digital External Hard Drive de 500GB whch am pugged în şi instalat. Întrebarea mea este sa faci pe care tocmai aţi folosi drive-ul pentru a stoca muzica, imagini, etc sau pot să-l repari asa fel de combină cu dumneavoastră normală hard-disk pentru a face întregul calculator mai repede? De asemenea, dacă am pus pe muzică de fisiere s-ar fi găsit dacă am face clic pe acestea într-un program ca iTunes? După cum se poate spune-ti-am adus-o, dar acum nu sunt sigur ce să fac cu ea, precum şi orice ajutor ar fi apprieciated.: O |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Max Felicia
Bine ai venit înapoi. Uită-te la 500GB ca o mare zona de stocare în masă pentru muzica ta, dacă asta e în cazul în care doriţi să-l pune în fişiere. Odată ce aţi spus iTunes în cazul în care fişierele sunt vă va fi ok. Eu chiar nu va intra în matricele RAID, (mai multe unităţi de stocare cu un sistem de operare), ca ma simt s-ar putea să devină confuz Felicia. Acest lucru nu este conceput ca o insultă. :) Sistemul meu: #
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Ai folosi extern pentru hard-disk, cum spui tu, de stocare de filme / muzica / documente etc De asemenea, va veni în utile pentru susţinerea unitatea pe laptop. A declarat pur şi simplu, nici nu puteţi folosi extern, pentru a face mai rapid laptop, este "văzut" de pe computer ca un dispozitiv periferic (un add-on), nu face parte din computer. Şi chiar dacă ar putea, de limitarea factor ar fi de latime de banda de transfer a datelor furnizate de conexiune USB. Muzica ta va fi găsit de către iTunes dacă ai spune-o în cazul în care pentru a căuta muzică la instalarea iniţială a software-ului. Nu se poate amintesc exact cum se face acest lucru pe mine ca am folosit havn't iTunes pentru o anumită perioadă de timp, dar sunt sigur alte's vor putea să asiste.:)
|
| |||
| |||
| Multumesc, dar lucru este de 500 masiv este cu adevărat, doar pentru muzica, este posibil să împartă său alte resurse cu calculatorul? Este Partiţionări? Aş putea pune programe pe acolo Eu nu folosesc atât de mult, dar vrea să păstreze şi accesul tham de acolo? Sau nu-i asa, nu de lucru de genul asta? Sunt bun la următoarele instrucţiuni: D. |
|
| |||
| |||
| Citat:
În primul rând, ce sistem de operare folositi?
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Windows XP Pack 2 |
|
| |||
| |||
| Citat:
Arunca o privire la acest lucru şi să vezi ceea ce crezi tu; 220gb = Muzica 100GB = Downloaded fişierele executabile adică Programe. Toate programele instalate, iar eu sunt aici fiind pur alfabetică, F-ar auto pentru a instala C, chiar dacă se pe F. 100 GB = imagini, documente Word, etc 80GB = Backup |
|
| |||
| |||
| Mulţumesc, că arată bine, nu sunt sigur dacă să-l lăsaţi sau fac asta acum, am vazut pe un alt fir de instrucţiuni privind modul cel mai potrivit de a face acest lucru cred eu, sunt acolo orice principal Fă şi Nu o Face PS. Gândiţi-vă doar 40gb computer, ce-ai face? |
|
| |||
| |||
| Ai spus in primul post de hard disk a fost 80GB. Pentru a vă asigura că, dublu clic pe My Computer apoi clic dreapta pe C şi alege proprietăţi veţi vedea exact dimensiunea al unităţii de hard disk. |
|
| |||
| |||
| Hummm .. Acutally sa spun e 26.2gb: ( |