menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Vonkajšie Hardrive na notebook

Reply

Thread Tools
Old 24. mája 2007, 06:18
Člen Skupina

Default Vonkajšie Hardrive na notebook

Zdravím všetkých,

Choďte prosím na mňa, ako ľahko Nepoznám veľa na túto tému.

Mám notebook Acer Aspire myslím svoje 80GB, som priniesol Western Digital Externý pevný disk 500Gb whch jsem pugged a nainštalovaný.

Moja otázka je si práve použiť disk na ukladanie hudby, obrázkov, atď, alebo si môžete spravit tak akési zlučuje s vašou normálne pevný disk, aby celý počítač rýchlejšie?

I když jsem na hudbu by to byť nájdené súbory, keď som klikol na ne v programe, ako je iTunes?

Ako môžete povedať som to, ale teď si nejsem jistá, čo s ňou a pomoci by sa apprieciated.: O
Old 24. mája 2007, 06:38
Banned Skupina

Ahoj Felicia

Vitaj späť.

Stačí sa pozrieť na 500GB ako veľká hmotnosť skladovacích priestorov pre vašu hudbu v prípade, že to, kam chcete umiestniť súbory.
Potom, čo ste povedal, iTunes, kde sú súbory, budete v poriadku.

Nebudem dokonca ísť do RAID poľa (viac diskov s jedným operačnom systéme), ako sa cítim možná stane zmatená Felicia.
To nie je ako urážku. :)

Môj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základná doska:
ECS 915pla2
Pamäť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon X1050
Zvuková karta:
kosoštvorcových Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
bezdrôtové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 24. mája 2007, 06:42
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Felicia View Post
Zdravím všetkých,

Choďte prosím na mňa, ako ľahko Nepoznám veľa na túto tému.

Mám notebook Acer Aspire myslím svoje 80GB, som priniesol Western Digital Externý pevný disk 500Gb whch jsem pugged a nainštalovaný.

Moja otázka je si práve použiť disk na ukladanie hudby, obrázkov, atď, alebo si môžete spravit tak akési zlučuje s vašou normálne pevný disk, aby celý počítač rýchlejšie?

I když jsem na hudbu by to byť nájdené súbory, keď som klikol na ne v programe, ako je iTunes?

Ako môžete povedať som to, ale teď si nejsem jistá, čo s ňou a pomoci by sa apprieciated.: O
Ahoj Felicia.

Používanie externého pevného disku pre, ako vravíte, uskladnenie filmy / hudba / dokumenty atď Bude tiež prísť užitočné pre zálohovanie disk vo vašom notebooku.

Uviedol, jednoducho žiadna nie je možné použiť externé, aby váš notebook rýchlejšie, je to 'vidieť' váš počítač ako periférne zariadenia (add-on), ktoré nie sú súčasťou počítača. A to iv prípade, že by mohlo, je limitujúcim faktorom by mali byť na šírku pásma prenosu dát zaisťuje USB pripojenie.

Vaša hudba bude nájdený iTunes keď 'povedat', kde je pre hľadanie hudby na počiatočnú inštaláciu softvéru.

Nespomínam si presne, ako to urobiť sám, jak jsem havn't iTunes používa nejakú dobu, ale som si istý ostatní budú môcť pomáhať.:)

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 24. mája 2007, 06:44
Člen Skupina

Vďaka, ale to je 500 je masívny naozaj len pre hudbu, je to možné zdieľať svoje zdroje s inými počítačmi? Je to disku? Mohol by som dať programy tam nemám používať, že veľa, ale chceme zachovať a prístup tham odtamtud? Alebo to nie je práca, ako je toto? Som dobrá v nasledujúcich pokynov: D.
Old 24. mája 2007, 06:46
Darcu Skupina

Citácia:
Vďaka, ale to je 500 je masívny naozaj len pre hudbu, je to možné zdieľať svoje zdroje s inými počítačmi? Je to disku? Mohol by som dať programy tam nemám používať, že veľa, ale chceme zachovať a prístup tham odtamtud? Alebo to nie je práca, ako je toto? Som dobrá v nasledujúcich pokynov: D.

Po prvé, aký operačný systém používate?

-Kanoakavirus
Old 24. mája 2007, 06:47
Člen Skupina

Windows XP Pack 2
Old 24. mája 2007, 07:20
Banned Skupina

Citácia:
Já bych oddiel pevného disku na oddiely Felicia;
Sa pozrieť na to a uvidíte, čo si myslíte;
220gigabajt = Hudba
100gigabajt = stiahnuty vykonateľných súborov, tj programy. Všetky programy nainštalované, a já jsem byl čisto alfabetickým tu, F by auto nainštalovať do C, aj keď je na F.
100 GB = Obrázky, Word dokumenty atď
80 GB = Zálohovanie
Old 24. mája 2007, 07:37
Člen Skupina

Vďaka, že vyzerá dobre, nie je isté, či ju ponechať, alebo to urobiť teraz, som videl na inom vlákno inštrukcie o tom, ako najlepšie to myslím, že sú nejaké hlavné Urob to a Don'ts
PS. Mysli počítač len 40gb, čo by ste urobil?
Old 24. mája 2007, 07:44
Banned Skupina

Říkal ste, že vo svojej prvej miesto na pevnom disku je 80 GB
Ak sa chcete uistiť, dvakrát kliknite na Tento počítač kliknite pravým kliknite na C a vyberte Vlastnosti uvidíte presnú veľkosť pevného disku.
Old 24. mája 2007, 07:51
Člen Skupina

Hummm .. Acutally jeho +26,2 gigabajt to povedať: (
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.