![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи Алл, Молимо лак на мене као што ја не знам пуно о овој теми. Имам лаптоп Ацер стремити Мислим својим 80Гб сам донео Уестерн Дигитал Екстернал Хард Дриве од 500ГБ ухцх сам пуггед и инсталиран. Моје питање је да ли ви само користите диск за складиштење музике, слика и сл или можете поправити тако да се комбинује са врстом Вашег нормална хард диск како би рачунар цијелом брже? Исто тако, ако сам ставио музику на њему ће се наћи датотеке ако сам кликнуо на њих у програму попут иТунес? Као што се може рећи донео сам га, али сада не знам шта да учини са њом и било који помоћ би било апприециатед.: О |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок Фелициа
Добродошли назад. Довољно је погледати на 500ГБ као велика маса простор за своју музику, ако то је где желите ставити датотеке. Након што сте рекли иТунес где датотеке бит ће вам ОК. Нећу ни улазити у РАИД поља, (вишеструки дискови са једном оперативном систему) као Осјећам можда збунити Фелициа. Ово није намењен као увреда. :) Мы Сыстем: #
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Ви користите спољни тврди диск за, како ти кажеш, складиштење филмови / музика / документи итд Такође ће заиста доћи у користан за потпорни погон на ваш лаптоп. Изјавио је једноставно, не можете да не користите спољне како би ваш лаптоп брже, то је 'видео' по вашем рачунару као периферних уређаја (додатак-на), а не део рачунара. А чак и ако би, је лимитирајући фактор би пропусност за пренос података које је УСБ веза. Ваш ће се наћи музику по иТунес ако 'реците' га где за претрагу музике на почетне инсталације софтвера. Не могу се тачно сетити како се то мене као што сам хавн'т користи иТунес за неко време, но сигуран сам да ће други моћи помоћи.:)
|
| |||
| |||
| Хвала, али ствар је 500 масиван је стварно само за музику, Да ли је могуће да деле са својим другим ресурсима рачунара? Да ли је Партитионинг? Могао сам ставити програме на ту ја не користе толико али желите да задржите и приступ тхам од тамо? Или то не ради као што је то? Ја сам добра на следећим упутствима: Д. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Прво, оно што оперативни систем користите?
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Пацк 2 за Уиндоус КСП |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Имати погледати овај и видети шта ви мислите! = 220гб Музика = 100гб Преузете тј извршне датотеке програма. Сви програми инсталирани на, и ја сам се чисто абецедним овде, Ф би ауто инсталирате на Ц, иако се на Ф. 100 ГБ = Слике, Уорду документе, итд 80гб = Бацкуп |
|
| |||
| |||
| Хвала, изгледа да је добра, није сигурно да ли ће се оставити га или учинити да сада сам видео на другом тхреад упутства о томе како то урадити најбоље мислим, јесу ли каквих ли главни и Дон'тс ПС. Размислите само рачунар 40гб, што би ти? |
|
| |||
| |||
| Те је у свој први пост је био 80гб хард диск. Како бисте били сигурни, дупло кликните на Мы Цомпутер па на Ц Десни клик и изаберете пропертиес ћете тачну величину врстог диска. |
|
| |||
| |||
| Хуммм .. Ацуталлы својим'с 26.2гб рећи: ( |