az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

Harici Hardrive laptopunda

Reply

Konu Araçları
Old Mayıs 2007, 06:18 24.
Üye Grubu

Default Harici Hardrive laptopunda

Hi all,

Lütfen bana ben çok bu konuda bilmiyorum kolay gidin.

Ben onun 80GB, bir Batı Dijital External Hard Drive I ve yüklü pugged var 500Gb whch ve getirdi var bir Acer Aspire dizüstü bilgisayar var.

Sorum az veya vb dosyaları bunu normal sabit disk tüm bilgisayar daha hızlı yapmak için birleştirir ve bu tür tamir müzik depolamak için sürücü kullanmak do?

Eğer onlara Itunes gibi bir programa tıkladım Ayrıca, ben müzik koymak dosyaları bulunabilir ki?

Gördüğünüz gibi ben anlarım ama şimdi ne ile ve herhangi bir yardım apprieciated olurdu yapmak emin değil getirdi.: O
Old Mayıs 2007, 06:38 24.
Yasak Grubu

Merhaba Felicia

Aramıza hoşgeldin.

Sadece 500gb bakabilirsiniz olarak müzik için büyük bir depolama alanı, eğer burada dosyaları koymak için de budur.
Sonra iTunes söylediler nereye dosyaları tamam olacak bulunmaktadır.

Ben size Felicia karıştı haline düşünüyorsanız Hatta RAID dizilerine, (birden çok sürücü bir işletim sistemi ile) anlatmayacağım.
Bu bir hakaret olarak değil. :)

Benim Sistemi: #

İşlemci (ler):
Intel P4
Anakart:
ECS 915pla2
RAM hafıza:
1GB
Grafik Kartı (ler):
ATI Radeon x1050
Ses Kartı:
elmas Xtreme 7,1
Sabit Disk (ler):
160gb
Optik Sürücü (ler):
DVD-ROM COMBO Sürücü DVD + /-rw
Case / PSU:
antech/x-power585
Soğutma:
hava
Ağ Bağlantısı / İnternet:
kablosuz
Monitör (ler):
Philips 109b6 19 "CRT
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Old Mayıs 2007, 06:42 24.
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Felicia View Post
Hi all,

Lütfen bana ben çok bu konuda bilmiyorum kolay gidin.

Ben onun 80GB, bir Batı Dijital External Hard Drive I ve yüklü pugged var 500Gb whch ve getirdi var bir Acer Aspire dizüstü bilgisayar var.

Sorum az veya vb dosyaları bunu normal sabit disk tüm bilgisayar daha hızlı yapmak için birleştirir ve bu tür tamir müzik depolamak için sürücü kullanmak do?

Eğer onlara Itunes gibi bir programa tıkladım Ayrıca, ben müzik koymak dosyaları bulunabilir ki?

Gördüğünüz gibi ben anlarım ama şimdi ne ile ve herhangi bir yardım apprieciated olurdu yapmak emin değil getirdi.: O
Hey Felicia.

Gibi, filmler ve depolama söylemek / müzik / Ayrıca yararlı olan laptopunda sürücüyü yedeklemek için gelir belgeleri vb for You, harici sabit disk kullanabilirsiniz.

ABD sadece, hayır sizin dizüstü daha hızlı yapmak için dış kullanamazsınız, bu's' bir çevresel aygıt olarak bilgisayar tarafından görüldü (Ek-on), bilgisayar parçası değil. Ve bile olabilir, bu sınırlayıcı faktör veri bant genişliği USB bağlantı sağladığı transferi olacaktır.

Eğer burada müzik için ilk yazılımın kurmak üzerine arama söyle 'Müziğin iTunes tarafından bulunacaktır.

Ben bir süredir iTunes kullanılan havn't ne kendim bunu yapmaya hatırlayamıyorum, ama emin's yardımcı olabiliriz diğer yaşıyorum.:)

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer
Sabit Disk (ler):
3.35TB dahili depolama. 2TB int depolama
Optik Sürücü (ler):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Soğutma:
AC7
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
245B, 931B (Samsung)
İşletim Sistemi (ler):
Vista 32P
Old Mayıs 2007, 06:44 24.
Üye Grubu

Teşekkürler müzik gerçekten sadece için mi bu bilgisayar ile diğer kaynakları paylaşmak mümkün büyük, ancak 500 şey nedir? Bu Partitioning mi? Orada üzerinde bu kadar ancak ve erişim tham oradan devam etmek istiyorum don't use programları koyabilir misiniz? Veya bu gibi çalışmıyor? Ben talimatları iyi oldum: D.
Old Mayıs 2007, 06:46 24.
Bağış Grubu

Alıntı:
Teşekkürler müzik gerçekten sadece için mi bu bilgisayar ile diğer kaynakları paylaşmak mümkün büyük, ancak 500 şey nedir? Bu Partitioning mi? Orada üzerinde bu kadar ancak ve erişim tham oradan devam etmek istiyorum don't use programları koyabilir misiniz? Veya bu gibi çalışmıyor? Ben talimatları iyi oldum: D.

Öncelikle, hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?

-Kanoakavirus
Old Mayıs 2007, 06:47 24.
Üye Grubu

Windows XP paketi 2
Old Mayıs 2007, 07:20 24.
Yasak Grubu

Alıntı:
Ben bölümlü, sabit sürücü Felicia bölümü de;
Bu bir göz atın ve ne düşündüğünüzü görmek;
220gb = Müzik
100gb = İndirilen Executable yani Programları dosyaları. Tüm programlar yüklü, ve ben sadece burada alfabetik açıyorum, K otomatik C yüklemek de olsa F. üzerinde olmak
100 GB = Resimler, Word belgeleri vb
80GB = Yedekleme
Old Mayıs 2007, 07:37 24.
Üye Grubu

Teşekkürler, bu gibi görünse de, emin değilim hangi bırakmak veya şimdi iyi, I think, bunu yapmak için en iyi nasıl talimatları vardır başka bir iplik üzerinde gördüm herhangi bir ana mı ve Yapılmayacaklar
PS. Bilgisayar sadece 40gb düşün, ne yapardın?
Old Mayıs 2007, 07:44 24.
Yasak Grubu

Bunun için ilk sonrası sabit sürücü 80GB söyledi.
Bilgisayarım üzerinde sağ C tıklayınız emin, çift tıklama yapmak için ve sabit diskinizin tam boyutunu göreceksiniz özellikleri seçin.
Old Mayıs 2007, 07:51 24.
Üye Grubu

Hummm .. Acutally onun söylemek's 26.2gb: (
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından