![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hi all,
Lütfen bana ben çok bu konuda bilmiyorum kolay gidin. Ben onun 80GB, bir Batı Dijital External Hard Drive I ve yüklü pugged var 500Gb whch ve getirdi var bir Acer Aspire dizüstü bilgisayar var. Sorum az veya vb dosyaları bunu normal sabit disk tüm bilgisayar daha hızlı yapmak için birleştirir ve bu tür tamir müzik depolamak için sürücü kullanmak do? Eğer onlara Itunes gibi bir programa tıkladım Ayrıca, ben müzik koymak dosyaları bulunabilir ki? Gördüğünüz gibi ben anlarım ama şimdi ne ile ve herhangi bir yardım apprieciated olurdu yapmak emin değil getirdi.: O |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Merhaba Felicia
Aramıza hoşgeldin. Sadece 500gb bakabilirsiniz olarak müzik için büyük bir depolama alanı, eğer burada dosyaları koymak için de budur. Sonra iTunes söylediler nereye dosyaları tamam olacak bulunmaktadır. Ben size Felicia karıştı haline düşünüyorsanız Hatta RAID dizilerine, (birden çok sürücü bir işletim sistemi ile) anlatmayacağım. Bu bir hakaret olarak değil. :) Benim Sistemi: #
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Alıntı:
Gibi, filmler ve depolama söylemek / müzik / Ayrıca yararlı olan laptopunda sürücüyü yedeklemek için gelir belgeleri vb for You, harici sabit disk kullanabilirsiniz. ABD sadece, hayır sizin dizüstü daha hızlı yapmak için dış kullanamazsınız, bu's' bir çevresel aygıt olarak bilgisayar tarafından görüldü (Ek-on), bilgisayar parçası değil. Ve bile olabilir, bu sınırlayıcı faktör veri bant genişliği USB bağlantı sağladığı transferi olacaktır. Eğer burada müzik için ilk yazılımın kurmak üzerine arama söyle 'Müziğin iTunes tarafından bulunacaktır. Ben bir süredir iTunes kullanılan havn't ne kendim bunu yapmaya hatırlayamıyorum, ama emin's yardımcı olabiliriz diğer yaşıyorum.:)
|
|
|
|||
|
|||
|
Teşekkürler müzik gerçekten sadece için mi bu bilgisayar ile diğer kaynakları paylaşmak mümkün büyük, ancak 500 şey nedir? Bu Partitioning mi? Orada üzerinde bu kadar ancak ve erişim tham oradan devam etmek istiyorum don't use programları koyabilir misiniz? Veya bu gibi çalışmıyor? Ben talimatları iyi oldum: D.
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
Öncelikle, hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?
|
|||
|
|||
|
Windows XP paketi 2
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
Bu bir göz atın ve ne düşündüğünüzü görmek; 220gb = Müzik 100gb = İndirilen Executable yani Programları dosyaları. Tüm programlar yüklü, ve ben sadece burada alfabetik açıyorum, K otomatik C yüklemek de olsa F. üzerinde olmak 100 GB = Resimler, Word belgeleri vb 80GB = Yedekleme |
|
|
|||
|
|||
|
Teşekkürler, bu gibi görünse de, emin değilim hangi bırakmak veya şimdi iyi, I think, bunu yapmak için en iyi nasıl talimatları vardır başka bir iplik üzerinde gördüm herhangi bir ana mı ve Yapılmayacaklar
PS. Bilgisayar sadece 40gb düşün, ne yapardın?
|
|
|
|||
|
|||
|
Bunun için ilk sonrası sabit sürücü 80GB söyledi.
Bilgisayarım üzerinde sağ C tıklayınız emin, çift tıklama yapmak için ve sabit diskinizin tam boyutunu göreceksiniz özellikleri seçin. |
|
|
|||
|
|||
|
Hummm .. Acutally onun söylemek's 26.2gb: (
|