![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привет All, Будь ласка, трохи легше на мене, як я не багато знаю з цього питання. У мене ноутбук Acer Aspire Я думаю своєї 80Gb, я приніс Western Digital Зовнішній жорсткий диск 500Gb whch я в pugged і встановлено. Моє питання ви просто використовувати диск для зберігання музики, файлів і т.д. або можете виправити його, щоб він роду поєднуються з нормальною жорсткий диск, щоб весь комп'ютер швидше? Крім того, якщо я поклав на музику було б файли можна знайти, якщо я натиснув на них в програму, як Itunes? Як ви можете сказати я приніс її, але тепер не впевнений, що з ним робити, і будь-яка допомога буде apprieciated.: O |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт Felicia
Welcome Back. Достатньо поглянути на 500gb як велика області зберігання даних для вашої музики, якщо це де ви хочете розмістити файли. Після того, як ви сказали ITunes, де файли вам буде ОК. Я навіть не буду вдаватися в RAID масиви, (декілька дисків з однієї операційної системи), як я відчуваю, ви можете заплутатися Felicia. Це не слід розуміти як образу. :) Моя система: #
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Ви використовуєте зовнішній жорсткий диск для, як ви кажете, зберігання фільмів / музики / документи і т.д. Він буде також стати в нагоді для резервного копіювання дисків на вашому ноутбуці. Простіше кажучи, ні ви не можете використовувати зовнішні, щоб ваш ноутбук швидше, It's 'бачили' вашого комп'ютера в якості периферійного пристрою (накладної), а не частиною комп'ютера. І навіть якщо б ти міг, що обмежує фактором буде пропускна спроможність передачі даних, що надаються USB-порт. Ваша музика буде знайдений ITunes якщо б ви розповісти 'його там, де для пошуку музики за первісною встановлення програмного забезпечення. Не пам'ятаю точно, як зробити це сам, як я Havn't ITunes використовуватися протягом деякого часу, але я впевнений, що інший буде в змозі надати допомогу.:)
|
| |||
| |||
| Дякую, але справа в 500 є дійсно масовим тільки для музики, можна поділитися своїми ресурсами з іншого комп'ютера? Хіба розмітки? Чи можу я покласти програм там я не використовую, що багато чого, але хотіли б зберегти і доступ Tham звідти? Або вона не працює так? Я добре на наступні інструкції: D. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
По-перше, яку операційну систему ви використовуєте?
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Windows XP з пакетом оновлень 2 |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Погляньте на це і подивимося, що ви думаєте; 220gb = Music 100gb = Звантажені Виконувані файли тобто програми. Всі програми встановлені, і я не чисто алфавітному Тут F б автоматичної установки на C, хоча час на F. 100 Гб = Картинки, Word документи і т.д. 80gb = Backup |
|
| |||
| |||
| Спасибі, що добре виглядає, не впевнені в тому, щоб залишити його або що робити тепер, я побачив в іншому потоці інструкцій про те, як краще це зробити, я думаю, чи є які основні самі Етикет PS. Подумайте тільки комп'ютер 40gb, що б ви зробили? |
|
| |||
| |||
| Ви сказали у своєму першому пості жорсткому диску було 80gb. Щоб переконатися, двічі клацніть на "Мій комп'ютер" клацніть правою кнопкою на C і виберіть "Властивості" ви побачите, точний розмір жорсткого диска. |
|
| |||
| |||
| Hummm .. Acutally своєї Сея 26.2gb: ( |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як перенести файли з Hardrive на зовнішньому пристрої зберігання даних | oldun1 | General Software чат | 2 | 29 жовтня 2009 01:32 |
| Чи можна встановити пароль на мій USB Stick або "Мій зовнішній Hardrive? | tolet | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 18 січня 2009 14:42 |
| XP зависає, коли я вставити USB Зовнішні Hardrive | Alantrini | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 26 січня 2008 00:31 |
| Як передавати файли на зовнішні Hardrive з Linux LiveCD? | aechain | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 25 січня 2008 16:05 |
| Ноутбук Hardrive Broken: (HELP !!!!!!!!!!! | waxtodonte15 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 6 | 20 січня 2008 15:53 |
| Різьба Інструменти | |
| |