по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Дискове & сменяемите носители

Register

Има външни hardrives-бавно, отколкото вътрешните?

Reply

Нишка Инструменти
Old 27-ми декември 2007, 15:24
Член Група

Default Има външни hardrives-бавно, отколкото вътрешните?

Хей,

Имам външен hardrive свързан към компютъра си по всяко време. (С цялото си игри и музика и т.н.)
Имам както на E-SATA и USB кабел за връзка.

Трябва ли да има и двете, свързани кабели?
Кой е beter да са свързани?
Какво е един за друг?
Има външна hardrive също толкова бързо като вътрешен hardrive с този E-SATA, свързани мозък?

Благодаря ви, и очаквам с нетърпение да ви Replys.
Old 27-ми декември 2007, 15:26
Член Група

Това е вероятно, че E-SATA кабел се използва за прехвърляне на данни и се използва USB за захранване на устройството, така че ще искам да имам и двете свързани кабели.
Old 27 декември 2007, 16:16
Член Група

Благодаря ви за отговора:)
Съжалявам, че не са го изброени но външният hardrive дойде със собствен захранващ кабел.
Old 29-ти Декември 2007, 14:05
Номер на групата

Предполагам, това ще ми се, че може да използва или? Може и така да може да се използва като вътрешно карам с E-SATA, или външни с USB той? Ако е така, E-SATA е по-бързо, аз мисля, като USB отива само до няколко стотин MB / сек

Моята система: Първо OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Дънната платка:
Гигабайт GA-P35-DS3L
RAM памет:
2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5
Графична карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
120GB SEAGATE Barracuda 7200,7
Оптично устройство (а):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Дело / PSU:
Корсар VX450
Охлаждане:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мрежа / Интернет:
на борда / мнение 10Meg девице кабел
Монитор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операционна система (и):
XP Home
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Hardrives недостатъци и тогава Забравена! Barracuda и Квантовата метеор activist3 Дискове & сменяемите носители 11 14 Авг 2009 14:00
Външна / вътрешна Hard Drive за продължително ползване blckrob042000 Дискове & сменяемите носители 14 3 юни 2009 10:09
Прехвърляне на данни от твърдия диск, за да ВЪТРЕШЕН външен твърд диск. XPC465 Дискове & сменяемите носители 1 3 Март 2009 06:46
Преобразуване вътрешен HDD на външен твърд диск за възстановяване на данни condortrans Дискове & сменяемите носители 7 11 Feb 2009 06:11
Вътрешен или външен HDD? thingie2 Дискове & сменяемите носители 5 25 април 2008 17:28
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc