![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей, Имам външен hardrive свързан към компютъра си по всяко време. (С цялото си игри и музика и т.н.) Имам както на E-SATA и USB кабел за връзка. Трябва ли да има и двете, свързани кабели? Кой е beter да са свързани? Какво е един за друг? Има външна hardrive също толкова бързо като вътрешен hardrive с този E-SATA, свързани мозък? Благодаря ви, и очаквам с нетърпение да ви Replys. |
|
| |||
| |||
| Това е вероятно, че E-SATA кабел се използва за прехвърляне на данни и се използва USB за захранване на устройството, така че ще искам да имам и двете свързани кабели. |
|
| |||
| |||
| Благодаря ви за отговора:) Съжалявам, че не са го изброени но външният hardrive дойде със собствен захранващ кабел. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Предполагам, това ще ми се, че може да използва или? Може и така да може да се използва като вътрешно карам с E-SATA, или външни с USB той? Ако е така, E-SATA е по-бързо, аз мисля, като USB отива само до няколко стотин MB / сек
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Hardrives недостатъци и тогава Забравена! Barracuda и Квантовата метеор | activist3 | Дискове & сменяемите носители | 11 | 14 Авг 2009 14:00 |
| Външна / вътрешна Hard Drive за продължително ползване | blckrob042000 | Дискове & сменяемите носители | 14 | 3 юни 2009 10:09 |
| Прехвърляне на данни от твърдия диск, за да ВЪТРЕШЕН външен твърд диск. | XPC465 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 3 Март 2009 06:46 |
| Преобразуване вътрешен HDD на външен твърд диск за възстановяване на данни | condortrans | Дискове & сменяемите носители | 7 | 11 Feb 2009 06:11 |
| Вътрешен или външен HDD? | thingie2 | Дискове & сменяемите носители | 5 | 25 април 2008 17:28 |
| Нишка Инструменти | |
| |