![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έι, Έχω ένα εξωτερικό hardrive συνδέεται με τον υπολογιστή μου ανά πάσα στιγμή. (Με όλα μου τα παιχνίδια και μουσική, κλπ.) Έχω τόσο το e-sata και καλώδιο USB συνδεδεμένο. Πρέπει να έχω δύο καλώδια που συνδέονται; Ποιο από τα δύο είναι καλύτερα να έχουν συνδέσει; Τι είναι η μία για την άλλη; Είναι μια εξωτερική hardrive εξίσου γρήγορα ως εσωτερική hardrive με την e-sata καλώδιο συνδεδεμένο; Ευχαριστώ πολύ, ανυπομονώ να σας replys. |
|
| |||
| |||
| Είναι πιθανό ότι το e-sata καλώδιο χρησιμοποιείται για τη μεταφορά δεδομένων και το USB χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία του δίσκου, γι 'αυτό θα θέλαμε να έχουμε δύο καλώδια συνδέονται. |
|
| |||
| |||
| Σας ευχαριστώ για την απάντηση:) Λυπάμαι που δεν το είχε αναφέρονται αλλά η εξωτερική hardrive ήρθε με τη δική της καλώδιο ρεύματος. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| μαντέψει μου θα είναι ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιεί είτε; Ίσως γι 'αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως εσωτερικό δίσκο με το e-sata, ή με τον εξωτερικό USB; αν ναι, το e-sata είναι πιο γρήγορος, πιστεύω, όπως USB ανεβαίνει μόνο σε μερικές εκατοντάδες MB / s
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Παραλείψεις και στη συνέχεια Hardrives Lost! Barracuda και Κβαντική φωτιά | activist3 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 11 | 14 Αυγ 2009 14:00 |
| Εξωτερικό / Internal Hard Drive για συνεχή χρήση | blckrob042000 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 14 | 3η Ιουν 2009 10:09 |
| Μεταφορά δεδομένων από ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ να EXTERNAL Hard Drive Hard Drive. | XPC465 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 3η Μαρ 2009 06:46 |
| Μετατρέποντας εσωτερική HDD σε εξωτερικό HDD για την ανάκτηση δεδομένων | condortrans | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 7 | 11 Φεβ 2009 06:11 |
| Εσωτερική ή εξωτερική hdd; | thingie2 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 5 | 25 Απρ 2008 17:28 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |