μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Οι εξωτερικές hardrives βραδύτερη από την εσωτερική;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 27 Δεκέμβρη 2007, 15:24
Μέλος Ομάδα

Default Οι εξωτερικές hardrives βραδύτερη από την εσωτερική;

Έι,

Έχω ένα εξωτερικό hardrive συνδέεται με τον υπολογιστή μου ανά πάσα στιγμή. (Με όλα μου τα παιχνίδια και μουσική, κλπ.)
Έχω τόσο το e-sata και καλώδιο USB συνδεδεμένο.

Πρέπει να έχω δύο καλώδια που συνδέονται;
Ποιο από τα δύο είναι καλύτερα να έχουν συνδέσει;
Τι είναι η μία για την άλλη;
Είναι μια εξωτερική hardrive εξίσου γρήγορα ως εσωτερική hardrive με την e-sata καλώδιο συνδεδεμένο;

Ευχαριστώ πολύ, ανυπομονώ να σας replys.
Old 27 Δεκέμβρη 2007, 15:26
Μέλος Ομάδα

Είναι πιθανό ότι το e-sata καλώδιο χρησιμοποιείται για τη μεταφορά δεδομένων και το USB χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία του δίσκου, γι 'αυτό θα θέλαμε να έχουμε δύο καλώδια συνδέονται.
Old 27 Δεκεμβρίου 2007, 16:16
Μέλος Ομάδα

Σας ευχαριστώ για την απάντηση:)
Λυπάμαι που δεν το είχε αναφέρονται αλλά η εξωτερική hardrive ήρθε με τη δική της καλώδιο ρεύματος.
Old 29 του Δεκεμβρίου 2007, 14:05
Ομάδα Δωρητών

μαντέψει μου θα είναι ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιεί είτε; Ίσως γι 'αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως εσωτερικό δίσκο με το e-sata, ή με τον εξωτερικό USB; αν ναι, το e-sata είναι πιο γρήγορος, πιστεύω, όπως USB ανεβαίνει μόνο σε μερικές εκατοντάδες MB / s

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Παραλείψεις και στη συνέχεια Hardrives Lost! Barracuda και Κβαντική φωτιά activist3 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 11 14 Αυγ 2009 14:00
Εξωτερικό / Internal Hard Drive για συνεχή χρήση blckrob042000 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 14 3η Ιουν 2009 10:09
Μεταφορά δεδομένων από ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ να EXTERNAL Hard Drive Hard Drive. XPC465 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 3η Μαρ 2009 06:46
Μετατρέποντας εσωτερική HDD σε εξωτερικό HDD για την ανάκτηση δεδομένων condortrans Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 7 11 Φεβ 2009 06:11
Εσωτερική ή εξωτερική hdd; thingie2 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 5 25 Απρ 2008 17:28
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.