manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Jesu li vanjske hardrives sporiji od internih?

Reply

Thread Tools
Old 27. prosinca 2007, 15:24
Member Group

Default Jesu li vanjske hardrives sporiji od internih?

Ej,

Imam vanjske hardrive spojeni na mom računalu u svakom trenutku. (Uz sve moje igre i glazbu, itd.)
Imam obje e-SATA i USB kabel priključen.

Moram li imati oba kabela spojen?
Kojih je jedno beter imati spojen?
Što je jedan za drugim?
Je li vanjski hardrive baš tako brzo kao da je s unutarnje hardrive e-SATA kabel spojen?

Hvala vam, i radovati se vaš replys.
Old 27. prosinca 2007, 15:26
Member Group

Vrlo je vjerojatno da je e-sata kabel se koristi za podatke transferral i USB se koristi za napajanje pogona, tako da ćete želite imati i kabeli priključeni.
Old 27 pro 2007, 16:16
Member Group

Hvala vam za odgovor:)
Na žalost nisam imala, ali je na popisu vanjskih hardrive došla s vlastitom snagom kabel.
Old 29. prosinca 2007, 14:05
Donatorska Grupa

moje bi onda pretpostavljam da se može koristiti bilo? možda tako da bi se mogla koristiti kao unutarnji pogon sa e-SATA, ili s vanjskim USB on? ako je tako, e-sata je brži, ja mislim, kao USB samo ide i do nekoliko stotina MB / s

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Hardrives kvarove i onda Izgubili ste! BARRACUDA i Quantum vatrena kugla activist3 Drives & Izmjenjivi mediji 11 14. kolovoz 2009 14:00
External / Internal Hard Drive za kontinuirani korištenja blckrob042000 Drives & Izmjenjivi mediji 14 3. lipnja 2009 10:09
Prijenos podataka s tvrdog diska na UNUTARNJI VANJSKI Hard Drive. XPC465 Drives & Izmjenjivi mediji 1 3. ožujak 2009 06:46
Pretvaranje internih HDD na vanjski HDD za oporavak podataka condortrans Drives & Izmjenjivi mediji 7 11. veljača 2009 06:11
Interni ili eksterni hdd? thingie2 Drives & Izmjenjivi mediji 5 25. travanj 2008 17:28
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.