![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ej, Imam vanjske hardrive spojeni na mom računalu u svakom trenutku. (Uz sve moje igre i glazbu, itd.) Imam obje e-SATA i USB kabel priključen. Moram li imati oba kabela spojen? Kojih je jedno beter imati spojen? Što je jedan za drugim? Je li vanjski hardrive baš tako brzo kao da je s unutarnje hardrive e-SATA kabel spojen? Hvala vam, i radovati se vaš replys. |
|
| |||
| |||
| Vrlo je vjerojatno da je e-sata kabel se koristi za podatke transferral i USB se koristi za napajanje pogona, tako da ćete želite imati i kabeli priključeni. |
|
| |||
| |||
| Hvala vam za odgovor:) Na žalost nisam imala, ali je na popisu vanjskih hardrive došla s vlastitom snagom kabel. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| moje bi onda pretpostavljam da se može koristiti bilo? možda tako da bi se mogla koristiti kao unutarnji pogon sa e-SATA, ili s vanjskim USB on? ako je tako, e-sata je brži, ja mislim, kao USB samo ide i do nekoliko stotina MB / s
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Hardrives kvarove i onda Izgubili ste! BARRACUDA i Quantum vatrena kugla | activist3 | Drives & Izmjenjivi mediji | 11 | 14. kolovoz 2009 14:00 |
| External / Internal Hard Drive za kontinuirani korištenja | blckrob042000 | Drives & Izmjenjivi mediji | 14 | 3. lipnja 2009 10:09 |
| Prijenos podataka s tvrdog diska na UNUTARNJI VANJSKI Hard Drive. | XPC465 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 3. ožujak 2009 06:46 |
| Pretvaranje internih HDD na vanjski HDD za oporavak podataka | condortrans | Drives & Izmjenjivi mediji | 7 | 11. veljača 2009 06:11 |
| Interni ili eksterni hdd? | thingie2 | Drives & Izmjenjivi mediji | 5 | 25. travanj 2008 17:28 |
| Thread Tools | |
| |