![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé, Nekem van egy külső hardrive csatlakozik a számítógéphez mindenkor. (With all my játékok és zene stb) Nekem van mind az e-SATA és USB-kábel csatlakozik. Muszáj, hogy mindkét kábel csatlakoztatva? Melyik beter van egymáshoz? Mi az a másik számára? Egy külső hardrive éppen olyan gyorsan, mint a belső hardrive ezzel az e-SATA kábel csatlakoztatva? Köszönöm, én várom, hogy a replys. |
|
| |||
| |||
| Valószínű, hogy az e-SATA kábelt használnak az adatok áthelyezésére és az USB használják működtetéséhez a meghajtó, tehát akkor eldönthetjük, hogy mindkét kábel csatlakozik. |
|
| |||
| |||
| Köszönöm a választ:) Bocs, hogy nem volna ez szerepel, de a külső hardrive jött a saját tápkábelt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az a gyanúm, hogy ezt követően tudott felhasználni sem? Talán így lehetne használni, egy belső meghajtó az e-SATA, vagy külső USB-s-val? ha igen, e-sata gyorsabb, azt hiszem, az USB csak akkor léphet egy pár száz mb / s
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hardrives Meghibásodások, majd a Lost! Barracuda és Quantum Fireball | activist3 | Drives & Removable Media | 11 | 14. augusztus 2009 14:00 |
| Külső / belső merevlemezén folyamatos használat | blckrob042000 | Drives & Removable Media | 14 | 3. június 2009 10:09 |
| Az adatátvitel a belső merevlemezt, amely External Hard Drive. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. március 2009 06:46 |
| Converting belső HDD külső HDD visszatéríttetésére adatok | condortrans | Drives & Removable Media | 7 | 11. február 2009 06:11 |
| Belső vagy külső HDD? | thingie2 | Drives & Removable Media | 5 | 25. április 2008 17:28 |
| Téma eszközök | |
| |