![]() |
|
| |||
| |||
| היי, יש לי חיצוני hardrive שלי המחשב מחובר כל הזמן. (עם כל אזור משחקים ומוסיקה וכו ') יש לי גם E-SATA או כבל USB מחובר. האם אני צריך לעבור את שני כבלים המחוברים? איזה מהם הוא beter להיות מחובר? מה הוא אחד אחר? האם חיצוני hardrive רק מהר ככל פנימית א hardrive עם E-SATA חוט קשור? תודה, אני מצפה replys שלך. |
|
| |||
| |||
| סביר להניח כי ה-SATA כבל משמשת את הנתונים ואת transferral USB משמשת powering הכונן, כך תוכל לקבל את שניהם רוצה הכבלים המחוברים. |
|
| |||
| |||
| תודה על התשובה:) לצערי לא היה לי את זה ברשימה אבל החיצוני hardrive הגיע עם כוח משלה חוט. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ניחוש שלי היה אז יכול להיות שהוא השתמש באחת? אז אולי זה יכול לשמש כונן פנימי עם E-SATA או חיצוני עם USB הוא? אם כן, E-SATA הוא מהיר יותר, אני חושב, כמו USB רק הולך עד כמה מאות MB / S
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Hardrives כשלים ולאחר מכן אבידה! Barracuda ו Quantum Fireball | activist3 | כוננים & נשלפת | 11 | 14th אוגוסט 2009 14:00 |
| חיצוני / פנימי Hard Drive עבור שימוש רציף | blckrob042000 | כוננים & נשלפת | 14 | 3rd יוני 2009 10:09 |
| העברת נתונים מ פנימית קשה לנסוע כונן קשיח חיצוני. | XPC465 | כוננים & נשלפת | 1 | 3rd מרץ 2009 06:46 |
| המרת פנימי HDD HDD חיצוני כדי לשחזר נתונים | condortrans | כוננים & נשלפת | 7 | 11th פברואר 2009 06:11 |
| HDD פנימי או חיצוני? | thingie2 | כוננים & נשלפת | 5 | ה -25 לאפריל 2008 17:28 |
| שרשרת כלים | |
| |