![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei, Eu am un hardrive extern conectat la computerul meu în orice moment. (Cu toate jocurile mele şi muzică, etc) Eu am atât de e-SATA şi cablu USB conectat. Am nevoie pentru a avea atât cabluri conectate? Care dintre ele este beter de a avea conectat? Ce este un alt pentru? Este un hardrive externe, la fel de repede ca un hardrive interne cu cea de e-cablu SATA conectat? Vă mulţumesc, Aştept cu nerăbdare să replys dumneavoastră. |
|
| |||
| |||
| Este probabil ca, de e-cablu SATA este utilizat pentru transferul de date şi USB este folosit pentru alimentarea unităţii, aşa că va dori să aibă ambele cabluri conectate. |
|
| |||
| |||
| Vă mulţumesc pentru răspuns:) Imi pare rau, nu au avut, dar acesta a menţionat hardrive externe, a venit cu cablul de alimentare proprii. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| cred ar fi apoi că aceasta ar putea utiliza fie? Poate aşa că ar putea fi folosit ca o unitate internă cu USB de e-SATA, sau externe cu el? Dacă este aşa, e-SATA este mai rapid, cred eu, ca USB numai merge până la câteva sute de MB / s