![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, У мене є зовнішній Hardrive підключений до комп'ютера в будь-який час. (При всій моїй ігри і музика і т.д.) У мене і E-SATA і USB-кабель підключений. Потрібно обидва мені мати підключення кабелів? Який з них Beter мати пов'язано? Що таке ми один одному? Є зовнішнім Hardrive так швидко, як внутрішній Hardrive з цим E-SATA шнура пов'язано? Спасибо, я розраховую на вашу Replys. |
|
| |||
| |||
| Цілком імовірно, що E-SATA кабель використовується для передачі даних і перенесення USB використовується для живлення дисків, так що ви хочете, щоб обидва кабелі зв'язку. |
|
| |||
| |||
| Спасибо за ответ:) Шкода, що я його не було в списку, але зовнішній Hardrive прийшли зі своїми шнур живлення. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Моя думка буде потім, що вона може використовувати або? Може бути, тому він може бути використаний як внутрішній диска з E-SATA, або з зовнішнього USB він? Якщо так, E-SATA швидше, я думаю, як тільки USB доходить до декількох сотень Мб / с