![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, просто се чудех, ако използвате външен HD е като с помощта на флаш-памет. просто просто го включете в контакта и да го плъзнете файловете чрез подвижни маса съхранение и устройства? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Кратък отговор: Да. Ако ще да се прехвърляне на големи файлове Бих препоръчал формат задвижването на NTFS.
|
| |||
| |||
| благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не съм убеден, Алекс. Целият смисъл на NTFS е, че той е собственик ограничения построен в тази друга Microsoft операционни системи ще се спазват и да се откаже да допусне прочита, пише и изтрива на разрешения, освен ако са достатъчно широки. Голямото предимство на FAT32 на външни устройства е, че всеки може да чете и пише нещо за тях. Microsoft се опита да тормозят хората да използвате NTFS, чрез ограничаване FAT32 форматиране към 32GB, но това ограничение само вграден в програмата формат не, файловата система - ето защо външни устройства на разстояние от рафта може да бъде 1 Terabyte FAT32, защото те са форматирани с трети XP / комунални услуги Vista.
| |||
| |||
| Съгласен съм, Spot. Не аргумент тук, каквато. Но вие трябва да помните, аз трябва да наглася моите отговори на базата от знания на конеца за начинаещи. За леснота на употреба и лекота на разбиране (като се има предвид начина, по който е оригинален въпрос на изразяване) решението ми е да поощри NTFS в този случай.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Външен твърд диск или не? | Бъба | Дискове & сменяемите носители | 6 | 31 Март 2009 09:35 |
| MSN Virus и външни HD | kev7817 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 3 | 24 Март 2009 11:04 |
| Кои Външен HDD за Изберете ..... | dariuzthepole | Дискове & сменяемите носители | 5 | 19 Jan 2009 18:32 |
| Външни HD | devianttubs | Дискове & сменяемите носители | 1 | 21 Дек 2007 07:46 |
| Външни RAM??? | somesittingducks | Процесори, дънни платки & RAM | 9 | 30 юли 2007 03:43 |
| Нишка Инструменти | |
| |