menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Vnější hd?

Reply

Thread Nástroje
Old 2.května 2008, 21:52
Člen Skupina

Default Vnější hd?

ahoj všichni, jen jestli používáte externí HD je například použití flash disku. právě jen připojit a přetahování souborů, aby se přes odnímatelný mass storage a zařízení?
Old 2.května 2008, 22:48
Dárce Skupina

Default Vnější hd?

Stručná odpověď: Ano.

Pokud se chystáte k přenosu velkých souborů Chtěl bych doporučit formátování disku na systém souborů NTFS.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 3 května 2008, 14:19
Člen Skupina

Default Vnější hd?

díky
Old 4 května 2008, 03:09
Dárce Skupina

Default Vnější hd?

Nejsem přesvědčen o tom, Alex. Celý vtip je v NTFS, že omezení vlastnictví postaveno na jiném Operační systémy Microsoft se bude řídit a odmítnout dovolit čte, píše a odstraní-li o oprávnění jsou dostatečně široké. Velkou výhodou FAT32 na externích pevných disků je to, že někdo může číst nebo psát něco k nim. Microsoft se snažil šikanovat lidi do systémem souborů NTFS omezením FAT32 formátování do 32GB, ale toto omezení je postaveno pouze do programu Formát není souborový systém - proto externí disky běžně může být 1 TB FAT32, protože jsou formátovány se non-XP / Vista utilit.

Můj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základní deska:
Asus A8N-VM CSM
Paměť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržení
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operační systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 4 května 2008, 04:02
Dárce Skupina

Default Vnější hd?

Souhlasím Spot. Tady vůbec žádný argument.

Ale musíte mít na paměti, musím přizpůsobit své odpovědi na znalostní základnu Zakladatel tématu.

Pro snadné používání a snadné dorozumění (vzhledem k původní otázce jak je formulováno), moje rozhodnutí bylo na podporu NTFS v tomto případě.

-Kanoakavirus
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.