![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj všichni, jen jestli používáte externí HD je například použití flash disku. právě jen připojit a přetahování souborů, aby se přes odnímatelný mass storage a zařízení? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stručná odpověď: Ano. Pokud se chystáte k přenosu velkých souborů Chtěl bych doporučit formátování disku na systém souborů NTFS.
|
| |||
| |||
| díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejsem přesvědčen o tom, Alex. Celý vtip je v NTFS, že omezení vlastnictví postaveno na jiném Operační systémy Microsoft se bude řídit a odmítnout dovolit čte, píše a odstraní-li o oprávnění jsou dostatečně široké. Velkou výhodou FAT32 na externích pevných disků je to, že někdo může číst nebo psát něco k nim. Microsoft se snažil šikanovat lidi do systémem souborů NTFS omezením FAT32 formátování do 32GB, ale toto omezení je postaveno pouze do programu Formát není souborový systém - proto externí disky běžně může být 1 TB FAT32, protože jsou formátovány se non-XP / Vista utilit.
| |||
| |||
| Souhlasím Spot. Tady vůbec žádný argument. Ale musíte mít na paměti, musím přizpůsobit své odpovědi na znalostní základnu Zakladatel tématu. Pro snadné používání a snadné dorozumění (vzhledem k původní otázce jak je formulováno), moje rozhodnutí bylo na podporu NTFS v tomto případě.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |