μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Εξωτερικές hd?

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 2 Μαΐου του 2008, 21:52
Μέλος Ομάδα

Default Εξωτερικές hd?

hello, απλώς αναρωτιούνται αν χρησιμοποιείτε ένα εξωτερικό HD είναι σαν να παίρνετε μια κίνηση λάμψης. κάνω απλά συνδέστε απλά το μεταφέρετε αρχεία και να το αφαιρούμενο μέσω μαζικής αποθήκευσης και συσκευές;
Old 2 Μαΐου του 2008, 22:48
Ομάδα Δωρητών

Default Εξωτερικές hd?

Σύντομη απάντηση: Ναι.

Αν πρόκειται να τη μεταφορά μεγάλων αρχείων θα ήθελα να συστήσει το format το δίσκο σε NTFS.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 3 Μαΐου 2008, 14:19
Μέλος Ομάδα

Default Εξωτερικές hd?

ευχαριστώ
Old 4 Μαΐου 2008, 03:09
Ομάδα Δωρητών

Default Εξωτερικές hd?

Δεν είμαι πεπεισμένος, Αλεξ. Το όλο νόημα του NTFS είναι ότι έχει περιορισμούς στην ιδιοκτησία που κατασκευάζονται σε άλλα λειτουργικά συστήματα της Microsoft θα επιλέγουν και να αρνούνται να επιτρέψουν διαβάζει, γράφει και διαγράφει για τα δικαιώματα Αν δεν είναι αρκετά ευρεία. Το μεγάλο πλεονέκτημα του FAT32 για εξωτερικούς δίσκους είναι ότι ο καθένας μπορεί να διαβάσει ή να γράψει κάτι για αυτούς. Η Microsoft προσπάθησε να παρενοχλούν τα άτομα που χρησιμοποιούν σε NTFS, περιορίζοντας FAT32 Μορφοποίηση για 32GB αλλά το όριο αυτό είναι κτισμένο μόνο στο πρόγραμμα Format, που δεν το σύστημα αρχείων - γι 'αυτό εξωτερικές μονάδες από το ράφι μπορεί να είναι 1 Terabyte FAT32, επειδή είναι διαμορφωμένος με μη-XP / ωφέλειας Vista.

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 4 Μαΐου 2008, 04:02
Ομάδα Δωρητών

Default Εξωτερικές hd?

Συμφωνώ Spot. Δεν επιχείρημα εδώ απολύτως.

Αλλά πρέπει να θυμόμαστε έχω να προσαρμόσει τις απαντήσεις μου στη βάση της γνώσης της εκκίνησης νήμα.

Για ευκολία χρήσης και η ευχέρεια κατανόησής του (λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο με την αρχική ερώτηση αυτή είναι διατυπωμένη) αποφασιστικότητά μου ήταν να προωθήσει το NTFS σε αυτή την περίπτωση.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Εξωτερικές HDD ή Οχι; Bubba Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 6 31 Μαρ 2009 09:35
Msn Virus και Εξωτερικών Hd kev7817 Virus, Spyware & Ασφάλεια 3 24 Μαρ 2009 11:04
Ποια Εξωτερικές HDD να επιλέξουν ..... dariuzthepole Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 5 19 Ιαν 2009 18:32
Εξωτερικές HD devianttubs Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 21 Δεκ. 2007 07:46
Εξωτερικές RAM;;; somesittingducks Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 9 30 Ιουλ 2007 03:43
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.