![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| halo svi, pravedan izvjedljiv ako koristite vanjski hd je poput koristeći bljesak voziti. učiniti samo samo ga priključite i povucite datoteke da biste je putem prijenosnih uređaja za masovnu pohranu i? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kratak odgovor: Da. Ako tvoj 'idući u biti prijenosa velikih datoteka bih preporučiti formatiranje disk u NTFS.
|
| |||
| |||
| hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja nisam uvjeren, Alex. Cijela točka NTFS je da je vlasnička ograničenja izgrađen u toj drugoj Microsoft operativni sustavi će se pridržavati i odbijaju dopustiti čita, piše i briše na, osim ako se dozvole dovoljno širok. Velika prednost FAT32 na vanjski Pogoni je da svatko može čitati ili pisati ništa za njih. Microsoft pokušao svađati ljude na korištenje ograničavanjem FAT32 u NTFS Formatiranje 32GB, ali to ograničenje se gradili samo u format programa, ne datotečnog sustava - to je razlog zašto vanjskih diskova od polici može biti 1 Terabyte FAT32, jer su oblikovane s ne-XP / Vista komunalije.
| |||
| |||
| Slažem Spot. Nema ovdje uopće argument. Ali morate zapamtiti moram prilagoditi moje odgovore na baza znanja o Thread Starter. Za jednostavnost korištenja i jednostavnost razumijevanja (s obzirom na način na koji je izvorni pitanje je phrased) moja odlučnost je promovirati NTFS u ovom slučaju.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Eksterni HDD ili Ne? | Bubba | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 31. ožujak 2009 09:35 |
| MSN Virus i vanjski Hd | kev7817 | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 24. ožujak 2009 11:04 |
| Koji HDD External birati ..... | dariuzthepole | Drives & Izmjenjivi mediji | 5 | 19 siječanj 2009 18:32 |
| External HD | devianttubs | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 21. prosinac 2007 07:46 |
| Vanjski RAM? | somesittingducks | CPU, Matične ploče i RAM | 9 | 30. srpnja 2007 03:43 |
| Thread Tools | |
| |