![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello all, csak csodálkozó ha használ egy külső hd, mint használ egy flash meghajtót. épp csak csatlakoztassa és húzza át a fájlokat ez keresztül cserélhető háttértároló és eszközök? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A rövid válasz: Igen. Ha lesz a nagyméretű fájlok átvitele Én azt javasolnám, alakzatban a meghajtó NTFS-re.
|
| |||
| |||
| köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem vagyok meggyőződve arról, Alex. A lényege az NTFS is, hogy tulajdonjogi korlátozások épült, hogy más Microsoft operációs rendszerek tiszteletben tartja és visszautasítja, hogy olvassa, írja és törli, kivéve, ha a megfelelő jogokkal vannak elég széles. A nagy előnye, FAT32 külső meghajtók, hogy bárki tud olvasni, vagy írni nekik. A Microsoft megpróbálta zsarnokoskodik ember használja az NTFS korlátozza FAT32 formázás 32 GB, de ez a korlát csak beépített formátum program, nem a fájlrendszer - ezért külső vezet le a polcról lehet 1 Terabyte FAT32, mert õk a nem-formázott XP / Vista rezsi.
| |||
| |||
| Egyetértek Spot. Nincs itt semmiféle érvet. De meg kell emlékezni kell-e alakítani a válaszaim a tudásbázis a thread starter. A könnyű kezelhetőség és a könnyebb érthetőség kedvéért (figyelembe véve az utat az eredeti kérdés az volt megfogalmazva) my meghatározása volt, hogy támogassa NTFS ebben az esetben.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |