![]() |
|
| |||
| |||
| שלום כולם, רק תוהה אם משתמש חיצוני הוא כמו HD באמצעות כונן הבזק. רק לעשות רק לחבר אותו ואת זה לגרור קבצים באמצעות התקני אחסון בנפח נשלפת והתקנים? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תשובה קצרה: כן. אם אתה הולך להיות להעברת קבצים גדולים הייתי ממליץ formating את הכונן ל-NTFS.
|
| |||
| |||
| תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא משוכנע, אלכס. כל העניין של NTFS היא כי יש לו מגבלות הבעלות נבנה כי מערכות הפעלה אחרות של מיקרוסופט יהיה לדבוק ומסרבים לאפשר קורא, כותב ומוחק ב אלא אם כן את ההרשאות הן רחבה מספיק. היתרון הגדול של FAT32 על כוננים חיצוניים היא שכל אחד יכול לקרוא או לכתוב להם משהו. מיקרוסופט ניסתה להפחיד אנשים לתוך באמצעות NTFS-FAT32, על ידי הגבלת עיצוב 32GB אבל זה גבול של בנה היחיד לתוכנית עיצוב, לא מערכת הקבצים - בגלל זה כוננים חיצוניים מן המדף ניתן 1 terabyte-FAT32, משום שהם לא מעוצב עם XP / כלי עזר Vista.
| |||
| |||
| אני מסכים ספוט. אין ויכוח כאן בכלל. אבל צריך לזכור שאני צריך להתאים את התשובות שלי על בסיס הידע של המתנע פתיל. עבור קלות שימוש וקלות להבנה (בהתחשב בדרך השאלה המקורית היתה מנוסחת) הנחישות שלי היה לקדם NTFS במקרה זה.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |