mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

Išorės hd?

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 2, 2008, 21:52
Narys

Default Išorės hd?

Hello all, just wondering Jei naudojate išorinį HD, kaip naudoti flash drive. tai tiesiog tiesiog prijunkite jį ir perkelkite failus į jį per nuimamas saugojimo ir įrenginių?
Old Gegužė 2, 2008, 22:48
Donorų grupės

Default Išorės hd?

Trumpas atsakymas: Taip.

Jei ketinate būti perkelti didelius failus Norėčiau rekomenduoti formatuoti diską į NTFS.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Gegužė 3, 2008, 14:19
Narys

Default Išorės hd?

ačiū
Old Gegužė 4, 2008, 03:09
Donorų grupės

Default Išorės hd?

Aš nesu įsitikinęs, Alex. Esmė NTFS yra tai, kad nuosavybės apribojimai pastatytas, kad kitas "Microsoft" operacinės sistemos turės laikytis ir neleisti skaito, rašo ir pašalina apie leidimus, jeigu yra pakankamai platus. Didelis FAT32 dėl išorinių diskų yra tai, kad kiekvienas gali skaityti ir rašyti ką nors į juos. "Microsoft" bandė ieškoti priekabių žmonių, naudojant NTFS ribojant FAT32 formatavimo 32GB, bet ši riba yra tik statomi į formato programa, o ne failų sistemą - štai kodėl išoriniams įrenginiams prie lentynos gali būti 1 terabaitą FAT32, nes jie pateikiami su ne XP? / Vista, komunalinių paslaugų.

Mano sistema: Timas

Procesorius (-iai):
Athlon 64 3500 +
Pagrindinė plokštė:
Asus A8N-VM CSM
RAM atmintis:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Garso plokštė:
Vyšnių RS 6000 m klaviatūra
Kietasis diskas (-ai):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s palaikyti
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitorius (-ai):
SXGA plokščiasis
Operacinė sistema (-os):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Gegužė 4, 2008, 04:02
Donorų grupės

Default Išorės hd?

Sutinku Spot. Ne argumentas čia kokia.

Tačiau jūs turite atsiminti, turiu pritaikyti savo atsakymus į žinių bazę Thread Starter.

Kad būtų lengviau naudotis ir suprasti, apie ką (atsižvelgiant į tai, kaip originalus klausimas buvo keturiolika) Mano buvo nustatyti siekiant skatinti NTFS šiuo atveju.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Išoriniai HDD ar ne? Bubba Drives & Removable Media 6 Kovas 31, 2009 09:35
MSN virusų ir išorės Hd kev7817 Virus, Spyware & Security 3 Kovas 24, 2009 11:04
Kuris Išoriniai HDD rinktis ..... dariuzthepole Drives & Removable Media 5 19 sausis 2009 18:32
External HD devianttubs Drives & Removable Media 1 21 gruodis 2007 07:46
Išoriniai RAM? somesittingducks CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 9 30 liepa 2007 03:43
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.