![]() |
|
| |||
| |||
| Hello all, just wondering Jei naudojate išorinį HD, kaip naudoti flash drive. tai tiesiog tiesiog prijunkite jį ir perkelkite failus į jį per nuimamas saugojimo ir įrenginių? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Trumpas atsakymas: Taip. Jei ketinate būti perkelti didelius failus Norėčiau rekomenduoti formatuoti diską į NTFS.
|
| |||
| |||
| ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš nesu įsitikinęs, Alex. Esmė NTFS yra tai, kad nuosavybės apribojimai pastatytas, kad kitas "Microsoft" operacinės sistemos turės laikytis ir neleisti skaito, rašo ir pašalina apie leidimus, jeigu yra pakankamai platus. Didelis FAT32 dėl išorinių diskų yra tai, kad kiekvienas gali skaityti ir rašyti ką nors į juos. "Microsoft" bandė ieškoti priekabių žmonių, naudojant NTFS ribojant FAT32 formatavimo 32GB, bet ši riba yra tik statomi į formato programa, o ne failų sistemą - štai kodėl išoriniams įrenginiams prie lentynos gali būti 1 terabaitą FAT32, nes jie pateikiami su ne XP? / Vista, komunalinių paslaugų.
| |||
| |||
| Sutinku Spot. Ne argumentas čia kokia. Tačiau jūs turite atsiminti, turiu pritaikyti savo atsakymus į žinių bazę Thread Starter. Kad būtų lengviau naudotis ir suprasti, apie ką (atsižvelgiant į tai, kaip originalus klausimas buvo keturiolika) Mano buvo nustatyti siekiant skatinti NTFS šiuo atveju.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Išoriniai HDD ar ne? | Bubba | Drives & Removable Media | 6 | Kovas 31, 2009 09:35 |
| MSN virusų ir išorės Hd | kev7817 | Virus, Spyware & Security | 3 | Kovas 24, 2009 11:04 |
| Kuris Išoriniai HDD rinktis ..... | dariuzthepole | Drives & Removable Media | 5 | 19 sausis 2009 18:32 |
| External HD | devianttubs | Drives & Removable Media | 1 | 21 gruodis 2007 07:46 |
| Išoriniai RAM? | somesittingducks | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 9 | 30 liepa 2007 03:43 |
| Temos įrankiai | |
| |