mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Extern hd?

Reply

Thread Tools
Old 2 mai 2008, 21:52
Grupul de stat

Default Extern hd?

Bună ziua tuturor, chiar mirat dacă se utilizează un HD extern este ca folosind o unitate flash. chiar a face doar introduceţi în priză şi glisaţi fişierele la acesta, prin intermediul de stocare în masă amovibile şi a dispozitivelor?
Old 2 mai 2008, 22:48
Grupul de donator

Default Extern hd?

Răspunsul scurt: Da.

Dacă ai de gând să fie transferarea fişierelor mari, Aş recomanda, galerie unitatea de la NTFS.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 3 mai 2008, 14:19
Grupul de stat

Default Extern hd?

mulţumesc
Old 4 mai 2008, 03:09
Grupul de donator

Default Extern hd?

Eu nu sunt convins, Alex. Punct întreaga NTFS este faptul că a restricţiilor de proprietate construit în faptul că de operare Microsoft Systems va adera la şi de refuzul de a permite citeşte, scrie şi şterge pe excepţia cazului în care permisiuni sunt destul de largă. Marele avantaj al FAT32 pe unităţile externe este că oricine poate citi sau a scrie ceva cu ei. Microsoft a încercat să BULLY oamenii în folosind NTFS prin limitarea FAT32 Formatare la 32GB, dar această limită este doar construit in program Format nu, sistemul de fişiere - de aceea drive-urile externe de pe raft poate fi de 1 Terabyte FAT32, pentru că sunt formatate cu caractere non-XP / Utilities Vista.

Sistemul meu: Tim

Procesor (e):
Athlon 64 3500 +
Plăci de bază:
Asus A8N-VM CSM
Memorie RAM:
Pirat PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Placă de sunet:
Cherry RS 6000 M tastatură
Hard Drive (e):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s susţină
Optical Drive (e):
Samsung DVD-ROM-ul TS-H352
Cauza / PSU:
Thermaltake Soprana
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA cu ecran plat
Sistem de operare (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 4 mai 2008, 04:02
Grupul de donator

Default Extern hd?

Sunt de acord Spot. Nu aici un fel de argument.

Dar trebuie să vă amintiţi-am de a adapta răspunsuri mea de a bazei de cunoştinţe a starter thread.

Pentru a facilita utilizarea şi uşurinţa de înţelegere (având în vedere modul în care întrebarea iniţială a fost exprimate) determinarea mea a fost de a promova NTFS în acest caz.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Marcaje