![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună ziua tuturor, chiar mirat dacă se utilizează un HD extern este ca folosind o unitate flash. chiar a face doar introduceţi în priză şi glisaţi fişierele la acesta, prin intermediul de stocare în masă amovibile şi a dispozitivelor? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Răspunsul scurt: Da. Dacă ai de gând să fie transferarea fişierelor mari, Aş recomanda, galerie unitatea de la NTFS.
|
| |||
| |||
| mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eu nu sunt convins, Alex. Punct întreaga NTFS este faptul că a restricţiilor de proprietate construit în faptul că de operare Microsoft Systems va adera la şi de refuzul de a permite citeşte, scrie şi şterge pe excepţia cazului în care permisiuni sunt destul de largă. Marele avantaj al FAT32 pe unităţile externe este că oricine poate citi sau a scrie ceva cu ei. Microsoft a încercat să BULLY oamenii în folosind NTFS prin limitarea FAT32 Formatare la 32GB, dar această limită este doar construit in program Format nu, sistemul de fişiere - de aceea drive-urile externe de pe raft poate fi de 1 Terabyte FAT32, pentru că sunt formatate cu caractere non-XP / Utilities Vista.
| |||
| |||
| Sunt de acord Spot. Nu aici un fel de argument. Dar trebuie să vă amintiţi-am de a adapta răspunsuri mea de a bazei de cunoştinţe a starter thread. Pentru a facilita utilizarea şi uşurinţa de înţelegere (având în vedere modul în care întrebarea iniţială a fost exprimate) determinarea mea a fost de a promova NTFS în acest caz.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Marcaje |