menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Vonkajšie hd?

Reply

Thread Tools
Old 2.května 2008, 21:52
Člen Skupina

Default Vonkajšie hd?

ahoj všetci, len či používate externý HD je napríklad použitie flash disku. práve len pripojiť a preťahovanie súborov, aby sa cez odnímateľný mass storage a zariadenia?
Old 2.května 2008, 22:48
Darcu Skupina

Default Vonkajšie hd?

Stručná odpoveď: Áno.

Ak sa chystáte na prenos veľkých súborov Chcel by som odporučiť formátovania disku na systém súborov NTFS.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 3 mája 2008, 14:19
Člen Skupina

Default Vonkajšie hd?

vďaka
Old 4 mája 2008, 03:09
Darcu Skupina

Default Vonkajšie hd?

Nie som presvedčený o tom, Alex. Celý vtip je v NTFS, že obmedzenia vlastníctva postavené na inom Operačné systémy Microsoft sa bude riadiť a odmietnuť dovoliť číta, píše a odstráni-li o povolení sú dostatočne široké. Veľkou výhodou FAT32 na externých pevných diskov je to, že niekto môže čítať alebo písať niečo k nim. Microsoft sa snažil šikanovat ľudí do systémom súborov NTFS obmedzeniam FAT32 formátovania do 32GB, ale toto obmedzenie je postavené iba do programu Formát nie je súborový systém - preto externé disky bežne môže byť 1 TB FAT32, pretože sú formátované sa non-XP / Vista utilít.

Môj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základná doska:
Asus A8N-VM CSM
Pamäť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržanie
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operačný systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 4 mája 2008, 04:02
Darcu Skupina

Default Vonkajšie hd?

Súhlasím Spot. Tu vôbec žiadny argument.

Ale musíte mať na pamäti, musím prispôsobiť svoje odpovede na vedomostnú základňu Zakladateľ témy.

Pre jednoduché používanie a ľahké dorozumenie (vzhľadom k pôvodnej otázke ako je formulované), moje rozhodnutie bolo na podporu NTFS v tomto prípade.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Externí HDD, alebo nie? Bubba Drives & Removable Media 6 31. marca 2009 09:35
MSN Virus a vonkajšie Hd kev7817 Virus, spyware a bezpečnosť 3 24. marca 2009 11:04
Externé HDD, ktoré to Choose ..... dariuzthepole Drives & Removable Media 5 19. januára 2009 18:32
Vonkajšie HD devianttubs Drives & Removable Media 1 21. december 2007 07:46
Vonkajšie RAM? somesittingducks Procesory, základné dosky & RAM 9 30. júl 2007 03:43
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.