![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj všetci, len či používate externý HD je napríklad použitie flash disku. práve len pripojiť a preťahovanie súborov, aby sa cez odnímateľný mass storage a zariadenia? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stručná odpoveď: Áno. Ak sa chystáte na prenos veľkých súborov Chcel by som odporučiť formátovania disku na systém súborov NTFS.
|
| |||
| |||
| vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie som presvedčený o tom, Alex. Celý vtip je v NTFS, že obmedzenia vlastníctva postavené na inom Operačné systémy Microsoft sa bude riadiť a odmietnuť dovoliť číta, píše a odstráni-li o povolení sú dostatočne široké. Veľkou výhodou FAT32 na externých pevných diskov je to, že niekto môže čítať alebo písať niečo k nim. Microsoft sa snažil šikanovat ľudí do systémom súborov NTFS obmedzeniam FAT32 formátovania do 32GB, ale toto obmedzenie je postavené iba do programu Formát nie je súborový systém - preto externé disky bežne môže byť 1 TB FAT32, pretože sú formátované sa non-XP / Vista utilít.
| |||
| |||
| Súhlasím Spot. Tu vôbec žiadny argument. Ale musíte mať na pamäti, musím prispôsobiť svoje odpovede na vedomostnú základňu Zakladateľ témy. Pre jednoduché používanie a ľahké dorozumenie (vzhľadom k pôvodnej otázke ako je formulované), moje rozhodnutie bolo na podporu NTFS v tomto prípade.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Externí HDD, alebo nie? | Bubba | Drives & Removable Media | 6 | 31. marca 2009 09:35 |
| MSN Virus a vonkajšie Hd | kev7817 | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 24. marca 2009 11:04 |
| Externé HDD, ktoré to Choose ..... | dariuzthepole | Drives & Removable Media | 5 | 19. januára 2009 18:32 |
| Vonkajšie HD | devianttubs | Drives & Removable Media | 1 | 21. december 2007 07:46 |
| Vonkajšie RAM? | somesittingducks | Procesory, základné dosky & RAM | 9 | 30. júl 2007 03:43 |
| Thread Tools | |
| |